Аркади Північна

Ви хочете пісні? У мене є...

Федеєв, Алібасов, Укупнік, Дробиш, Пригожин, Яна, прощав Бог, Рудковська.
Хто всі ці клоуни?
Що таке? Pro-du-sere? Він є... А потім покажіть мені, які ці "немові" старі чоловіки?

Тут будуть 40 фотографії. І коментарі автора.

Аркади Північна

2,2 км Якщо ви знаєте, я зроблю капелюх.
Якщо ні, візьміть олівцем і напишіть його вниз. Це легендарні виробники, реальна ацетика їх ремесла, які, за відсутності правових інструментів, зробили з гасінням ентузіазмом того, що герої, що вказані на початку посту, намагаються зробити сьогодні.
На першому фото Сергій Іванович Маклаков є блокадером, який відомий як бідність і тюрма, майстером «рекордів на ребрах», особою, яка стояла на походженнях підземного виробництва студійних записів заборонених виконавців. Завдяки йому, зірка Аркадій Северний троянда, він був першим, щоб відкрити і дати квиток на життя до початківця виконавця Олександра Рознебаю в 1983 році.

Аркади Північна р.

3. У На другому фото - Владислав Петрович Коцишевський, музикант і продюсер з Одеси, нижче - абсолютно легендарна людина, підприємець від Бога - Рудольф Фукс. У 1963 році він випустив свій компакт-диск на власній рекордній компанії США у 80-му році.
І в четвертому фото - Стас Єрусланов. Скільки разів я чув цю назву з рота Аркадій Северний, чіпляючи його динаміку реєл магія як школяр!

Аркади Північна , Україна

4. У Сергій Іванович Маклаков згадує: У 1955 р. я випадково зустрів людей, які зробили записи в домашніх умовах, так як люди сказали, на реберах. Як сказав Остап Бендер, «Клід переніс». У цьому ж році я купила німецьке обладнання Telefunken, познайомила хорошу і розумну людину, яка працювала в студії в Університеті. У студії було чудовий запис. Я дізнався кілька речей. Я навіть зробив різак для саундтрека себе від хороших бурів.
Він був другом шахтного інженера Руслана Богослівського, тому він міг це зробити: він наказує два матриці, наприклад, Петро Лещенко. Матриця за розмірами запису - мовна tov. Ленін, ціна якого становить 15 ст. Промова Леніна між двома нагрітими матрицями та піотром Лещенком. Якість оригінального диска не відрізняється. Він також зробив рекордери для виробництва цих дисків. Я зробив диск різак самостійно.

до 1 2 3 4 5+

5. Умань І об’єднала всіх цих чудових людей, аскеті своєї справи, легендарного співака, воістину художника.
Аркади Північна.

Аркади Північна

6. Жнівень Якщо на згадці про це ім’я у Вашому розумі слова «блатняк» та «чансон», то ви не зможете читати далі. Тримайте прослуховування Діма Білан ...
Північний - феномен, феномен. У своїй кар’єрі він не мав жодного хвилини на телебаченні, один другий на радіо, єдиний рядок в газеті або журналі, або офіційний концерт.
Але всі знають голос. Його пісні слухали всю країну від Владивосток до Калінінграда!

Аркади Північна Р

7. Про нас Популярність Аркади Северни була порівняна з тим, що Володимир Висоцький, який, як правило, був феномен планетарного замовлення. І це незважаючи на те, що Висоцький був переважно поетом, він писав себе, він зірвав у фільмах, він був відомий своїм обличчям.
Північний тільки санг. Але як він сян! Це був абсолютний удар у верхній частині, табір чекав на новий Утисов.

Немислима популярність Північної свідчить про це факт: в останні роки його життя, і він загинув в 80-ті, він відвертий. Він відвертав багато. Він не працював в будь-якому місці, він не мав житла, без дозволу на проживання. Він не мав паспорта! Прогулянка по країні та записані концерти. І це в Радянському Союзі, де ви могли б піти на в’язницю протягом декількох місяців життя.
Секрет простий. Він слухав і любив робітників і науковців, злочинців і поліцейських. Приватні та посадові особи, судді та прокурори, секретарі районних комітетів та обласних комітетів. І якщо раптом він потрапив у погляд людей, які піддаються владі, то коли вони почували голос, то вони просто відроджуються за автограф.

Я не відчую Біографія художника, яка завжди зацікавлена в пошуку інформації про інтерес. Давайте подивимося на фотографії, нехай зануритися в цю атмосферу.

Аркади Північна

8. У У житті тоді не на півночі, а просто Аркаш Звезддін.

Аркади Північна

9. Навігація

Аркади Північна р.

10. Сімейні фотографії

Аркади Північна

11. Як дитина, Аркадій навчився грати на сьомому гітарі. Він мав феноменальну пам'ять, і він знав і занурився в акомпанемент гітари величезну кількість різних пісень: пісні радянських композиторів, популярні в той час зарубіжні хіти і звичайно "урбанські романи" - пісні, які були популярні серед підлітків цього часу.

610648 р.

12.

Аркади Північна , Україна

13.00 р.

Аркади Північна

14. Для нас студенти 70-х, два питання завжди були гострими:

1,1 км Хто є більш красивим, чорним або білим від ABBA?

2,2 км Хто кулач, Висоцький або Північний?

Аркади Північна

15.00 р. Аркадій Северний на острові Наддніпровської ріки з Микола Криворогом, 1977

Аркади Північна

16.00 р.

Аркади Північна

17.00 р.

Аркади Північна

18 років У мене є той самий набір фотографій, висить на стіні. ...)

Аркади Північна

19.00 р.

Аркади Північна

20.

Аркади Північна

21.

Аркади Північна

22.

Аркади Північна

23.

Аркади Північна

24. Людина в білій сорочку повинна бути зазначена. Це Дмитро Михайлович Калятин, відомий Санкт-Петербургський колектор (1976).
Він мав величезну колекцію музичних записів, необхідних знайомих, мав підприємцю талант і був класним спеціалістом в галузі радіоелектроніки. Багато студійних записів Аркади Северни були зроблені на своїй квартирі і обладнанні.

Аркади Північна

25.

Аркади Північна

26.

Аркади Північна

27.

Аркади Північна

28.

Аркади Північна

29. Аркадій Северний був "на гаку". Він запросив бізнесменів тіньської економіки до всіх міст Радянського Союзу. Це його в Києві, разом з братами Ревелсон, модеста і Фрідріха (Fredrich)

Аркади Північна кв.м.

Джерело: