Постріл в трьох не покарана

63.ру

Самара підприємець, який травмував три людини, не покарати. Людина зуміла довести, що він діяв в самозахисті. Кримінальна справа проти шутерних правоохоронних органів не ініціювала за відсутність судів

20 листопада в Самарі відбулося зйомки інциденту. На перетині вулиць Ново-Садової та радянської армії підійшов чоловік. Він сказав, що він почув гармати у найближчому дворі. Поліцейський поліції знайшов чотири чоловіків з різними травмами: три з них були поранені пістолетом, побили. Виявилося, що три молоді люди, які знаходяться в стані алкогольної інтоксикації, знаходилися вербальні конфлікти з проходженою людиною, що народився в 1979 році. Згідно з інформацією, яка з'явилася пізніше, молоді люди наготовлялися на дворі будинку, де живе бізнесмен. Підприємець зробив їх зауваження, що викликало занурення гололиганів. Боротьба, за якою 34-річний бізнесмен зняв кілька разів з травматичною зброєю на своїх супротивниках. В результаті всі три госпіталізовані з непроникними ранами, а бізнесмен був прийнятий до відділення поліції.

За словами начальника відділу інформації Міністерства внутрішніх справ Росії за Самарську область Антона Івулова, кримінальний випадок на факті цього прецедента не буде ініційовано через відсутність корпу делікті. Дія підприємця вважалася самозахистом.

У той же час деякі експерти взяли участь 63.ru у обговоренні теми були здивовані цим рішенням правоохоронних органів. Серед них адвокат Самара Олександр Павлов. «Це перший раз я чув про такий випадок в Самарі. Для таких інцидентів завжди ініціюються кримінальні справи, в межах яких проводяться всі необхідні іспити. І вони потрібні для оцінки тяжкості пошкодження. Після цього захист повинен відповідати ступеня небезпеки атаки, джерело відмітив 63.ru. «Проведення невинності тих, які використовували зброю в самозахисті, завжди складно. Так ми спробуємо внести все, але це, наприклад, перевищення лімітів необхідного захисту або навмисних дій, адвокат додав.

Ще один експерт, голова правління міжрегіональної громадської організації «Право на руки» Марія Бутина погоджується з складністю провокації невинності, але примітки, що такі прецеденти відбуваються в Росії. «Дізна статистика тут складно надати. На жаль, в деяких відділах поліції все ще є липка система, де кожен вирішує показники. Що про нерозголошення злочину? З'являється гармата, є гармата, є стрілка. І такі питання можна вирішити тільки за участю громадськості, джерело відмітив 63.ru. Звичайно, багато в чому залежить від поведінки людини, яка захищає себе, поранила нападник. По-перше, потрібно негайно викликати швидку допомогу. Після чого необхідно повідомити міліцію про те, що сталося і спокійно стану всієї ситуації. Потім потрібно записувати все, що сталося на відеокамері і приймати контакти з свідків, відгуки яких буде корисним. В ідеалі слід звернутися до адвоката. Якщо це не можна швидко, то потрібно уважно прочитати все, що дається для підпису. Висловлення також висловлюється в письмовій формі. й

Ось фон:
JavaScript licenses API Веб-сайт
(посилання на якусь причину не перекладається на сайт, тому для тих, хто цікавиться оригінальним - перейдіть до цієї адреси popgun.ru/viewforum.php?f=243, тема - "Пошук на сучасному")
Доброго дня!
Місце дії - вулиця Самара, Ново-Садовая. Я пішов додому, не торкався нікому. Я бачив, що два п'ятих (халф-сім'ятий вечір!) Бул-гопники збивалися на ганку входу! Ведуться люди, які їдуть, це на ... Мій непристойний екскавація є stupidly відправлений... На подальших виписках невдовзі говорять, що зараз вони дадуть. Вони починають загрожувати і пересуватися в напрямку. Я, оцінивши ситуацію, починав пом'якшувати те, що вони кажуть, що я не претендую за те, що я помочився на вулиці, можна просто піти в кущі і зробити його там, а не на ганку будинку. А потім на правому поході на третину (я здається, що він не хоче пити і стояв, я вперше взяв його за пасер-by) і дає мені гачок в голові. Я не соромлюся від трьох, я почав бігти до входу. Я не спортсмен, і я не граю на ці шанси. Яким чином вони можуть бути. Ця хобота (як вона вийшла пізніше, два мешканці Чапаевського, одне життя на Свободі (тобто); кримінальне і нарко-запущене минуле і сьогодення; торгується в області пошуку пригод) ран після мене. Я отримав травму і сказав їм, щоб вийти. Вони приховали по куту будинку, але не зупинилися. Вони прийшли по куту і почали провокувати, - Що ви, Ворошилов стріляти?! Бажаєте зробити попередження в повітрі, витягнути затвор і ... натисніть! Натисніть знову! - Немає зйомки! Тут я покажу вам цей нюанс: згідно закону про зброю, травми в голстері повинні носити окремо від кліпу! Я заготів про це, поки гармата лякала на роки. Хоча я не розумію, чому ви не можете носити кліп у пістолеті, який на запобіжник з порожнім картриджем? Це єдиний ручний апарат для нападників, тому що в напруженій ситуації завантаження гармати, я розповість вам, непросто. І ви можете забути про це! З цього пункту в законі я впевнений, що люди знизилися більше, ніж від явної небезпеки виготовлення спонтанного пострілу.
Повернутися назад. Ця худоба побачила, що гармата тільки натискається і не стріляла, зламала мені з шаутами «Ми зараз з цим живоплотом і для ... ми будемо писати!» Я побіг до входу, але ключ до міжком не знайдено в кишені. Природно, я зловив, закріпився в кутку. Я зробив спробу якось перевести "базар" і розірвав мирно, але відразу отримав удар на голову, а потім пішов. Вони збивають всі частини тіла, кажучи: «Ви п. . . » Намагайтеся вибити і отримати зброю. Я вийшов кліп і перевантажив його. Поставте попередження на підлогу. Удари тільки погіршилися. У той момент я пам'ятав мій дядько, який пішов на півгодини до Нового року до кіоску на бенкетному столі і загинув Гопники. Він був лише загинув до смерті. Впроваджено обличчя мого 3-річного сина, який сказав Дад не повернувся. В цілому такі думки мобілізують. Для мене, що момент тривало дуже довго. Хоча це все відбулося в кілька секунд. Я почав знімати ноги і тулуба. Ось одна з коронок побачила свою руку з пістолетом з його стопою знизу, її рука приступає і пагони безпосередньо в очі іншого морона. Розвантаження всього кліпу. Розсипається навколо кута. Я пішов додому і дізнався, що вони зрізали смартфон. Я назвав амбулаторію і поліцією.
Підсумок: Мінус мобільний, у мене є з'єднання і кілька гематом і стирання. Скумбрія: два ударні ніжки, патрон (це ще й ссаним!) Бугога! Даредевіл!, cheek, витік очей. Що я бачив. Навантаження крові по дворі. З одного боку хлопець кинув автомобіль DPS.
Я щасливий з результатами. Правила призначення
Ці фейки зуміли показати навіть на поліції та амбулаторії. Все було прийнято до лікарні. Два госпіталізовані.
За результатами перевірки, на підставі даних відеозапису та свідчень свідків, відмовлено ініціювання кримінальної справи. Це, мабуть, не більше. Бастарс і їх родичі будуть боротися за свої права, відвертувати гроші від мене, відновити і спробувати отримати інвалідність пенсійного забезпечення. Я готовий. Тоді я поставив богослужіння на спробу вбивства.
Хтось скаже, що ви можете пройти і зберегти спокій. Я відповість: Я втомився від тиші! Як довго? Визначте умови, в яких ми і наші діти будуть жити. Вони набагато ефективніше, ніж всі інші, тому що вони відчувають неспроможність. Кожен прогулянок і язика в... хто! Їх логіка: sss, я не подбаю; не задоволений - піти на, не йти - ми дамо s; захист - ми вбиваємо; захистимо - ми висадимо. Достатньо! Не зайдіть!
Що б сказати, це відходи часу. Я кажу, я не збив. Я не бачу там. Я намагався просто залишити до останнього, вони мали багато шансів на захоплення конфлікту. Але вони величають, що вони думають. Не випадково. Перш за все, ви не можете отримати до... По-друге, ви не можете отримати до ... По-третє, ви не можете розірвати людину з гарматою. По-четверте, ви не можете прийняти зброю з нього. П'ятий, не лікуйте на руці при пагонах людини. Вони робили навпаки.
Хтось може сказати, що я міг мовчати, нехай "хлопці" вентиляційні емоції і вони залишать. Про нас Три агресивні, врівноважені, п'яні бастари, які приймають зброю від мене, це одна з моїх життєвих проблем! Взяти гармату і покласти його на голову! Очікується, що вони грамотно розраховують силу ударів і місця, де вдарити, або захопити гармату і дати її назад? Прочитати статистику з вбивства вулиці! Я не можу стояти!
Хочу подякувати за підтримку активних громадян. Дякуємо всім кутам HOA. Не вдалося заощадити на безпеці. Особлива подяка працівникам поліції за роботу. До речі, вони мали повне і правильне розуміння ситуації і негативності і розлучення. Вони скаржили, що вони часто не турбувалися перед худоби.
Нарешті, трохи позитивності. Коли я попросив офіцера поліції, «Що сталося в одному з людей?» Він відповів: «Нехай вони пришивають чорною пов'язкою для нього в Єрошевці і дарують йому паркот-машину». Не втратите свого почуття гумору.
Успіхів, всіх!

Джерело: