Виготовлення активного стовпчика з пасивного

Цей пост підказав мені писати історію про чоловіка прямими руками тут.

17 зображень

Р

З того, що я був представлений з роду ритмового стовпа, виробленого під час радянської епохи. За ним був один простий аудіороз'єм, який непрямо сказав, що підсилювач не в ньому, і підключити його до мене абсолютно нічого.
Швидкий погляд на ціну підсилювачів занурила мене в стан глибокої депресії, з якого я раптом вийшов, запам'ятовуючи братів нашої меншої китайської і відразу ж писав підсилювач на чіпі TDA8920 за стільки, скільки $ 28.

Після кількох місяців наша улюблена гілка п'яти на землі (якщо ви знаєте, що я маю на увазі), народилася довгоочікувана посилка. Протиснення цікавого часу для пари вечірок (будувати потужність до підсилювача і всіх бізнесів), я прийшов до поштового відділення і отримав посилку і доторкнувся його відразу ж занурився щось неправильно.

Автопси показали, що мій інтуїція не дозволяв мені вниз, замість підсилювача, був мішок з набором à la "Чи він собі". Я відразу пішов на сайт знову, щоб побороти свою гніву на китайці, які продали мені всю цю углість, і тільки зараз я бачив в середині довгого імені продукту коротке слово "кіт", тобто "сет, комплект" відповідно до нашого. Ну, вам потрібно уважно прочитати.

Ну, ніщо, ми знаємо, як пропалювати трохи, тому все не втрачено. Деталі були укладені в паличці, підібрані до схеми цього китайського пристрою. Це було зроблено з деякою складністю, тому було потрібно Google розмітки таблиць смугастих резисторів і написів на конденсаторах.

Тут я чекав другого сюрпризу, кількість деталей і їх деномінації в місцях не збігалися з схемою. “Як так” ©, я думав і знову сходження на сторінку продукту, і точно, на схемі і фото готового підсилювача є етикетка “ревізійна 1.0”, і набір, який прийшов до мене – “ревізія 1.1”. Добре, немає способу назад, ми вставляємо деталі за принципом не менше відхилення від схеми. Я подав деякі зміни спочатку.

Детальніше про зміну і чіп.

Р

Ну і все інше, крім контролю об'єму, планується закріпити на стіні стовпчика.

В цілому, залишається прикріпити радіатор дошки, регулятор і світлодіод переходять в колонку. І я зламав голову, де поставити інші п'ять конденсаторів, які залишилися! Вони не на схемі, на дошці немає отворів. Це не добре для людей, таких як, мій віддалений китайський торговий центр!

Харчування Хочу біполярну, я не сильну в електроніці, можливо, це напевно вдалося зробити все на одному трансформаторі, але я був таким, щоб, так що я пішов на найближчий ринок радіо блохи і купив пару ідентичних стародавніх радянських трансформаторів тепла труба. Він також Googled його контур, щоб дізнатися, де напруга є.

З Я не знаю, чи буде працювати взагалі, щоб не витрачати час з установкою в колонці, я спочатку вирішив зібрати все на стіл і перевірити. Додатковими жертвами експерименту були залучені mp3-плеєр iRiver і меаалний динамік Я не знаю, де колись тягнутий і лежачи “але раптом приходять в руки”. Це було корисно! Крім того, на фото, цінителі визнають кольорові дроти з розігрітого обпаленого джерела живлення комп'ютера. І перемикач з нього. В цілому це був реальний момент правди, тому що якщо він не працював вперше, то я не мав уявлення, як діагностувати несправності і відновити пристрій при відмові. І він працював !!! Що я щасливий, щоб сказати нічого! Загальний катароз.

Час відхилити стовпчик. Я перекручував неймовірну кількість шурупів (з цієї можливості я відправляю промені діареї до людини, які винайшли шурупи під плоскою викруткою).

Інтер'єр був негайно інспектований головним інженером.

Без застигання, підсилювач був зафіксований шурупами на прикрученні фанери.

Трансформатори надійно закріплені на шматку ламінату знизу. Руки, cho :

Це те, що весь дизайн виглядав як в збірці, всупереч прийнятим стандартам, використовується червона стрічка.

Дріт вішають в напрямку задньої стінки, на якій в розрізах звукоізоляції розташовуються (ліво праворуч, зверху вниз) моно/стерео перемикач, регулятор гучності, вимикач живлення, виходи через контактну панель з натисканням на другий стовпчик, вхід 220В, стереофонічний аудіо вхід через тюльпани.

Додано до [mergetime]1385682941[/mergetime]
Потім за допомогою великої кількості непристойних виразів були вивертані плоскі гвинти. При підключенні до комп’ютеру змонтовано пристрій і знімається вухо.
Це історія, в процесі якого було багато хвилювання і в той же час задоволення робити щось своїми руками.
Все, що я отримав.
Дякуємо всім за прослуховування.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное