Як я був ліквідатором конусів - 1

Пост адресований інженерам, спеціалістам, організаторам виробництва, а також тим, хто може думати і зробити висновки. Ми часто критикуємо посадових осіб і органів влади. Іноді нерозривно і без знання теми. У цих постах я хочу ретельно проаналізувати одну ситуацію, яка дасть ідею рівня підготовки, досвіду та відповідальності за прийняття рішень, дуже високий рівень потужності. «Як інженери вбиті (або вже вбиті). Не люди, але професія.
У вас буде 43 фото і багато букафів.

1,1 км Влітку 2007 року в місті Березники, Перм Краї були «земні збої». Наземні води, які проникли в розвинені стовбури кам'яної шахти, непристойно розчиняють навколишні породи. Тобто під землею скоринкою є соляні породи, які розчиняють в воді.
У природних умовах вони стабільні. Згідно з правилами, які існували в СРСР, порожнечі повинні бути заповнені порожньою склею, щоб запобігти затоплення. Вода, яка проникла в обмежений простір, дуже скоро стає перенасиченою брунькою і перестає розчинятися солі.

Фотографія - худий.

р.

2,2 км Але капіталізм зламався. Мисливці дуже дорогі. І основні завдання? З повагою! Професіонал Тому ви подаруєте більше гірських порід! На користь власників бізнесу!
Порожнечі під землею заповнюють водою. Який повільно, але обов'язково почав розчинити солі породи. Природні капелюхи спрагості. І в цьому порожнечі, або досить рідко, все це не вдалося.

Фотографія - худий.

3. У У зв’язку з тим, що уряд був створений під керівництвом Міністра природних ресурсів та колишнього губернатора Пермської териториї Трутнев Ю. І ось перший форт. Комісія виявила, що катастрофа була викликана не людиною, але природними факторами. Не знаєте? Скарга. Для чоловічих катастроф і надзвичайних ситуацій, а також усунення їх наслідків, «техногенна» відповідальна, тобто підприємство, діяльність якого завдала шкоди навколишньому середовищу і населення.
У цьому випадку це Уралкалі. У стихійних лихах бюджет сплачує за все. Я маю на увазі, ми, населення. Чому не бачив, що на поверхні? У зв'язку з тим, що міністр “Захист природних ресурсів” з цим, Трутнев Ю.П. був боніфаційним. Не трахнув -- це - користь! Не соромлюся! ЗАМОВИТИ Пам'ятайте, що бенефіціар Уралкалі! (Гуїс, експерти, пояснюють мені, що це таке.) Я, що пекло провести «нефінансові» гроші для ліквідації наслідків, якщо ви можете зробити з державною скарбницею? Однак через кілька років, всі витрати були відновлені з Уралкалі. Але це інша історія.

4. У Комісія (ви побачите її) серед інших, вирішила побудувати житлові приміщення, в обсягах і умовах, необхідні для переселення громадян, що проживають в будівлях в зоні можливого згоряння. (Як я сказав, що?)

Фотографія - худий. Решта є шахтою.

4. У Комісія (ви побачите її) серед інших, вирішила побудувати житлові приміщення, в обсягах і умовах, необхідні для переселення громадян, що проживають в будівлях в зоні можливого згоряння. (Як я сказав, що?)
Крім того, скинули тільки сім'ї та люди, які проживають у міському житловому складі на умовах соціальної зайнятості. Чим простіше в неприватизованих квартирах. Приватізатори, які отримали компенсацію за втрачене житло і безпечно придбали новий. Безпечні мікрорайони.
Рішення було надіслано уряду Пермського Краю - для забезпечення!
Уряд Пермської териториї доручив дану справу до Департаменту капітального будівництва Пермської території. У якому автор працював або на нашому ТЦ.

Так я дав команду для виконання програми 3-20. Я віддаю перевагу 3 до 150. Що передбачається програма «3-20» - до 20 листопада 2007 року, необхідно побудувати 20 тис. кв. м. метри житла, за ціною 20 тис. рублів за км. метр. Це червень 2007.
Гаразд, виклик. Визначити місце (територію) будівництва. Вид конструкцій, магазинів, краватки до місцевості та наявних мереж і т.д., фахівці дізнаються.

У той час, перед кризою, будівельні компанії були дуже смачними. Житло було літати за ціною 30 до 100 лотків на площі!
Після численних і футилійських спроб залучення підприємств Перм до програми «3-20» було прийнято рішення кинути крісель над матір’ю, в розумінні РФ.
Не вдалося.
Враховуючи терміни та кількість (під ключ) житла, що будуються та після серйозних будівельних компаній «при цьому навіть не обговорювалися», держадміністрація вирішила побудувати «збуджений, малоповерховий корпус»!
Збереження країни знову! Хто може? Я і мої помічники називають майже сто компаній! Після прослуховування всіх умов, 6 з 10 були здивовані і відмовилися. В одній відправці... В іншому відправленому ... восьмому запиті: "Чи ви зателефонуєте?! Українська У дев'ятому запрошують час подумати, в десятці вони вішали.

Але! На кінчику міністра надзвичайних ситуацій Шойгу С.К., ми прийняли до Вологи. Former Dormash завод. В цей час було реконструйовано для підприємства збірного житла. Я відправив там, щоб перевірити потужність компанії. Був. Я бачив його. Я знаю. Брілліант! Вже понад 50 000 квадратних метрів житла в аварійних зонах! Я заздрю білу ревнощі! Стрет. Очистити. Ви можете перемішати окремий пост! Але! Пропозиція «3 до 20» думала...
7 провідних фахівців заводу протягом 6 годин розраховується ситуація. Відповідь проста: давайте будувати, але... Тільки конструкції над 0. Це, мережі, фундаменти та вдосконалення. Решта "під ключ" буде відображатися!
5. Умань Повернувся до Перму. Доповідав губернатору. І ми створили сайт.
До того ж, Березніковська влада визначила дві можливі будівельні ділянки.
І в Усолері. Реалізація 20,000 квадратних метрів з низьким рівнем розвитку збірного житла становить мінімум 50 будівель, обраного ділянки No 1.
Я взяв участь у присутності відповідальних осіб.

6. Жнівень Наступний етап - проектування.
Дизайнери, залиті смачними роботами по дизайну житла та інших об'єктів, не хочуть зв'язатися з нами. Я не знаю, як і що, але інститут був залучений. І сказав він прямо, давайте геологія. Фахівці будуть. Ми почали шукати геологи. І вони змащуються роботою і - до шести місяців на нашому очищенні не стопи! Капіталізм, кус! І ми не дбаємо про чоловічу катастрофу!
Серпень ебать. Установи, що вони не здатні керувати процесом, десь в архівах вони знайшли геологія, яка виконується Міністерством сільського господарства СРСР в 50-х роках. І продали його в проектний інститут як Додаток до технічного завдання.
Перегляд розділу 1.

р.

7. Розділ 2 був розташований за цими висотами. Пасаж існував тільки на внутрішньобудинкових територіях. І територія є муліне. Тож не забрав серйозно.

8. У Ведуться процес.
Як вони звикли сказати, вони працювали з крипсами. (Calca – напівпрозорий папір, на якому зображені малюнки. Тоді зображення було перекладено на світлочутливий папір. Робочі малюнки прийшли в два, три листи. Нерідко з очевидними недоліками.
Але нехай! Починаємо з дорогами. З всієї території глиняного ділянки - для дорослого влаштували міжквартирні приводи.

9. Навігація Як тільки на дорогах була тверда поверхня, вона перетворилася на вулицю. Яка вулиця без назви? Вони не забули своїх близьких. (Напис на планшеті є будівельниками вул.)

р.

10. У середу-серпень настає новий тостер - площа заміського житла повинна бути 50 000 кв.м.!
До кінця серпня були виявлені будівельні підрядники на 4 блоки збірного житла. Ніяких локальних.
1 - Вологда завод Дормаш. 40 будинків. "Вологда чверть"
2 - ТОВ "Радослав" Переславл-Залесський 20 будинків.
3 – ТОВ «РостНресурс», Ростов 20 будинків.
4 - ТОВ "Будівельна енергетична компанія" Смоленськ 20 будинків.
Ось перший палі. Вологда чверть.

11. Дормаш побудував тільки будинки, на готових фундаментах. Хтось ще мав розробити і побудувати фундаменти. В даному випадку взяли участь підприємства Перм. Дизайнери отримали креслення готових будинків з Дормаша і геологорозвідувальних робіт Міністерства сільського господарства СРСР з архівів, викладають свої мозки. Довіра No 14 на землі.

12. І ось перший удар! (ми) Фундамент для легковагих конструкцій відпочиває на 38 вісім-метрових паль!

7860911

13.00 р. Це монолітний залізобетонний сальник!!! З повагою,
Дизайнер сказав: «Я спить краще». Я точно знаю, що це займе! Коли я просив перше питання на великій зустрічі. Скоріше, це не питання, але думка - несучі і міцні характеристики, а отже, вартість фундаментів несправжньо перевищена. Проектне рішення необхідно оптимізувати. Відповідь полягає в тому, що терміни щільно, немає часу на редизайн, прийняття рішення, робота і не говорять.

14. На стінах підвалу - монолітний залізобетонний ремінь!!! Після склянки чаю я пам'ятав тему під назвою Soil Mechanics. Фундації та фундаменти. ?
Утилізація несучої здатності фундаментів Vologda чверть. Будь...
Ця структура в цих грунтах легко витримує п'ятиповерхову цегляну споруду з товщиною 640 мм. та залізобетонні підлоги!

р.

15.00 р. Будівництво проводилося на більш ніж 10 будівель одночасно з укладанням мереж. На підлозі з'явилася десь яблуня!

р.

16.00 р. І ось наступна катастрофа! Рівень підземних вод був одним і на півметра вище, ніж у звітах геологів половина століття тому! Як виявилося, «Ройон підземних вод може істотно змінитися з змінами гідрогеологічних умов». ?

17.00 р. У всіх підвалах Vologda Скільки було розбито копії! Для установки необхідно класти дренажні і занурувальні насоси.

831392р.

18 років У всіх колодах і теплокамерах ... Просто поспішайте! Немає часу для нормальної геології! На підприємствах посадових осіб відсутні важелі впливу! Вони не взяли участі у військових діях. Результатом проекту є проведення позачергових опитувань, будівництва на проекті. Хто винить за воду в підвалах? Право будівельників! Я не збираюся приховати його, kamrads. Запрошення до цих об’єктів більше п’яти разів. Після того, як дворик і половина бюджетних коштів до хвоста! Після того, як мої та інші пояснення були закриті випадки. Якщо ви закінчите пост, ви зрозуміли, чому.

19. So Vologda Квартал. Попереду. У 2007 році введено в експлуатацію тільки будинки. Всі інші малоповерхові будівлі були закидані до 2009 року.
Настінні панелі та підлогові панелі привозили з Вологи по дорозі, упаковані в поліетилен, готові до монтажу.

20. Монтаж був проведений заводськими робітниками. Організація роботи на рівні.

р.

21. Низька вага споруд дозволила монтувати всі панелі з одного стоянкового масиву крану.

р.

22. Ось куб зібраний.

23. Всі покрівельні конструкції металеві.

р.

24. У цій картині лоджія «запланована» до «куби». Покрівля - на металевій обшивці підлоги.

25. Зовнішні стіни на термопрофільній обшивці обшивають глибокою підлогою. У старі дні будинок був побудований без єдиного нігтя! Всі гвинти.

26. На внутрішньому місці можна побачити будівництво будинків на всіх стадіях. Від фундаменту до даху.

27. Стики панелей заповнили теплоізоляційні матеріали. ДСП стінові поверхні.

28. Оздоблювальні роботи як завжди, так і скрізь. Пальто, клей, шпалери, фарба. Будь ласка, зверніть увагу, не молдавці або Таджикс. Жінки Вологи. Бог благословить їх!

Габаритний зображення

29. Вид Vologda чверть з баштового крану. На додаток до двоповерхового будинку був побудований і дев'ятиповерховий будинок. Але це ще одна історія.

733910

30. Серед інших речей розтягувалися основні мережі водопостачання та теплопостачання. Теплий поїзд подачі всіх будівель.

31. Внутрішня система опалення.

р.

32. Головний водопровід, завдяки великій кількості і високому рівні підземних вод, прокладений великими пригодами.

33. Незважаючи на те, що «іграшки» будинків, мереж були організовані дорослими. У кожному будинку є теплова камера, свердловини водопостачання та каналізація.

34. Але блок живлення заряджається повітрям.

35. Оскільки об'єкт був дуже резонансним, потужні не позбавили нас від їх уваги. Один з перших був візит Голови Пермської Території Чиркунов О.А. Я повинен сказати, що він великий PR хлопець. Я маю на увазі, він знає багато про PR. За його прибуття видано щити "візуальної агітації" - хто будує що? Чекати.

36.00 Р Ви думаєте, що це Photoshop?

37. Зареєструйся! Володар тут!

38. Запуск минулого "dadzybao" ... (1 хвилину)

953798

39.00 р. Він прислухав історію про особливості конструкції, що зводяться. Під час монтажу підлогового панно. (5 хвилин)

40. Перевірка міцності підвалу в Ростовському кварталі ... (3 хвилини)

41. Поговоріть на прес-центр (20 хвилин)

42. У блакитному вертоліті відійшов хабар.

43. Добре, ми ... в сенсі будівельного штабу, залишатися (лівий - ваш хмелюст)
Це все сьогодні. Продовжити ще 2 повідомлення. Це буде ще весело. Три будівельні блоки з приголомшливими структурами, купе міністрів і комісій і будинків Чи не вважаєте це роботою, подряпини цікавими чи не, і чи продовжуватися.

Джерело: