477
Побачимо ліжко!
На жаль, Яп штовхає за подвиги. Що, насправді, я впевнений у собі. Данило: Старе, кріане сімейне ліжко 10 років. Всі права Тільки тут вся краса злий, очищений, тріщинаний і зламаний. Навесні не дозволяють спати спокійно, і звуки не дають вам пристрасті проявлятися на повній масштабі! Побудувати новий! Для побудови, як і такі завдання були пріоритетними: Щоб бути м'яким - бо діти і я сам часто кладемо синці на гострих куточках ліжка. Він повинен бути красивим поруч. Естетика в наш час не остання. Далі і не остання є екологічність, тобто не використовувати будь-яку ДСП і інші хімічні компоненти. Під час бомбардування і сусіди не прокидаються.
Старе ліжко продано на 4 тис. чол., пролетіти відразу. Ось як вона була.
Більше фотографій, в тому числі одного відео.
Потім вирушили в будівельний магазин, купили 6-метровий брус 10 * 15 довжина 6 м, і два 10 * 15 також 6 м.
З них 2 шт. 10 * 15 * 200 були зроблені - ці два бруси будуть вздовж ліжка.
І ці три 10 * 10 * 140 буде лежати перпендикулярно. Ось я зробив трохи неправильної, він був над тим, щоб зробити бари уздовж, і я перехрестився, але потім відновити, все ще не для продажу ми робимо.
Особливо з цієї причини Я купив болгарку, так як я не хочу різати, квартира ще не є майстер-класом, і машина має мішок для тирси, і збирає їх як пилосос. Подрібнені бруски покривають спеціальним складом з грибів та інших брудних речей. Вона додала барвник, тому це досить милий :
У нас є багато помічників, деякі активну участь, деякі пасивно :
Я забув, щоб сказати, що все це зроблено, поки моя мати не буде, як подарунок.
Потім купили лист піни товщиною 10 * 200 20 мм. А тканинні меблі, виробництво місцевих рослин «шкірка».
Довгі стовпчики загортають піною, тканиною зверху. Все ідеально підходить для степлера. Ми будуємо каркас.
Збираємо все в кутах, з хорошими болтами.
р.
Приготувати внутрішні перехрестя
І це основа.
р.
вздовж довгих брусків кріпимо рейки для підтримки фанери
Плівуд було взято в Мерлін, там і пилку за розміром 140 * 100
Починався перший день Етапи з матеріалів йдуть за призначенням - невеликі споруди будинку : Хороший старт : Ви повинні висадити дерево і підняти сина.
Ми працюємо з наступними вихідними днями!
Купували ще матеріали для ніг і бокових спиць. Ноги виготовляють 30 см, прикріплюють гвинти до бічних підстав і зміцнюють кути.
5053037 Р
Так, до речі, в попередньому фото додаток в середині вставки... Для міцності і так, щоб фанери в середині не згиналися.
Дерев'яні щити великого розміру не знайшли, зупинилися на тому, що можна зробити док 2 щити.
"Особливості дерев'яних панелей" були придбані в касторамі, 2 шт. 200 * 60 і 2 шт. 200 * 40 з яких були зроблені спини за допомогою кріплення і розпилювання :)
З степлером кладемо піну. На голові спинки - 60 мм, на одну на ногах - 20 мм. Крім того, я закрилу голову назад тільки на одну сторону, так як спинка завжди буде підштовхуватися до стіни, але стопа назад по обидва боки, так як вигляд з боку також важливо.
і назад
З Я не володію вишивкою і пошиттям себе, мені довелося процідити своїх друзів і з'єднувати бічні чохли. Ті, які кладуть на спину і нижче, закріплюються степлером. Я теж зробив фанери вентиляцію. Це органічна форма :
Намагатися на голову назад
Вони знайшли офіс, який робить вишивку на тканині. Всі шеврони та речі. Вони виготовили картину на тканині на голові.
Так це вид. :
р.
Добре, вид ззаду ... дивно викриває камеру. Двоспальне ліжко виглядає як односпальне ліжко :
Ну, 200*140 матрац, придбаний в Ikea, в тому випадку, якщо це завжди кладеться!
р.
І ще один кут.
Джерело:
Старе ліжко продано на 4 тис. чол., пролетіти відразу. Ось як вона була.
Більше фотографій, в тому числі одного відео.
Потім вирушили в будівельний магазин, купили 6-метровий брус 10 * 15 довжина 6 м, і два 10 * 15 також 6 м.
З них 2 шт. 10 * 15 * 200 були зроблені - ці два бруси будуть вздовж ліжка.
І ці три 10 * 10 * 140 буде лежати перпендикулярно. Ось я зробив трохи неправильної, він був над тим, щоб зробити бари уздовж, і я перехрестився, але потім відновити, все ще не для продажу ми робимо.
Особливо з цієї причини Я купив болгарку, так як я не хочу різати, квартира ще не є майстер-класом, і машина має мішок для тирси, і збирає їх як пилосос. Подрібнені бруски покривають спеціальним складом з грибів та інших брудних речей. Вона додала барвник, тому це досить милий :
У нас є багато помічників, деякі активну участь, деякі пасивно :
Я забув, щоб сказати, що все це зроблено, поки моя мати не буде, як подарунок.
Потім купили лист піни товщиною 10 * 200 20 мм. А тканинні меблі, виробництво місцевих рослин «шкірка».
Довгі стовпчики загортають піною, тканиною зверху. Все ідеально підходить для степлера. Ми будуємо каркас.
Збираємо все в кутах, з хорошими болтами.
р.
Приготувати внутрішні перехрестя
І це основа.
р.
вздовж довгих брусків кріпимо рейки для підтримки фанери
Плівуд було взято в Мерлін, там і пилку за розміром 140 * 100
Починався перший день Етапи з матеріалів йдуть за призначенням - невеликі споруди будинку : Хороший старт : Ви повинні висадити дерево і підняти сина.
Ми працюємо з наступними вихідними днями!
Купували ще матеріали для ніг і бокових спиць. Ноги виготовляють 30 см, прикріплюють гвинти до бічних підстав і зміцнюють кути.
5053037 Р
Так, до речі, в попередньому фото додаток в середині вставки... Для міцності і так, щоб фанери в середині не згиналися.
Дерев'яні щити великого розміру не знайшли, зупинилися на тому, що можна зробити док 2 щити.
"Особливості дерев'яних панелей" були придбані в касторамі, 2 шт. 200 * 60 і 2 шт. 200 * 40 з яких були зроблені спини за допомогою кріплення і розпилювання :)
З степлером кладемо піну. На голові спинки - 60 мм, на одну на ногах - 20 мм. Крім того, я закрилу голову назад тільки на одну сторону, так як спинка завжди буде підштовхуватися до стіни, але стопа назад по обидва боки, так як вигляд з боку також важливо.
і назад
З Я не володію вишивкою і пошиттям себе, мені довелося процідити своїх друзів і з'єднувати бічні чохли. Ті, які кладуть на спину і нижче, закріплюються степлером. Я теж зробив фанери вентиляцію. Це органічна форма :
Намагатися на голову назад
Вони знайшли офіс, який робить вишивку на тканині. Всі шеврони та речі. Вони виготовили картину на тканині на голові.
Так це вид. :
р.
Добре, вид ззаду ... дивно викриває камеру. Двоспальне ліжко виглядає як односпальне ліжко :
Ну, 200*140 матрац, придбаний в Ikea, в тому випадку, якщо це завжди кладеться!
р.
І ще один кут.
Джерело: