Я шкода.

Ця осінь, очевидно, після рейду районної адміністрації я збираю, що в Лунахарському 60 в Санкт-Петербурзі, в порівняно швидкому темпі, почав обдурити його загарбника, сказати, що все було зроблено розмитнення – я думаю не потрібно! Принаймні зафіксувати кроки і рампи для колісних крісел, вже відмінно! (хоча спочатку виготовлялася занадто широкий пандус, але вийшов – викласти широку, потужну сталеву сітку, можливо, вона була призначена, хоча поставити її на 2 тижні)! Але щастя не довге, підхід до збирання закручених плиток! До речі, не тільки зібрані, але і пошти, в короткі терміни, потік людей не виходить!

Так, я переглядаю цей випадок, куріння, спілкування з другом на тему: скільки грошей пенсійний фонд заощадить, на бабусях, які загинув на цю плитку, і скільки страховка втратить на крипсихіку (сюр для цензури, але взимку дійсно Wipaud для старих людей, і не тільки для них, але Wipaud смішний, і тут це не так багато!).
І ось, минулого тижня, перший сніг! Сніданки вкриті снігом! Грандомати, які біля цієї концентрації зло продають всілякі ганчірки, з мопсами і лопатями починають повільно проковтнути цю плитку, адже одна з них вже змащена. З колекції колекціонери 2 чоловіки, з автоматичним корпусом готівки на краю! О, чудовий момент! Одне з них слизає і починає гасити цей випадок з грошима, я вже малю в мозку, як вона падає, як справа з грошима відкриває, і вона охоплює свіжу, білу сніжку з життєздатним червоним танцем з п'яти тисяч сніжинок, так як всі поспішають зібрати її і т.д. О, прийти на, він не падає, він трахнув на землі, отримав на коліні, але він не падає. Захоплення акроба. Приїжджайте, нехай скаржаться на бос. Ми послухали, щоб написати скарги на вищу владу, і т.д. Ну, ми написали, ми ще не отримали відповіді.
Через два дні, ці уруки надягають на плитку пластиковий килимок, такий, півметра шириною і довжиною 2 метрів, а плитка має всі 6 метрів довжиною, добре і 4 ширини.
Останні вихідні, килимок тепер від початку сходів до входу, також півметра. Але! Ті, чортуючи морони, виклали сходи з плиткою гладкою, ніж на одному на осі! Важкий працівник, який кладуть цю плитку на сходи, стояли там каву, курити нервово і сказати, Fuck! Мені потрібно покласти, що трахнув плитку вниз і виходити з тут, перш ніж я отримую голову punched! Це 2-й раз у мене є така думка, перший раз в армії був коли я розкочував асфальт в пудвіч! І ось так багато Триндян, навіть в нутрі-ремонті небезпечна!
В короткий час, кожен день, хтось знизився до тих пір, поки ніхто не зачепить. Брати, допомогти мені! Може бути, якщо він потрапляє в основну, то вони дрочить там, вони просто зясуються і зафіксують ситуацію!

Джерело: