Гарячі підземні річки Києва.

Невідносні і 14 фото по дорозі.
Після того, як проходячи через водойму підземної річки Клов, група дігерів виявила, що з стелі колектора струменя окропу, а колектор поступово заповнюється парою. Через деякий час аналогічні випадки відбулися в інших великих колекціонерів. Глибоко і скоморое.

Дігери почали шукати причину цих ДТП. З гарячих труб «Київенерго» з’явилася зрозуміло, що зливи можуть приходити тільки з гарячих труб «Київенерго», у разі їх аварії. Але пропущені тижні і ніхто не відремонтував труби. Тим часом спекотна вода продовжила потоки в підземні річки.

р.

Підняти спеціальну групу, одягнуті в помаранчеві жилети і знімаючи вивіски, вирушили на дороги зверху, щоб зрозуміти, куди надходить вода кипіння. Все, здається, спокійно. На дорогах не було проточної води, а не парових стовпів над люками. Тільки трохи заспокійливих деяких душових кабін.

По-перше, під час будівництва всі комунікації були підключені так, щоб у разі аварії на одному з них нічого не було видно на поверхні. Наприклад, фекалійні колектори мають надзвичайні переливи. І, якщо колектор знищений або забитий, каналізація не протікає через вулиці, але плаває в найближчу підземну річку.
Це те ж саме з опаленням. У теплових трубах є аварійні зливи, через які вода кип'ятіння може протікати довго, довгий час в буровий колектор.
У теорії, колектори повинні бути регулярно за допомогою читерів, а також від нещасних випадків. Все дрібно на землі, чому спадають?
Відкриття люків на вулицях, ми знайшли камери нагрівальних труб, в яких накопичується вода. Далі через вузькі труби, вона протікає в колектор і піднімається там пари.

975010

У деяких місцях оцінене споживання гарячої води було 50 літрів на хвилину.
У газетах ми писали статті, а наступного дня журналісти зацікавили проблему втрати гарячої води.
Зустріч відбулася в м. Київенерго, де взяли участь представники дігерів, Головного інженера та директора «Київенерго». Ми спробували передати всю інформацію в управління підприємством якомога простіше.
Вони показали їм надзвичайні місця, кожен прив'язаний до їх великої схеми і заряджається на нагрівальних лініях. Де було знайдено люки під час пошуку. Вони сказали, що вони шукали аварії. Але в Скоморох, люка була прив'язана до карти приблизно, і не знайдено.
Після цього ми поїхали на демонстрацію аварійних місць телепередач.

На в’їзді до Скомороха вже був аварійний Київенерго. Повідомляємо про те, що не виявлено нещасних випадків!
Чудовий. Історія прагне повторювати себе. Те ж саме на початку співпраці з Автодором.
Не визначилися? Приходьте тут.
Я надягаю стійкі монори в Скоморох
Людина чітко під землею вперше, йде на десять, шолом на голові заважає ... Але це робить. Отримання витоку. Ви бачите гарячу воду? Я. Скільки градусів? Добре, під 40.
Повернемося. Не проголошуйте!
до Де подається пара, тепла вода?
- Ну, це ... Після того, як він дає два божевільних версій, як я, і журналісти.
1) Вода зливається місцевими населеними пунктами з підвалів. Так, тепло і злив.
2) Фекальна тора через. Вода тепла. І проціджують щит і запах через грунт!
І в цілому сливи від теплових труб до колекторів не існує! Немає такої речі. Що про Слова, Глибока дівчинка? Ви підтвердили, що є сливи. «Це старі проекти і я говорю про нові. й

Походимо до люків. Лука візуально чітка, ніж Скоморох. Монстри показують, що камери сухі і чисті. Про нас Про нас
Я запитаю вас, щоб піти іншим чином. Вони протистоять: немає треків! Але вони роблять. Витягніть люки. Fecal, сантехніка ... І раптом, під одним з люків, є гаряча вода, що дрочить труби. Труба виходить з шкільної сторони.
Головний інженер, який прибув до звітів, як щось повинно бути збите через підвал школи, але не знаю, що сталося. В той час як він веде мовлення, прямо під стіною я помітив характеристику 4 люки поруч з ним. Кожна зайнята слухання, витягування люка.
Аха! Теплий поїзд. Лек. Яскравий яскраво-яскравий фонтан, що пригнічує в прозору воду. 100% видимість. Витік фіксується!

3610Р. 4200Р.

Я отримав виклик від Emergencies минулого дня. Газета та телевізійні появи досягла заступника мера, і він запропонував, що колектор перевірить рятувальники.

З 9:00 по четвер, дві команди Міністерства надзвичайних ситуацій переходили в пошуках нещасних випадків в нагрівальних трубах і колекторах. Перший поїхав по місту зі мною, другий закачується вода від екстреного опалення.

Проведення аварійних зон з Міністерством надзвичайних ситуацій не в порівнянні з поїздками з водоканальним або автодороги. Всі рятувальники, на відміну від інсталяторів, дуже смарт, тримати розмову на цікавих темах - від дігггг до промальп і селеології, мають величезну кількість навичок і обладнання, швидко і точно рухаються.

Інспекція всіх аварійних колекторів посіла півдня. Мене і рятувальники відкрили люки, вирушили до колектора, наповненого гарячою водою і парою, і вони відразу ж повідомляють про управління.

Увечері 3 аварійні бригади «Київенерго» залишили на місці першого підтвердженого нещасного випадку!
Витік в трубі було шукати два пристрої. Я не в змозі повністю повторити історію монітора, але один пристрій виявляє протікання, втративши тиск в трубі, а другий шум, який чути через землю.
Екскавований аварійний сайт. Знайдено бетонну коробку. Змішувач забив отвір в ньому. А потім з'явився роум з води, з розривом лопається з труби. До речі, значним - 40 см в діаметрі.

Пара відбійників, залишених для відключення нагрівальної лінії. Після години шум припинився, і, взявши розбійник, продовжував розширювати отвір.

Після вибивання всіх бетонів, газовий різак розпилювали боргу.

І вирушили до опалювальної лінії, почали готуватися до зварювальних робіт. На цій точці водоспад окропу в Клов висушують.
З ранку при роботі нічного переходу планують закінчити роботу. Після того, як гаряча вода залишила цілий блок!
Навколо того ж, інші аварійні бригади припинили потік окропу в Скомороші, і пішли в пошуках витоку на річку Глибочица.

Все.

Джерело: