"Російська" запасна частина

Привітання до Япсу! Я не знаю, чи потрібна ця тема, але можливо, хтось потребує. Я був дуже раді, коли я зробив цю процедуру. Не думав, не здогадував... Майже два роки тому (в самому кінці грудня) мій старий автомобіль відмовився почати. Стартер веселий, але ... не доля. Перша думка - ремінь! Ремінь. Підігніть передню кришку механізму, який покриває ремінь - живий. Натілений, дивився. І пускача так британський.
Перша думка запалювання!
Другий, фази.
Третя пальне.
Свічки і дроти BB змінилися давно. Що таке ...
Не соромлюся, від центральної (у мене є трамплер) іскра виходить, свічки скручуються - все там. Спарк, я маю на увазі.
Я дивився фази, людина. Це океї.
Я пішов на газовий насос.
Походимо до бензи. У цьому автомобілі бак задньої частини заднього дивана і доступ до нього можна з двох сторін - від спини (від стовбура) до датчика рівня палива, а з кабіни - до газового насоса. Про нас Насос, я маю на увазі. Денсо. Красивий. Дві проводки, до акумулятора - Бжеж. І тиша. Ім'я Зайдіть його. Що виглядає так.

Це про NG, і у мене є автомобіль. Для того щоб здійснити новий насос - 10-11 січня, святкові дні. Хороший чоловік писав: Ви йдете в магазин запасних частин і попросіть на газовий насос для дамни ВАЗ 2110! Ви відрізаєте штепсель, і триматися! Хмм. Обух. Я пішов в магазин і купив найдешевший газовий насос на 10с.
Для 500-розумних рублів я точно не знаю, але чекав мені це kofuz:

Так, він підходить зовнішньо, але... Це зірка. І я просто спробував поставити телефон на це гакер ...
Це правда, порівняння:

Характеристики, kagba, матч. Роз'єми повинні бути рафіновані трохи. Немає проблеми.

Р

Шукаю на розбиті фітинги ... (і після того, як бензин викручує через нього) Я пішов на інший газовий насос. І зустрів Бошк. Не вентилятор, але бренд працює, прямо? Так, це 10-ш газовий насос.
Ось вони: мертві "нативний" Денко, Без назви і Біш (з правого зліва)

Роз'єми не відповідають. Все правильно, візьміть різак і «чистий» вен.

Детальніше

Додано до [mergetime]1385776697[/mergetime]
Ні, немає іскри. Вибух, теж.
Що таке? Немає причин! Частини для підрахунку автомобілів також виготовляються для іноземних автомобілів. : Навпаки.

Не додано:

р.

Фінал.

Джерело: