Покраска стегнової кістки

Фарбування капюшона непросто, особливо якщо немає досвіду. Але є ентузіазм, маленькі гроші і Інтернет. Я покажу вам прямо, автомобіль далеко від нового, і був придбаний для пені, як фіксатор. Витрата незначні, ризики занадто низькі. І бажання здобути досвід і взяти, щоб говорити, душа присутні.
Так не курка, будь ласка.
Ключ до гаража.

23 фото. І текст.

р.

Спочатку я підібрав брус з великим наждачним папером, щоб зрозуміти, скільки шарів фарби там, і в якому стані сама витяжка знаходиться.

Попереднє власник не позбавлене творчих нахилів і рукокрилих одночасно. Прозорий просто простір
Бар знаходиться в міжпланетному просторі.

Почати прибирання. Філліпини з'являються в післяапокаліптичному періоді, супутникове зображення.

р.

В іншому, як і раніше неприпустимому місці гранати, можна побачити, що, власне, краєвид наноситься безпосередньо на іржі і залишки фарби у вигляді островів. Ви збили його для цього.

Рішення було прийнято для очищення металу.

98990р.

Метал, дискова щітка для буріння. Я спробував дорогу і болгарку з щіткою чашки, але вона впала під руку не дуже потужна, змащена погано, не завантажила його, це жито.

Очікується «Захист очей». Ми обойми.

Процес очищення трудомісткий, особливо якщо мова йде про таку площу, а про щільну десятирічну іржу під фарбою.

Я вставив щітку більшого діаметра, завдяки цьому з'явилася дотик зона звичайного, і вона трохи швидше йшла, але вона швидко запашить, волоски відлітають. Я спробував блискавку в різних напрямках. В результаті повернувся менший діаметр щітки, він міцний.

До середини витяжки почалася сильна вібра. І було відчуття, що я знімав фарбу і іржі не з режимом буріння, але з вертольотом. На додаток до келихів я також рекомендую захистити вуха. Я не знаходився, і до наступного дня прокладався вухо.

Вібромашина здивує свої брови, але здивує.

Це важко стріляти, як це. Центриметр за сантиметром. Руки відпадають, промивають. Нечітки в іржі пил.

р.

Ці плями, навіть якщо очищається від блиску, боби на металі. Якщо ви підбираєте їх ножем, то на макро вид ви побачите, що іржа всередині капюшона. Тобто немає ребер жорсткості, і не має сенс відновити таку річ.

Так я змащував і купив нову витяжку. Вартість питання - 2 кілограми.

Немає необхідності шпаклівки, капюшон новий, гладкий, від Embankments.

Нагрів приміщення.

Знежирення поверхні.

Застосувати аерозольний грунт.

3 шари на лицьовій.

І 2 з іншого боку.

Фарба також аерозоль. Не курка. Витяжка повинна розташовуватися горизонтально. Я пішов, але я збираю їх пізніше, це може бути зроблено.

Ну, ми робимо. 4 шари на лицьовій.

І 2 шари спини.

Ми можемо висушити протягом декількох днів, і ми встановимо капюшон. Навесні я побачу, як все буде, якщо є маленькі речі, я збираю все і пофарбувати його на мій розум.

Все. Ви можете курчати.

Джерело: