Порятунок екіпажу в Берінг-сі

У 2000 році я пішов на роботу в море. Перший рейс. Я хочу розповісти вам про порятунку екіпажу в дискеті. Не буде занадто багато літер і 6 фото. Будь ласка, не порушайте. Фотографії невеликі, тому що це було час стріляти і вони не дуже хороша якість (знімок на філе полулок). Не лікуйте перший пост занадто важко. Будьте розуміння.

По-перше, цитата з інформаційного майданчика NEWSru.com: Всі 25 членів екіпажу вантажного корабля Рибазан (будинковий порт Владивосток), в розпаді в бурі Берінгове море, тепер з небезпеки - сьогодні вони евакуйовані дошки льоду Красін Далекої Східної судноплавної компанії. За даними RIA «Новости» з посиланням на управління судноплавною компанією, тепер екіпажі обох суден через судновозні механізми намагаються зберегти судно.

Рибажанський корабель з 2 тис. кілограмами вантажу був заголовок від Владивостока до порту Чучі Анадир. Причиною катастрофи корабля був страшний вал, який відбувався на кораблі вночі від 4 до 5 листопада в результаті буріння. Тепер хвилювання моря в Приморському узбережжі. Це дозволяє продовжити рятувальну операцію. Команди штабу роботи, спеціально створеного в компанії «Дар-Східної доставки».

Вони підібрали сигнал SOS, закинувшись на риболовлі і пішли на допомогу. До того часу ми прибули кілька суден. На борту судна було дуже міцний вал, екіпаж ще на борту. У моря, сильний вітер. Першим дамом кинув вниз, ми думали, що це було порожнім, але там був один чоловік, він був привезений на дошку китайських рибалок. Два інші рафти, які ми зуміли зловити. Весь екіпаж в живих костюмах, крім капітана, він не вписався в нього, на фото він знаходиться в куртку, що прилипає від дама.

Габаритний зображення

Люди були, на мій погляд, в стані легкого удару. Два-три, найменші екіпажу, змогли доїхати до буртера. Решта піднялася на мотузці, тільки перетягувала на дошці. Поведінка на палубі зі складністю, багато просто впав без міцності, до лікаря здійснюється або привели під руки. Ми звернулися до 18 осіб, решта підібрали поруч кораблі. За тиждень пізніше Красін прибув і екіпаж перевантажився до нього.

499 р.

Рибазан занурився в день пізніше, не було рятувальної операції, щоб зберегти судно природно. Ліза, причина рулону корабля була зміщення вантажу в триманні, зафіксовані вантажі, що від'єднують кріплення, поряд з палубою. У зв'язку з цим, відкриваються баластні танки, рол судна неможливе для вирівнювання. Як ви можете побачити, це було просто тому, що корабель був старим і рустим.
Керівництво компанії «Дар-Схід» заборонила екіпажу Ряжана з виїзду судна і наказав боротися за виживання, але капітан вирішив врятувати людей (за екіпажом).
До речі, на дошці Рибажана було багато «добрих» П'ять УАЗ, пара горілкових ємностей, загиблих на золоті нор... Багато хороших речей, втрачених.

Одні останні фото, просто фото. У мене є все, киньте його.

А, забули додавати, валіантна бригада Аеронаут РТМ взяла участь у рятувальній операції. Головна порт Находки.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное