Побачимо ліжко!

На жаль, Яп штовхає за подвиги. Що, насправді, я впевнений у собі. Данило: Старе, кріане сімейне ліжко 10 років. Всі права Тільки тут вся краса злий, очищений, тріщинаний і зламаний. Навесні не дозволяють спати спокійно, і звуки не дають вам пристрасті проявлятися на повній масштабі! Побудувати новий! Для побудови, як і такі завдання були пріоритетними: Щоб бути м'яким - бо діти і я сам часто кладемо синці на гострих куточках ліжка. Він повинен бути красивим поруч. Естетика в наш час не остання. Далі і не остання є екологічність, тобто не використовувати будь-яку ДСП і інші хімічні компоненти. Під час бомбардування і сусіди не прокидаються.
Старе ліжко продано на 4 тис. чол., пролетіти відразу. Ось як вона була.

Більше фотографій, в тому числі одного відео.

Побачимо ліжко!

Потім вирушили в будівельний магазин, купили 6-метровий брус 10 * 15 довжина 6 м, і два 10 * 15 також 6 м.
З них 2 шт. 10 * 15 * 200 були зроблені - ці два бруси будуть вздовж ліжка.
І ці три 10 * 10 * 140 буде лежати перпендикулярно. Ось я зробив трохи неправильної, він був над тим, щоб зробити бари уздовж, і я перехрестився, але потім відновити, все ще не для продажу ми робимо.

Побачимо ліжко!

Особливо з цієї причини Я купив болгарку, так як я не хочу різати, квартира ще не є майстер-класом, і машина має мішок для тирси, і збирає їх як пилосос. Подрібнені бруски покривають спеціальним складом з грибів та інших брудних речей. Вона додала барвник, тому це досить милий :

Побачимо ліжко!

У нас є багато помічників, деякі активну участь, деякі пасивно :

Побачимо ліжко!

Я забув, щоб сказати, що все це зроблено, поки моя мати не буде, як подарунок.

Побачимо ліжко!

Потім купили лист піни товщиною 10 * 200 20 мм. А тканинні меблі, виробництво місцевих рослин «шкірка».

Побачимо ліжко!

Довгі стовпчики загортають піною, тканиною зверху. Все ідеально підходить для степлера. Ми будуємо каркас.

Побачимо ліжко!

Збираємо все в кутах, з хорошими болтами.

Побачимо ліжко! р.

Приготувати внутрішні перехрестя

Побачимо ліжко!

І це основа.

Побачимо ліжко! р.

вздовж довгих брусків кріпимо рейки для підтримки фанери

Побачимо ліжко!

Плівуд було взято в Мерлін, там і пилку за розміром 140 * 100

Побачимо ліжко!

Починався перший день Етапи з матеріалів йдуть за призначенням - невеликі споруди будинку : Хороший старт : Ви повинні висадити дерево і підняти сина.

Побачимо ліжко!

Ми працюємо з наступними вихідними днями!
Купували ще матеріали для ніг і бокових спиць. Ноги виготовляють 30 см, прикріплюють гвинти до бічних підстав і зміцнюють кути.

5053037 Р

Так, до речі, в попередньому фото додаток в середині вставки... Для міцності і так, щоб фанери в середині не згиналися.
Дерев'яні щити великого розміру не знайшли, зупинилися на тому, що можна зробити док 2 щити.
"Особливості дерев'яних панелей" були придбані в касторамі, 2 шт. 200 * 60 і 2 шт. 200 * 40 з яких були зроблені спини за допомогою кріплення і розпилювання :)

Побачимо ліжко!

З степлером кладемо піну. На голові спинки - 60 мм, на одну на ногах - 20 мм. Крім того, я закрилу голову назад тільки на одну сторону, так як спинка завжди буде підштовхуватися до стіни, але стопа назад по обидва боки, так як вигляд з боку також важливо.

Побачимо ліжко!

і назад

Побачимо ліжко!

З Я не володію вишивкою і пошиттям себе, мені довелося процідити своїх друзів і з'єднувати бічні чохли. Ті, які кладуть на спину і нижче, закріплюються степлером. Я теж зробив фанери вентиляцію. Це органічна форма :

Побачимо ліжко!

Намагатися на голову назад

Побачимо ліжко!

Вони знайшли офіс, який робить вишивку на тканині. Всі шеврони та речі. Вони виготовили картину на тканині на голові.

Побачимо ліжко!

Так це вид. :

Побачимо ліжко! р.

Добре, вид ззаду ... дивно викриває камеру. Двоспальне ліжко виглядає як односпальне ліжко :

Побачимо ліжко!

Ну, 200*140 матрац, придбаний в Ikea, в тому випадку, якщо це завжди кладеться!

Побачимо ліжко! р.

І ще один кут.

Побачимо ліжко!

Джерело: