мільйон за телефон.

Я ніколи не уявляю себе перемогою. Гра видно як розваги, нічого більше.

Як я виграв один мільйон рублів з Nescafe

Якщо я пам'ятаю правильно, то на початку цього століття. Згідно з першим каналом, після чого ОРТ в Новий рік обіцяв спільну дію, за якою кілька днів на повітрі з'являться цифри – це буде номер телефону, до якого потрібно викликати і мільйон рублів. Кожен номер з'являється тільки один раз, і все це задоволення ORTshniks простягається близько п'яти днів.

Я вирішив, що це було мій! Є відеореєстратор, який записує в режимі LP (ви можете записувати двічі стільки за однаковий обсяг). Розрахунок кількості стрічок, які потрібно записувати п'ять днів повітря.

У TSUM я знаходжу стрічки не стандартні 180, але за 240 хвилин, про це щастя, вам доведеться міняти стрічки кожні 8 годин, судді за себе, за мільйон можна запустити будинок для зміни стрічок.

І так проходив Новий рік - весело переривається «касетним ентурезом», гим друзів, що межує з захопленням, деякі вже уявляли масштаби кразе на зенто пробігу.

Добре, це час для X, і я сидю, щоб дивитися стрічки. Спочатку я думав, що було б щось схоже на двадцять п'ятий кадр, злий, пропустити, але виявилося просто - фігура вийшла на кілька секунд, попередньо ОРТ оголосив своє магічне відображення. У мене є спалах в очах, як Scrooge McDuck, я вже уявляв себе як олігарх і мимовлявся про покупку автомобіля.

Продовження під kata ...

Зібрано перші шість цифр номеру, я відразу почав піти через десять варіантів на телефоні.
І диво! На одному з варіантів відповідача машини перетворилася і найприємніший жіночий голос сказав що: «Ви здавалися правильно, це носка номер, але дія почнеться тоді, вона триватиме одна година. й

Як я сидів і провів майбутній мільйон у руках, VCR переповнено до останнього цифру, що я знав.
Що я хотів би сказати нічого, я прогулявся і любив все навколо мене, безсоння ніч не був відображений в будь-якому шляху на обличчі, я підрахував хвилин.

За час X готували як весілля.
У мене є: радіо трубка, прив'язана до домашнього номера, стільниковий телефон (проти рідкісних в ці дні), карта для міжміського + платника, який знаходиться в університеті.

Я починав п'ять хвилин до призначеної години, одна й сама юна леді, ще в одному солодкому голосі, про що ще на початку. Приймали в кінці години, я був відповідально занурюючись від усього, що може його зануритися, шафа відчувала щось неправильно і приховала номери.
час, початок! Вулиця, ліхтар, аптека. Університет, телефони, мене!
Діал - зайнятий, як і раніше диал - зайнятий, на платнику при дзвінку з картки говорить: " номер типу зайнятий, повтор - натисніть зірку", тобто немає проблем з набором трьох пристроїв.
Це 30 хвилин - це весело! 45, 50, 55, 59 - зайнято. Настроювання, але надія була сидіти поруч і не ходити в будь-яку точку. Шість-перша хвилина, і диво з нього відбувався, вільно, перемішуючи.
Труба знімається, і старий друг леді починає трансляцію автоматично в самий розпад голосу, про те, що час дії закінчений, благ, благ, як ви смоктати, Vasya, ви повинні називати раніше. Людина, що це, віра в людство і шоколад з обличчям людини.

Ну, я даю бульбіту, я не тільки той, хто олень, всі були відео, стрічки були продані, кампанія була викликана по всій країні.

І є переваги, як кажуть вони.
У господарстві бик x$& являє собою мотузку
Для запису телевізора використовуються стрічки.

Вже деякий час історія почала переходити в минуле, як ступінчастий, неприпустимий, який хочеться забути, а потім Малахов на горизонті, всі геї країни будуть знищити його. Він випускає його педарачі про мій випадок, потім з групи друзів я не бачив його. В короткий час він запрошує дівчину до свого цитадельу ретарденції, який, ВАРНінг: єдиний з всієї країни зібраний цей номер, через безперервний перегляд її і всієї родини цього Нового року, званої, і непарно виграють мій мільйон.
Як я розлучився на найвищому рівні.

Дуже дякую.
Добре, стандартний набір фраз про новонароджених, кожен пише їх, кожен знає їх.

Джерело: