Я не знаю.

Пам'ятник жінкам Даді-Юрта, який в XIX столітті боровся з російськими солдатами, відкрився в Чечня, служив лише приводом для конфлікту між двома Об'єднаними Росією. Реальна причина занурення заступника Олексія Журавльєва та подальшої боротьби в Державній Думі була фактом передачі працівника Центру спеціальних військ ФСБ до служби Рамзана Кадирова. За даними джерел голова Чечня давно мріяв про власні «Альфа». І тепер, що ця фантазія почала приїхати вірно, Кадівського найближчого союзу Адама Делімханова не хочу перенести публічність цього факту з колеги в нижній частині парламенту.

Габаритний зображення

В будь-якій іншій організації спецпідрозділи мають свої «експерти». Вони найкраще пропускають всі тести, знають всі статутні документи «на зубах», вирушають за кордон, щоб захистити честь і банер на міжнародних змаганнях спеціальних сил, а в поверненні є можливість побороти себе від органів малого уподобання. Один з цих «експертів» завжди вважається співробітником Данила Мартинова. Він вибрав свій «вузький» для відмінного сервісу: завжди йде тільки на одній діловій поїздці – до суду Рамзана Кадирова.

Справа в тому, що дві глави регіонів Росії - лідери Чечня і Інгушеції - за спеціальним замовленням призначається постійний спеціальний охоронець від фахівців CSN FSB РФ. І в той час як решта «Алфовітів» мисливців з «Каукас Емірату» в лісах і горах Мартинов ковзали в автокаді після голови Чеченської Республіки на всіх формальних і неформальних заходах.

У зв’язку з закінченням договору у вересні цього року Мартинов попросив дозвіл на управління, щоб залишити спеціальні сили і переїхати на більш вигідну і меншу нервову роботу. Це так просто, зрозуміло, що такі речі не виконуються, і люди від Alpha не пускають куди працювати. Необхідний захист, звернення від надійної державної структури з проханням передати працівника - такий дзвінок отримав КСН від Spetsstroy Росії. Однак, через кілька тижнів, назва Мартинова не була в списку будівельників військових об'єктів, але серед радників Рамзана Кадирова.
[chechnya.gov.ru, 04.12.2013, «Р. Кадиров: Ми захищаємо інтереси Росії: Данила Мартинов є одним з кращих співробітників і фахівців. Він провів 6 місяців з мене і я знаю його добре. Він вірний патріот своєї Батьківщини, Росія. Він ніколи не буде, за будь-яких обставин, змінити його віру. Я отримував його помічником після того, як він відмовляється від служби відповідно до закону і хотів отримати роботу в Spetsstroy. Тим не менш, через те, що його друг і закритий друг пішов звідти, він відмовився від цих намірів. Він був запрошений мною в той час, коли він не працював в будь-якому місці [...], сказав Р. Кадиров. - Коробка К.Ру.

Чудова військово-політична підготовка не тільки поспішала почесне місце в гуртожитку чеченських лідерів. Починався активно захопити своїх колишніх колег і кращих бійців інших спецпідрозділів. Останнім часом в Instagram лідера чеченського народу є більш звичайною повною людиною в камуфляжі з витонченими машинами в руках. Це винищувачі групи, які Мартинов тепер готують до Кадирова як «асоціант з питань енергоблоку» за секретними методами «Альфа» відоме йому.

До того ж, що на початку вересня Мартинов засудив Кадиров, щоб відкинути охорону, призначену йому КСН - вони кажуть, що мої хлопці краще справляються. Голова спецпідрозділу ФСБ і попросив згадати його підлеглість. Він сказав: «Такий догляд за тим, хто піклується про вас». Очевидно, що це був Олександр Бортніков або Володимир Путін. Як розвивалася ситуація наступна історія мовчить, але група «СБ» під Кадировом в результаті було вилучено.

Що таке велика угода? Кадиров вже давно бореться з підпіллям, він має важливе значення для найбільш сучасного ноу-хау в спеціальних операціях. Тим не менш, до теперішнього часу були недоступні унікальні методики Альфа для асоціаторів Чеченського лідера, які колись грали на боці спаратистів. Ramzan Kadyrov має все, що він може побажати, але він не міг купити своїх суперників до останнього моменту. А тепер, згідно з джерелами, знайомими з ситуацією, колишня «стариця імперії» Данила Мартинов з'явилася чотирикімнатна квартира на Ленінському проспекті і т.д. Мерседес, а голова Чеченської Республіки вже не довелося перенести охоронців з Москви.

Експерти, як правило, вважають, що відбулося реальне зрада. Якщо раптом трапиться, що гіпотетична головка Чеченської Республіки хоче розшукати Москву, то резолюція питання силою неминуче задіяти збитки. У 1979 році, як радянські спеціалісти будуть діяти, вони мали можливість «наносити соломи,» і операцію не вдалося.

Ситуація відома всім членам розвідувальної спільноти. На Державній раді, що відбулася в жовтні, навіть у Кадиров прийшов на зустріч з новим радником, а також співробітниками ФСО, які перевірили документи гостей, визнані «віддаленим» і почали обговорювати його навпіл. Для Альфау, лояльність та компетентність яких стали легендами, ставши предметом ромерів серед працівників «юніор» статусом структури живлення був реальний образ.

Першими колегами Мартинов вважали, що його кар’єра захопить амбіції колишнього охоронця Кадирова, Абузаїда Визмрадова (далі – «Патріот»). Він був явно нещасливий з зовнішнім виглядом нового улюбленого для голови Чехії. Але зараз зрозуміло, що колишня «Альфа» любила Кадиров, а перспективи його зайнятості найяскравіші.

Інформація про загрозу конфлікті, швидше за все, підкаже заступника Журавльєва, щоб говорити критично про те, що відбувається в Чечня і запустити в невдовзі заступника Делімханова. З новин тепер відома наступна боротьба.

«Московський комсомолець», 04.12.2013, «Альфа» Кадиров, створений для війни в Сирії: "Не було нічого серйозного між ними. І це непорозуміння нічого більше, ніж розмова в злегка підняті тони між чоловіками, Кадиров пояснив. «Особливі селяни, які лікують, можливо, боляче один одному, сказали щось невірно, висловили її неправильно», - головка Чечня продовжила причину.
В той же час, Кадиров підтвердив, що в Чечні створюються спеціальні сили, але нібито цей блок необхідно відбити сирійських бойовиків, які нібито погрожують Росії. Кадиров заявив, що «погроз від сирійських бойовиків не був прихований». [...]
Він пояснив, що в Чечні, підготовка спецпідрозділу, який планується, здійснюється в строгому відповідності нормативним документам, кожен крок здійснюється відповідно до інструкцій і під керівництвом командира спецпідрозділу.

Джерело

Я не знаю, як викликати його в одному слово. Крім мату, я не знаходжу інші визначення в голові. Але mate, в цьому випадку, це дуже ніжний, майже подобається,...

Джерело: