Елевантний чай, хай з '70-х

Він провів у своєму дачному екскавації - демонтував пантрию.
Серед інших речей, ясен знайшов 5 упаковок солі з 1979 року. Я спробував... Смакує як реальний. Тушченка - 14 банок, в сантиметровому шарі твердола - не завадить намагатися, поки вона кладе її вниз, кладемо її вниз. Не корисно!
Найцікавіше знахідка - 21 пакетів чаю. Випуск: 1976-77. Чай сухий, без цвіль, не вологий, грижі не доторкнутися. Не існує питання про пиття або не пити. Процес пивоваріння відображається на фото.

7 зображень

Скло вареного чаю стояв в кімнаті близько 20 квадратних метрів. Смелл не існує запаху аромату, аромату справжнього чаю через 5 хвилин просто впав ноги і з якихось причин викликало відчуття фіерцесу від голоду і здесь з підсвідомого покривається фразою «Хінді-русі піхай-фай»
При заварюванні з'явився «пін», що не впаде за сорок хвилин, а колір чаю не був чорним, але деякі коричневі (1 чайна ложка заварювання на скло). Я не є експертом, але мені подобається.
Найцікавіше - після пиття завареного чаю - «змащений» три рази і в усі три рази фортеця була зверху !!!
Мова людини – його ворог. Новини знахідки миттєво мухують друзів і родичів, які сказали, що я їх найулюбленішим другом (відповіли, або родичі), що вони няли мене з діаперів, що якщо вони не отримують пакет цього чаю, вони загинуть в страшному сні. Результат кожного пакета в подарунок... В короткий час є 3 пакети зліва...
Якщо є любителі та фахівці цього напою, я можу представити 2 пакети (безкоштовно). 1 пакет знімається, я покажу в 30 років до своїх онуків.

3 фотографії

4 фотографії

5 зображень

6 зображень

7 зображень

Джерело: