Заслужений материк? Лука Бресель

«Справедливість цих людей плутають концепцію Вітчизни та вашої досконалості. й
Мережа продувається звітами про стан грудей ЛВ на Червоній площі. Я вірю в реальність того, що сталося.
Перша згадка Я бачив в FB стрічки від колеги-подруги Stenyakina Ekaterina. Я думав себе, «Що буде пекти? й
Ступінь власної особливості почала сливу від значущого. Це логічно, що якщо автори акції мають на меті зібрати благодійні гроші з квитка, а потім відправити їх кудись, то добре. І зрозуміло, що за високий ступінь популярності необхідно розмістити груди в центрі Москви, але це може бути не тільки Червона площа - є Театральна площа, Болотна, Пушкінська, Манежная в кінці. Чому червоний не в голову?

Головна

Якщо ви думаєте про те, скільки людей приїдуть за весь цей час на екскурсію до грудей і оплатити проїзд. 100 000 Р І що, незважаючи на скандал справи. Кількість вхідного квитка 200р. Виходячи з цього, прибуток буде від двадцяти до сотні мільйонів рублів !!! Тільки, і репутаційне пошкодження країни, основною площею якої було продано, буде в мільйонах доларів.
І чому ЛВ, до речі? Давайте кладемо HERMES - бренд дорожче і вхідний квиток можна зробити 500p.
Повідомляємо, що американці не фарбують вогонь в руках Статуту Ліберти в ріг Макдональда. Оскільки це Статут свободи, свобода не може бути продана.
Що ми?
Ось чому це відбувається на Червоній площі? Чому немає прецедентів, як це дотепер, тому що ніхто не знав, що станеться. Але зараз ми спробували... і що? і нічого – в твітах або простому клапті на тему, або всі претендії, що нічого не відбулося. Тільки заступник Державної Думи Сідякіна написав запит на ФАС, очевидно, запитуючи просте питання «що ебать? й

Що сталося? У найближчих травах прибули дві тисячі.
Дотепер всі концерти, події, виставки, які були на Красній - всі вони "роблені" з вітчизняними брендами - Сочі 2014, День Росії, події охорони здоров'я та ін.
Я особисто не думаю, що ЛВ не повинен бути закладений в центрі країни. Ця картина набагато більше знайомого мені:

Додано до [mergetime]1385461156[/mergetime]
Як буде Путін говорити про людей на Новий рік? Проти Спаська та ЛВ?
Щось говорить мені, щоб піти і просто взяти цю груди. В іншому випадку я не думаю, що нічого буде працювати. Я не хочу, щоб Кремльська вежа була перефарбована завтра для сосисок Stardogs.

ПС, я не вважаю себе опозиційним, поважаю Путіна і його політику, я впевнений, що на весь Кремль діє правильно, і я вважаю себе патріотом. Але це не абсолідувати мене, щоб розповісти правду і зробити те, що я думаю, правильно.

Я запитаю вас, щоб допомогти поширити пост і приєднатися до обговорення - що робити з цим.

Джерело: