Аркади Північна

Ви хочете пісні? У мене є...

Федеєв, Алібасов, Укупнік, Дробиш, Пригожин, Яна, прощав Бог, Рудковська.
Хто всі ці клоуни?
Що таке? Pro-du-sere? Він є... А потім покажіть мені, які ці "немові" старі чоловіки?

Тут будуть 40 фотографії. І коментарі автора.

2,2 км Якщо ви знаєте, я зроблю капелюх.
Якщо ні, візьміть олівцем і напишіть його вниз. Це легендарні виробники, реальна ацетика їх ремесла, які, за відсутності правових інструментів, зробили з гасінням ентузіазмом того, що герої, що вказані на початку посту, намагаються зробити сьогодні.
На першому фото Сергій Іванович Маклаков є блокадером, який відомий як бідність і тюрма, майстером «рекордів на ребрах», особою, яка стояла на походженнях підземного виробництва студійних записів заборонених виконавців. Завдяки йому, зірка Аркадій Северний троянда, він був першим, щоб відкрити і дати квиток на життя до початківця виконавця Олександра Рознебаю в 1983 році.

р.

3. У На другому фото - Владислав Петрович Коцишевський, музикант і продюсер з Одеси, нижче - абсолютно легендарна людина, підприємець від Бога - Рудольф Фукс. У 1963 році він випустив свій компакт-диск на власній рекордній компанії США у 80-му році.
І в четвертому фото - Стас Єрусланов. Скільки разів я чув цю назву з рота Аркадій Северний, чіпляючи його динаміку реєл магія як школяр!

, Україна

4. У Сергій Іванович Маклаков згадує: У 1955 р. я випадково зустрів людей, які зробили записи в домашніх умовах, так як люди сказали, на реберах. Як сказав Остап Бендер, «Клід переніс». У цьому ж році я купила німецьке обладнання Telefunken, познайомила хорошу і розумну людину, яка працювала в студії в Університеті. У студії було чудовий запис. Я дізнався кілька речей. Я навіть зробив різак для саундтрека себе від хороших бурів.
Він був другом шахтного інженера Руслана Богослівського, тому він міг це зробити: він наказує два матриці, наприклад, Петро Лещенко. Матриця за розмірами запису - мовна tov. Ленін, ціна якого становить 15 ст. Промова Леніна між двома нагрітими матрицями та піотром Лещенком. Якість оригінального диска не відрізняється. Він також зробив рекордери для виробництва цих дисків. Я зробив диск різак самостійно.

до 1 2 3 4 5+

5. Умань І об’єднала всіх цих чудових людей, аскеті своєї справи, легендарного співака, воістину художника.
Аркади Північна.

6. Жнівень Якщо на згадці про це ім’я у Вашому розумі слова «блатняк» та «чансон», то ви не зможете читати далі. Тримайте прослуховування Діма Білан ...
Північний - феномен, феномен. У своїй кар’єрі він не мав жодного хвилини на телебаченні, один другий на радіо, єдиний рядок в газеті або журналі, або офіційний концерт.
Але всі знають голос. Його пісні слухали всю країну від Владивосток до Калінінграда!

Р

7. Про нас Популярність Аркади Северни була порівняна з тим, що Володимир Висоцький, який, як правило, був феномен планетарного замовлення. І це незважаючи на те, що Висоцький був переважно поетом, він писав себе, він зірвав у фільмах, він був відомий своїм обличчям.
Північний тільки санг. Але як він сян! Це був абсолютний удар у верхній частині, табір чекав на новий Утисов.

Немислима популярність Північної свідчить про це факт: в останні роки його життя, і він загинув в 80-ті, він відвертий. Він відвертав багато. Він не працював в будь-якому місці, він не мав житла, без дозволу на проживання. Він не мав паспорта! Прогулянка по країні та записані концерти. І це в Радянському Союзі, де ви могли б піти на в’язницю протягом декількох місяців життя.
Секрет простий. Він слухав і любив робітників і науковців, злочинців і поліцейських. Приватні та посадові особи, судді та прокурори, секретарі районних комітетів та обласних комітетів. І якщо раптом він потрапив у погляд людей, які піддаються владі, то коли вони почували голос, то вони просто відроджуються за автограф.

Я не відчую Біографія художника, яка завжди зацікавлена в пошуку інформації про інтерес. Давайте подивимося на фотографії, нехай зануритися в цю атмосферу.

8. У У житті тоді не на півночі, а просто Аркаш Звезддін.

9. Навігація

р.

10. Сімейні фотографії

11. Як дитина, Аркадій навчився грати на сьомому гітарі. Він мав феноменальну пам'ять, і він знав і занурився в акомпанемент гітари величезну кількість різних пісень: пісні радянських композиторів, популярні в той час зарубіжні хіти і звичайно "урбанські романи" - пісні, які були популярні серед підлітків цього часу.

610648 р.

12.

, Україна

13.00 р.

14. Для нас студенти 70-х, два питання завжди були гострими:

1,1 км Хто є більш красивим, чорним або білим від ABBA?

2,2 км Хто кулач, Висоцький або Північний?

15.00 р. Аркадій Северний на острові Наддніпровської ріки з Микола Криворогом, 1977

16.00 р.

17.00 р.

18 років У мене є той самий набір фотографій, висить на стіні. ...)

19.00 р.

20.

21.

22.

23.

24. Людина в білій сорочку повинна бути зазначена. Це Дмитро Михайлович Калятин, відомий Санкт-Петербургський колектор (1976).
Він мав величезну колекцію музичних записів, необхідних знайомих, мав підприємцю талант і був класним спеціалістом в галузі радіоелектроніки. Багато студійних записів Аркади Северни були зроблені на своїй квартирі і обладнанні.

25.

26.

27.

28.

29. Аркадій Северний був "на гаку". Він запросив бізнесменів тіньської економіки до всіх міст Радянського Союзу. Це його в Києві, разом з братами Ревелсон, модеста і Фрідріха (Fredrich)

кв.м.

Джерело: