Випробувано запит

3 фото через

Лідер South_Low_Style попросив міський зал Ростову виділити платформу для любителів автотунінгу
Газпар Авакиан навіть написав лист до Володимира Путіна

Газпар Авакиан, лідер громади низькорослих автомобілів на півдні Росії, звернувся до мера Ростова та Президента Володимира Путіна з проханням виділити Ростовські любителі автотунінг окремої платформи, де вони могли легально збирати і не заважати нікому.

Газпар неодноразово спробував провести зустріч любителів автозаправки. Однак, як він навчився з власного досвіду, такі ініціативи збуваються з штрафами та зарядами екстремізму.

Нагадаємо, що 31 березня юнака організувала своєрідний огляд низькорослих автомобілів в Ростові, до якого автовласники прийшли з усієї Росії. Крім того, автостоїди незвичайних вагонів, які планують піти в дитячий будинок з подарунками, але вони запобігли прилетеним поліціям, які розширили зустріч, а Газпар був прийнятий до станції. 15 квітня було написано в чорному і білому кольорі, що молода людина «надала попередження про неприпустимість порушення державного замовлення та проведення екстремістської діяльності». Газпару довелося оплатити штраф 20 тис. рублів. В іншому випадку він стикався з арештом за 15 днів і подвійною кількістю штрафу.

- Багато людей знають, скільки я страждаю від того, що я хочу провести події, пов'язані з автомобілями, потім штраф, потім день сидячи ... — сказав журналіст Газпар доньюз.ru. Я вирішив написати листа до Володимира Путіна, в якому запропонували виділити окрему платформу, де збираються мотористи і цінителі автотунінгу. На цьому сайті ми не будемо заважати всіх і не порушувати закони, ми можемо організувати заходи, пов'язані з автозавантаженням. Нехай навіть сайт буде оплачено: наприклад, 50 рублів за людину і 100 рублів за автомобіль. З такою кількістю, ніхто не буде бідним.

Приблизний план майбутнього сайту

Найпопулярніші коментарі

Джерело: