Будинок на 500 тис. рублів.

Багато людей пам'ятають це повідомлення три роки тому.
Він був скептиком цього мега-проекту. Проте кабіна збереглася і не літала до канзасу. Шаблони, які перетворюють один за одним і так: Будинок для 500 тир. Три роки обслуговування.
23 фотографії.

Ми вітаємо всіх, хто цікавиться долею нашого будинку. Так, ми живемо і ми навіть стали однією особою за минулий час. Тепер він трохи більше двох років, і він серйозний, не хурра Мухра. В даний час дружиною хлопця, який побудував будинок, написаний вами. Ми не отримали розлучення або вбити один одного.

Ми проживали в цьому будинку на трьох зимах. Ми не закопуємо під руїни нашого житла, і ми не маємо ведмедиків і мохів, хоча я не так впевнений в цьому при видаленні кішки волосся. Ми не розбухаємо і не розтріскуємо фундамент, як досвідчений в коментарях. Навесні, під час продовження ремонту, ми підняли лінолеум і повністю переконані цього. Наш будинок не вологий, не холодний, не протягує, однак, влітку нагрівають його досить сильно, тому практично відразу купували кондиціонер.

Ми також визнаємо вірність більшості слухачів про те, щоб зробити його м'яким, потворним виглядом будинку. І хоча ми звикли до всього за останні три роки, це було прийнято рішення цього року прокласти цеглу на будинок, щоб обернути види. Тому, з великим серцем, при жертві завершення внутрішнього оздоблення, ми кидаємо всю нашу силу назовні. Тому що довге переважання закінчувати коробку, добре, ті речі на краю даху, ви отримаєте її, прямо?

Ми можемо самі запевнити, що це не зроблено для цілей ізоляції, зміцнення або Бога знає що ще, тільки з одним - довести будинок в людську форму, приємно подивитися на себе. Ця кладка сама прикріплюється до того, що найкрасивіший зелений металевий профіль, який ми не знімали, тому що немає сенсу, і є багато неприємностей. Немає цегли несе навантаження, він не зберігає від запаморочення і холоду, якщо що завгодно.

Перше, що вони злагоджено, була страшна бетонна стрічка навколо будинку, яку вони самі створили в стані безглуздості. На додатковому фундаменті для цегляної кладки на основі дуже суперечливої плити, яка тримає весь будинок, і на цьому сайті взяли п'ять кубів бетону, і 32 тис. рублів разом з виплатою роботи.

Потім вони найняли робітників, які побудували стіну. Вони зробили це довго, з численними поломками диму і святами, але в кінці вони робили. Сама цегла коштує нам 54 тис., наші працівники просили лише 10 рублів. для укладання одного шматка - всього 45 тис. Це дуже дешево.

Р

3 хв

4. У Тоді я мав почервоити схили на вікнах, тут вони також найняти хлопці. Підвіконня - або які вони називають - чоловік встановлює себе, щоб зберегти гроші. Я навіть не сперечався, бо він не може бути зупинений, якщо він вирішує, як ви вже знаєте. Вимкніть його досить просто. Особливо з зовнішнього спостереження.

р.

5. Умань Покрівля тривала, проміжки між кроквами укладалися з дефектною цеглою.
На довгоочікуваний момент прийшов - від темно-коричневого ламінованого водостійкого фанери з ящиком. Поверхня фанери практично дзеркальна, тому навряд чи помітна.

6. Жнівень З боку подяки цегла закрита еббами.

7. Про нас Це єдина приваблива річ в нашій огорожі так далеко - чоловік зробив його на два вечірні.

8. У Внутрішня ситуація фактично змінилася мало, так як живе разом на двох салах і три на одному, як кажуть, два великі відмінності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

У ванній кімнаті, який є туалетом, не був фотографований, нічого не змінився, але цвіль не з'явилася, подивіться на себе. Ординарні гіпсокартонні стійкийно витримує бурі захоплення нашого сина під час плавання. На підлозі просто покласти лінолеум і килимки, босоніж не холодно ходити. Вішалка структура - сушарка Ікеєва під стелю, на мій погляд, великий винахід, що економить простір. Весь будинок ІКЕА, ви побачите. Так, ми бідні люди, але це зрозуміло.

І радує, будь ласкаво просимо чистити один раз і назавжди - у нас є туалет, гаряча вода від 80-літрового водонагрівача і каналізатора, який бере його все з будинку, в плювати на дворі. Холодна вода подає наші котеджі Азовводокан. До речі, якість води останнім часом повністю знезаду.

9. Навігація Ще в спальні.

10.

11. Передпокій з'явився з шафою, вішалка і грудей, щоб сидіти і комфортно взуття дитини.

12. Так званий офіс перетворився в дитячу кімнату в майбутньому. На даний момент це місце для зберігання всіх сортів нестійкості. Дверцята була видалена, коли син забрав пальці на другий раз. З якоїсь причини вона була до цієї школи, яка згорла з особливо ніжними почуттями.

13.00 р. Витяжка на кухні. Невеликий чорний в кутку праворуч - електричний міні-спірит, і ми досить добре. Панель для варіння працює з одного газового циліндра. Соковита прилипає на шафу - найбільш безшумний блок, так як він вийшов. До речі, цього року ми зібрали рекордний урожай всього. Ми ще їсти груші і яблука з власного саду.

14. Стіл був переведений в іншу сторону, зручно шукати вікно.

1 999 р.

15.00 р. В'їзд в зал був прикрашений аркою.

16.00 р. До горищної підлоги був сходи. Як красиво оформити вхід, ми ще не вирішили. Там, можливо, немає місця проживання. Але є багато номерів, щоб зберегти погано потрібні речі! Де вони були внизу, ми ніколи не розуміли.

17.00 р. За великим віконним дверима, рано чи пізно буде відкрита веранда, на якій ми, швидше за все, вже сірий за цей час, випивати чай з варенням.

18 років Розмір наших кошеня виключають можливість придбання стандартного кіготу, тому вони побудували себе, від імпровізованих матеріалів (брукеновий стіл і бар).

р.

19.00 р. кішка Usurper. Син заспить просто, не побачить протікання.

р.

20. У гаражі надано страшний монстр, такий як піч, придбаний під час поселення. Я дуже люблю камін. Тепло не гірше, будинок дуже швидко прогрівається, якщо необхідно. Ми ще відносно теплими, тому нам важко використовувати його. Двох електроконвекторів підтримують 22°C в будинку. Хто піклується, взимку, в холодну погоду, за електрику ми маємо в середньому 5 тис.

21. Наш другий поверх, і наші різні речі. Висота стелі становитиме 2,5 метрів. Що відбувається тут, ми ще не фігуруємо.

22. Цього року, нарешті, за вартістю неймовірних зусиль, в основному, щоб задіяти сусідам брати участь в подіях, ми зробили шлях до нашого будинку (якщо хтось пам'ятає, як це було тут в 2010 році). Поки чоловік був головою цього божевільного будинку, він зумів зробити один і пів кілометри основних доріг, які проходять в будь-який час року. На цьому громадському фонді наказав тривалий термін життя. Тепер кожен, в тому числі, з власними грошимами, решта.

396365

23. Технологія проста: передній навантажувач вирівнює зламану цеглу на швидкості одного "Камаз" на 50 метрів. Потім великі рубкові крихти в однаковій пропорції. Дещо краще, деякі гірше, але тепер ви можете приїхати всюди. Наша вулиця є помилкою, тому ми збереглися стільки, скільки ми можемо на дорозі, навіть деякі з цегли були покладені вручну.

Тільки ті, хто прогулявся багато в гумових черевики на дорозі, можуть зрозуміти наше щастя. Повернувшись на весну, нам часто довелося видобути наш «Niva» бідний хлопець на різних машинах з цієї мес.

Також, мої сусіди і мені довелося змінити старі дроти для нових SIP за рахунок власних коштів, тепер у нас немає проблем з напругою. В цілому, основна проблема не доріг, але фольги, і як боротися з цим незрозумілим. Дошка в нашому партнерстві змінюється майже кожен тиждень, ви не вірите, що є такі інтриги! Я хочу, щоб прийти і отримати пекло з деревини, білого і червоного. Мій чоловік вийшов з офісу на рік і половину, амен. Все, що відбувається, не найкращий спосіб впливу на загальний стан економіки.

Більш важливі, я думаю. Будинок повністю оформлений як вітальня через BTI і районну архітектуру, всі три з нас зареєстровані в ньому. Він має недоліки, він не найзручніший, знову, але він сам. Хто проживав протягом багатьох років в оренду житла знає, що це про.

З кожним роком все більше і більше молодих сімей з дітьми переходять до нашої країни. Ми плануємо спільно будувати дитячий майданчик і футбольне поле з сусідами. У нас є достатня кількість землі. Що ми живемо.

Головна

Джерело: