Чудовий апарат комплексної терапії "Ельтон"

До мене приходить шкільний друг, приносить пляшку в'язниці і пучок. На питання про те, що в пачці, таємничо посміхається і говорить, що є диво-переважна-переважна, а саме продукт нанотехнологій (відомо про те, що з Сколково). І я зацікавив і вже забув про в'язниці і готувався до свідка цього прориву в технології. Під барабанним пострілом пристрій був витягнутий в кольоровій коробці. При запиті, що це було, друг відповів коротко - три пенсії мого бабуся, скандал вдома і зіпсовані вихідні.
Я дивився на це диво і зрозумів, що до тих пір, поки ці дива не дають реальних умов, це продовжить до перемоги. Ми відвертаємо в стеку, закусивши на лимоні, а потім друг запитує, якщо я можу допомогти йому і поставити цей пристрій на аукціоні і продати його на будь-які гроші ... добре, принаймні за сто рублів, щоб не просто відкинути його. Покоївка - зроблено, вставляйте на аукціоні, опишіть, що в повній мірі знання і скажімо на лікувальний ефект не надії - продаються як сувенір.
А потім почали парі один після іншого і в підсумку беруть на 5000 рублів !!! До питання чоловіка, який прийшов, щоб прийняти чоловіка "до чого?" був відповідь: дідусь вже трахнув - наказує його і наказує його практично кожен день. З скандалом, ми називаємо і відмовляємо, але дідусь, що він рятує, вони не хочуть купувати дивну машину. Допомогла М. Проклович, Петрович. Ну, я купив його і давайте його лікувати...

Інструкції

Пристрій.

р.

Добре, в процесі лікування.

Джерело: http://