Нова доза м'язів

Насправді, після кожної теми я отримую бурхливий потік листів, кажучи, що я лежаю, все неправильно, що я нічого не розумію, нічого нічого нічого не знаю, і в цілому краще для мене, щоб вбити себе проти стіни і видалити мій рахунок з цього сайту, так що не плутати думки читачів з моїм комуністичним (Maoist, Marxist, Sinafilian, Zionist) і всілякі нецензії.
Добре, по суті, листи сердитися читачів повинні відповісти, що я буду робити в цій темі. Власне, це наступна частина мотивації в контексті відповіді на листи + пара нових начинок.
Чи є Китай бідні або багаті або китайські?
Отже, вболівальник шпинат, лопатка в руці. Ух, Ох.
Не ламайте, я відмітив кінець.

Поговоримо про місцеві ціни.
Цитувати з сьогоднішнього листа:
" Парма шинка з'явилася найдешевша для 400 юань / кг.
Власне, аргумент є вбивством. Він сказав, що він відрізати. Це як людина, яка сказала, що це з'являється, дивиться на очі і розтягуючи з леопардом: Що він їсти? Ніщо закривати? Так ви не отримали нічого, щоб втілювати людей з казками про дешевизну тут.
Тоді я зважився, опустив очі і зрозумів, що я не мав нічого приховати. Дійсно, Парма шинка коштує тут (і які тварини це, я ніколи не чув з нього). Єдиний юрист Парма з віолетами. Увімкнути, добрих людей...

Так, нуклеус лоуза я коли-небудь сказав, що є молочні річки з кислими берегами, і все варто рубати за відро? Хамон, віскі, коньяк, сир з цвілі, деякі сорти чаю тут дуже дорогі. Як скрізь. Але все залежить від того, що вибрати ... Ми можемо мати дорогі божети.

, Україна

І ви можете (Ви не вірите, що це) отримати дешево.

Ви можете придбати дорогі сири.

Або ви можете взяти дешево...

Наступний пункт є житлом. Наступна цитата:
« » » » » » » » » » » » » » » У новому районі GJ мій друг орендує квартиру з чоловіком, плативши 7900 юань про те ж саме квартиру, як я описав вище. Надходження кращих меблів.
І це просто Гуанчжоу. Ціни на ідентичну нерухомість в Шеньчжень окремо від 1,5-2 разів. Я не говорю про Пекін і Шанхай.
Що таке? Гарне життя не заборонено. У тому ж районі КБР в Пекіні квартира може коштувати як 1,500 юань.

Як 22,000 юань. Будь-який віск. Як можна сперечатися з такими аргументами? Так, є дорогий, є дешево...

бідність китайських селян...
Я згоден, вони не добре виглядають... Порі, страшні, брудні. А ви приїжджаєте до будь-якого сільського кооперативу в лютому-березні і в серпні-вересні (коли селяни закладають ходи на півроку). Я був так виготовлений спочатку, коли з'явилися забруднені селяни вивели палі юан (також брудні і забруднені) з целофанових мішків. Тепер вже звикли до того, що Китайський, який живе в глиняному будинку з курчатами разом на книжці економії складає кількасот тисяч, які він бере з собою на могилу і приймати (або, швидше за все, його діти будуть приймати все до копійки і будуть їсти в містах).
Тисячі цих фотографій. Google за запитом

Вони мають багато грошей. Але ви не знаєте про це ...
До того, як ви подивитеся на банк і побачите його. Нерідко вони навіть не турбують взуття - так босоніж в банку і оголошують себе.

Але, звичайно, бідні також повні. Як я можу? Там буде сердитися cries знову... Так, є бідні люди. Так, є бджілки. Де вони? Він має все. Тут знаходиться новий будинок в с. (фото з старого звіту). Вони збирають машину для сина.

Але, звичайно, є велика кількість лофів, які просто хочуть пити моргул і вибити кокче на махонг. Все відносне.
Фото, знову, старий.

Про нас
"Сповільний, повільний Інтернет ..."
У мене є найдешевший курс – 600 юань на рік. Дуже добре. У Китаї все спалахи, і зарубіжний Інтернет мені потрібно тільки по Скайпу, щоб викликати (навіть, сидіти на ІАП).

Інтернет цензура (і цензура в цілому)
Якщо ви раптом дізналися, що ви були заборонені на веб-порталі Zimbabwean, ви будете дуже сумні?
Якщо ви не можете прочитати новини Hindi з порталу Babajura Kurudur, оскільки ваша країна є цензурою, я не думаю, що ви занадто upset.
Китайський не піклується про іноземну Google та YouTube. Інтернет цензура є найбільш гучним шляхом, які не можуть твітати іншого фрагмента crap і розмістити ще одну дальню панду на YouTube, а також тонну занурень на Facebook.
Насправді, так, є. Але це так званий, що це легко. Баіду не буде шукати “Великий брандмауер?” Ми шукаємо запит на “Я гармонізовані” (Китайський інтернет-сланг, зміст є таким же). Чи блок Вікіпедії Tiananmen? Так, сходження будь-якого BBS-ku, і еуфемізмів ви розповість про все і показати навіть з фотографіями.
Про цензуру говорять ті, хто з усіх сайтів знає про Табао і Аліпей, а для решти мозку недостатньо.

р.

Текст, який знищує мене самим і все.
Я тут для 7 (10) років, я знаю все.
Чому не знають все? Наприклад, яка державна рада Китаю? Скільки губернів є в Китаї? Хто є головою КПК зараз?
Не вірю «професіонали». Задайте будь-який - кожен розповість вам, що неможливо оформити картку Visa або Mastercard будь-якого китайського банку. Саме тому вони професіонали.
Якщо вони вийшли на мозок і розуміли щось, вони отримають віртуальну візу, і вона вже прийнята / відправлена гроші (це вже корисна порада, або що).
Як бачите, у картки є всі атрибути – номер, дата дії та CVV2 код. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.

3250Р. 3700Р.

І тих, хто шеут про те, що китайська грошова система закрита, не можна відкликати гроші від благ бах. Чому я можу легко надсилати гроші на будь-яку картку Visa в світі, і вони страждають перевезенням готівки, відправивши всі види переказів і т.д.
Тому що вони не знають сором'язливості (чуття моєї французької мови). Ви можете отримати той же західний союз онлайн, ви можете зареєструватися всюди без китайського ID, навіть якщо це неможливо на перший погляд. Ви можете знайти дешеві та якісні речі. Ви можете зробити все, але трохи подумати.
Я зробив.
Насправді корисні поради - багато, і якщо ви думаєте, що щось не можна зробити, подивіться - і виходить, що ви можете (це для тих, хто хоче піти в Китай / вже живе тут)

Джерело: