Лікар занадто ледачий вивчити пацієнта

Розташування міста Петрозаводськ ...

Ці два оповідання трапилися один за три дні. Вони страшні. І що особливо те, що сьогодні ми знайдемо себе в ситуації, де люди, які повинні врятувати і захищати нас, можуть бути більш небезпечними, ніж тих, з яких вони оберігають нас.

Ушкодження м'яких тканин.
На ніч 29-30 вересня навколо середини дня, двадцять-річний Віталій Кривовцев повернувся додому з бабусі. Справа відбулася в с. П'ятого, на прикордонній вулиці. З сусіднього будинку, наряд ППС приймав розважання. Віталійк припинив погляд. З якоїсь причини одна з поліцейських не схожа на неї. Після короткого кварелі: «Що ви шукаєте?», «Чи не можна?» Хочу і подивитись, поліцейський подарував Краковцеву на голову і подрібнила в машину після затримання.

Вони не пішли довго. Досить скоро автомобіль зупинився біля деяких гаражів. Відкрився двері, і сказав Віталій. Коли він згинається вниз, щоб вийти з автомобіля, папеєснік розтріскував ноги в щелепі. Поліція завантажила отвір в підборіддя, посунула нижні зуби хлопця під язиком і кладуть губу на них. Тоді охоронці наказу почали бити Віталія своїми руками. І нарешті він заплутався. Він повинен бути в поганому настрої. Або загартовану роботу загартував його, деформуючи його психіку. А можливо, він вважає, що він має право бити людей. Ми не знаємо, що Яка різниця? Віталія думала, що поліцейський витягував гармату і тепер стріляти його. Він зміг відштовхувати офіцера правоохоронних органів Він був впевнений, що поліція повинна бути йому.

Продовження під kata ...

Джерело

3610Р. 4200Р.

Віталія не знаю, де він збирався, але в кінцевому підсумку стрибнув в магазин Коді, побачила охорону і попросила викликати поліцію (телефон Віталія зламаний). Хто ще б ви зателефонували, якщо хтось захопив вас гарматою? Відчутий охоронець безпеки сказав, що він не мав грошей на своєму телефоні, але погодився зробити безкоштовний дзвінок на 02 для 200 рублів. Після того, як PPS-наряддя прибули. На щастя, інший.

Віталія не знаю, де він збирався, але в кінцевому підсумку стрибнув в магазин Коді, побачила охорону і попросила викликати поліцію (телефон Віталія зламаний). Хто ще б ви зателефонували, якщо хтось захопив вас гарматою? Відчутий охоронець безпеки сказав, що він не мав грошей на своєму телефоні, але погодився зробити безкоштовний дзвінок на 02 для 200 рублів. Після того, як PPS-наряддя прибули. На щастя, інший.

Кріковцев запросив взяти його до лікарні. Він мав сильний головний біль, зуби застрягли в губі, а кров приїжджає з рота і підборіддя. На шляху він пояснив до міліції, які побили його. Тоді вони думали і припинили. Згідно з Віталіям, вони припинили кілька разів, виходили з машини і називаються кудись. По дорозі до лікарні зайшло кілька годин. В кінці збитий хлопець був прийнятий до БЦМП, один з поліцейських пішов до екстреної кімнати, потім вийшов і сказав Віталій, страждаючи від болю, що він не був прийнятий тут. Тепер BSMP не може підтвердити ні заперечення цього факту. Ми не можемо пояснити, що і чому відмовлено приймати людину в необхідності допомоги. У лікарні, яка ніч, або якщо він розмовлявся з кимось. Як це може, Крьковцев був привезений в екстрену кімнату, там папеєснік сказав кілька слів з травматологом, і він діагностував Кріковцев з м'якою тканиною синець!

Битан Віталій Кривовцев

Він не дав йому будь-яку допомогу, він не променував його, він просто подивився на його незбиране обличчя, записав «м'яка тканина синець» і відправив його додому. При запиті принаймні видалити губу з зубів, лікар відповів: "І ви клацніть його, ви будете вимкнено." І наступного дня, коли мама хлопчика кинулася з ним до тієї ж екстреної кімнати, ту ж міську лікарню, стоматологію та судову експертизу, виявилося, що у нього була виражена скупчення, тріщина в щелепі і розбиті передні зуби.

Це історія матері Віталія.

Я вдарив себе.
У міліції є власний варіант того, що сталося. Згідно з їх варіантом, Крьковцев запросив для їзду додому, вони пояснили йому, що не було таксі, і зліва. І пішов він і лікував їх машину. Звісно, він впав і потрапив на обличчя. Вони не знають це, але вони стверджують, що вони не знають причину травм Кріковцева. У разі, якщо у відділі слідчого підрозділу керуються відділом. Він показав, що хлопець говорить правду. У міліції відмовилися приймати поліграфічний тест.

до І були деякі з атестацій, Лада Круковцева. Вони змінилися від поліції до міліції. Вони залишалися тільки кращими. І найкращі люди збивають на вулицях. І найгірше, очевидно, відразу знімається в голові.

Крім того, Міністерство охорони здоров’я також провело свій внутрішній аудит. Згідно відповідального працівника МОЗ України імені Івановича Тихоненка, виявлені дефекти надання медичної допомоги в роботі травматолога та заходів, які були прийняті Міністерством охорони здоров’я. На питання, які заходи Міністерства охорони здоров'я взяли, Іванович відмовився відповісти, запитуючи з якоїсь причини письмовий запит. Але він помітив, що немає причин, щоб призупинити людину від роботи, які не допомогли хворому, ігнорував консистенцію і побачили тільки м'які тканини синці за зламаною щелепою. Міністерство охорони здоров’я Республіки Карелія, представлена І. Івановичом Тихоненком, вважає, що це лише невеликі «дефетекти» гідні зауваження.

В середньому.
Три дні до того, як в нашому місті трапилася ще одна страшна історія. Twenty-three-річний Ян Радзуліс помер після позасудового лікаря невідкладної лікарні Чикін був занадто ледачим, щоб вивчити його. Згідно з офіційною версією, хлопець був знайдений на боці дороги в ніч за допомогою PPS-наряддя та повідомив його до швидкої допомоги. У лікарні, і ніхто не допоміг йому. Працівники медичної установи вважають, що чоловік п'яний і обмежує себе закликати матері і міліції. Так що хтось може вийти з роботи. Коли мама Яна входила в приймальну кімнату, вона побачила сина на плитковій підлозі. Він загрітий, кричущий, і кровоточив від носа, але не медичний професіонал вважає його обов'язковою для нього.

- Чи є це твої? попросив матері Яна в білому пальто, яка була в цьому приміщенні.

Що я сказав. В середині. Людина.

Ян Радзуліс поліцейський приніс мами і сина в будинок, допомагав принести його до квартири. Він не отримав ніякого кращого. Хлопець був кричущим, явно страждаючи від страшного болю. У другій половині дня мама звернулася до швидкої допомоги. Яна була привезена до тієї ж лікарні. І виявилося, що є нормальні лікарі. Одного погляду на учням удиха чоловіка було достатньо, щоб зрозуміти, що справа була дуже серйозною. Томографія, реанімація, зусилля лікарів, але вона була занадто пізно – молодий, вчора все ще здоровий чоловік помер. Яна мала перелом основи черепа, перелом правого ока передньої кістки, лінійного перелому ваг оксіпітальної кістки, тяжкої черепної травми та багатьох інших травм. Крім того, судовий звіт зауважив, що в момент отримання цих ушкоджень Ян був заспокійливим. Що відбулося в останню ніч? Чому не всі лікарі звертають увагу на бідний хлопчик? Чому жінка, медична професійна, розгляньте її можна назвати хворим в середній лінії?

Ян Раюліс Не заважати
до Це дуже неприємна ситуація, говорить головний лікар BSMP Alexei Heifets. Неврохірург з обов’язків був кримінальним недбалим. Проведення кримінальних проваджень. І якщо доведено провину цього лікаря, ми будемо діяти до репресивного позову.

Що ви знаєте? Це означає, що якщо родичі покійного шпиталь, лікарня перемагає його одному конкретному неприпустимому лікарі Чикін. Не вини лікарні. І інші лікарі? Чи не Чикін на ніч?

- Але нейрохірург взяв його. Решта не повинна заважати, лікар голови пояснив.

до І сестри? Ну і всі працівники здоров'я, які бачать людину, яка страждає від болю? Він навіть не спробував зупинити кров. Він навіть не підійшов під підлогу. Він лежав поруч з розтяжкою.

- Середній медичний персонал слідувати наказам лікаря. Не було замовлення від нього.

Це не вини лікарні, в якому лікарі та медсестри проходять дитинентально. Це не система, де ніхто не збираюся до вас з однією конкретною Чикіною. Не є Міністерством охорони здоров'я, Іванович вважає, що відмова допомогти стражданню людини є просто «неправильним», що не варто серйозного покарання.

У нас є багато прикладів байдужості до людей нашої системи охорони здоров'я. Але Івановичи не бачать цього як регулярність, вони не хочуть його обговорити. Побачити один окремий травматолог, один окремий нейрохірург, один окремий медсестра. Вони називають його людським фактором, стресом, що він завжди був, і буде. І не хочеться розуміти, що неординарний «людський фактор» сам – безлюдні чиновники, байдужі до болю інших людей та страждань.

Більше слів. Мати Віталій Криковцева працює як перукарня. За її словами, нещодавно клієнт прийшов до її перукарню. Він сидів на стільці. Він сказав, що він нещодавно знайшов корпс на будівельному майданчику. Він був першим збитим за допомогою копів, він почав «диг», він попередив не, і він все ще «діг». Тепер він мертвий. Я просто сказав вам. Без другої думки.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное