Подорож в Сейшельські острови

Як пообіцяв у моїй останньому розповіді про подорож до Сокотра, я поділився враженням від поїздки в Сейшельські острови. Я відразу апологую за якість фото, деякі просто зупиняються кадри з GoPro, і ті, зроблені Nikon, розтягуються до 500 КБ, тому що вони не підходять на Яп. На вимогу Яповцева я буду писати про ціни (що я пам'ятаю) та інші дрібниці, щоб вона також викликала вашу зацікавленість.

Ось близько 100 фото.

Авіаквитки на маршрут Новосибірськ – Москва – Дубаї – Махе – Дубаї – Москва – Новосибірськ загальною вартістю 33 061 рублів.

Від Московської муки Еміратів і вперше на найбільший пасажирський лайнер у світі Airbus A380. Завжди дошка іноземних авіакомпаній - ОАЕ, Сінгапур, Lufthansa і т.д. У мене є миру. Я сподіваюсь, що деякі наші діти будуть почувати себе таким же почуттям при посадці російських авіакомпаній. Походимо в салон. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

2,2 км Під час входу в салон. В цілому, персонал мандрівників і стейтів на цьому рейсі є своєрідним універсальним пандемуванням рас і людей! Від повідомлення на літаку зрозуміло, що екіпаж стевардів може служити пасажирам в 15 мовах світу! Посмішки...

Я сидів в моєму місці (48C). Привіт на мультиекрані. На нижній правій лінії транслюється з одного з камер, розташованих на хвіст літака. Ви також можете вибрати камеру під живіт літака.

4. У Поки люди сидять, я дивлюся. Це кабіна. Ви не можете піти на – це не Ємен Авіалінії, коли я був дозволений до кабіни без проблем і дозволили знімати зліт на відеокамері.

Тримати. Сходи до другого поверху, де знаходиться бізнес і перший клас. До речі, квиток до першого класу коштує близько 500 000 рублів.

6. Жнівень У літаку величезний всередині. Є 10 місць в одному ряду. Простора, достатня кімната для комфортного польоту)

7. Про нас Давайте подивимося на мультивідеоцентр. Це зручно. Зайдіть час і отримуйте задоволення. Поманець кіно, і ви можете вибрати мову - російська тут не рідкісна)), ігри, ходова лінія новин ... з усім, щоб боротися з не було часу, ні енергії.

8. У Інформація про переліт Час поїздки і перед посадкою, погода, країни, над якими ми літаємо. Все зрозуміло і зрозуміло.

9. Навігація Ви можете підключитися до камери, гравця. Перегляд фотографій і відео не проблема.

10. Магазин на борту. Якщо ви вибрали свій улюблений продукт, ви купуєте ... Ще одне - клімат в салоні. Що таке диво! Свіжий! Він може бути холодним для когось. Але для всіх, абсолютно - ковдри. На літаках наших авіакомпаній я завжди занурився на начинку.

11. Хороша маленька річ - якщо ви літаєте вночі - ось нічний зоряний небо прямо над головою - на стелі ) На жаль, нічого особливого, але так захоплюючого.

12. Рейс до Дубаю не опинився. Їжа смачна. Ви можете вибрати з меню, що надається заздалегідь. Про алкоголь - без проблем у всіх, все безкоштовно і в необмеженій кількості. Ви не можете перерахувати все, але з чого ви побачили - віскі - 6 сортів, коньяк - 5, вино - червоний, білий, шампанське, всілякі соки, вода, молоко, кава-чай ... і все це приносить просту хвилю рук ... Я не пишу на рейсах. Може бути сухий червоний винний порція є ще одним для розріджування крові. А якщо алкоголь є небажаним, то приймати аспірин таблетки. Про нас Вниз вночі Дубай.

Готель, як очікується, відмінно підходить 5 зірок. Ліфт. 19 поверх. Номер величезний. Я точно не знаю, що ступня, але 100 квадратних метрів – для впевненого... Тут, наприклад, частина ванної кімнати (рамка не включає душові та інші туалети з біде)

13. 7:00 до До 5 поверху до зовнішнього басейну. Висока... над вами синє небо... дайвінг в басейн... вода – 30 градусів! Авіа - 29!

14. Приходьте, я вже забираю на неї - це ще краще, ніж в цей час в Новосибірську! :

Р

15.00 р. Поблизу басейну вже тут фітнес-зал.

4 роки тому Дубай був пустельним. На келихах і довяхах жили прямо на піску. Хто з вас був до Дубаю в останні роки бачив, що Араби зробили в своїй землі, тобто пісок?
Це зупинка автобуса. Я пішов всередину - на стіну TV з розкладом. Робота кондиціонера. До речі, на кожному поверсі є два павільйони. Для чоловіків і жінок окремо.

Є багато автомобілів у Дубаї. Є старий і дуже новий. Bentley, Rolls-Royce, Lamborghini та решта «Порсхаки з Мутанами» – все право. Але я не бачив жодного гібрида автомобіля, можливо, я просто пропустив його. Я приводжу гібрида, тому завжди звертаю увагу на них.

(доб. 3)

Детальніше

Детальніше

Знаменитий готель у вигляді вітрила - Бурдж Аль Араби. Круглі на вершині є засмагою.

У будь-якому місці є водоспади, невеликі і великі. Це один в лоджі.

Ми повинні говорити про ринок спецій протягом тривалого часу і окремо. 99,9% від того, що вони продають, невідомо мені.

У Дубаї є Дубайська грецька бухта або також називається Dubai Bay. Тут можна їздити на дерев'яних моторних човнах (абра). Для дозвілля бесіди, катери чекають туристів. Щоб перехрестити до цього берега витрати 1 дирхам на людину (близько 9 рублів)

Затока є історичним місцем. Це був перший комерційний порт і перша оборонна фортеця. На стовпі є дерев'яні кораблі, які привозять товари з усього світу.

Морськики одного з суден

І це повинно бути власником вантажу.

16.00 р. Добре, необхідно піднятися на найвищу будівлю в світі - Бурдж Халіфа (висота 828 метрів). Приходьте! Це місто в межах міста. Перші кілька поверхів займають мега-салони – торгові центри, ресторани, розваги для різних смаків.

Це солодкий зубний рай.

17.00 р. Величезний акваріум прямо в Високий! Саме в цей час підводні диверси були годівлі риби.

до 1 2 3 4 5+

18. Сходження на оглядовий майданчик - строго за часом, зазначеним на квитку. Рекомендується придбати квитки заздалегідь через Інтернет. У чергу, пункти перевірки, в цілому, режим проходження. 3 ліфти їздить туристи вгору і вниз. У салоні знаходиться 20-25 осіб.

19.00 р. На 124 поверсі знаходиться оглядовий майданчик. Отримати швидкий! Швидкість ліфта - кладка вуха!

Це вже темно на 6pm. Це навіть для кращих – після всього, нічний Дубай – це чудовий вид. Кілька видів. Дивитися.

р.

Пробити отвір в скляній стіні. Тобто на рівні близько 2 метрів знаходиться смуга відкритого повітря шириною близько 20-30 сантиметрів. Ви можете приклеїти руки.

Дорожній трафік – це щось...

На вечерю в одному з ресторанів біля підніжжя вежі. Кожна половина години починається вистава - фонтани "Данс" до різних музичних творів. Чудовий!

Потоки фонтану потрапили до висоти 150 метрів! У другому фонтан може піднімати 83 тонн води в повітря. На додаток до прожекторів використовуються газові інжектори та генератори диму. Хороший погляд!

20. Наступного дня в степу джип їде. В основному вони забігають нові Кросики, і білі. Ми отримуємо Chevrolet Tahoe, який ніщо.

до

21. Подорож від готелю до пустелі приймав близько 1,5-2 годин. Ми познайомимося з келихами на шляху.

р.

22. Ось ми. В першу чергу знизимо тиск в шинах.

23. Давайте! Я повинен сказати, що в деяких місцях хвилювання. Сама пробка була відеотапеда. Ці постріли просто зупиняються рамки і тому не найкращої якості.

р.

24. Я повинен сказати, великий!

25. Іноді були такі лижі – ви думаєте, що це буде перетворюватися. Але ні, він пішов без нещасного випадку.

Габаритний зображення

Ми вирушили на так званий сайт Паркінга. На вході є ліхтарі.

26. Туристи збираються ввечері. Їжа, напої, танці, готель. Завтра вранці площина до Seychelles ...

р.

27. Аеропорт в Дубаї величезний! Автобус від будівлі до літака пішло 15 хвилин. З під крилом літака прилипає носі знайомого А-380.

28. Але Сейшельські острови літають більш скромною дошкою.

29. Ми вітаємо гостей з ювілею. Ба! Я читаю "Наталія Іващенко" на мій значок. Братиславські сестри!

30. Я сказав вам, що це більш скромний. О, прийти на. Я прокинувся весь шлях.

31. Земельні. На шляху з літака я був привітаний людиною року.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

_ Новини

33. Зона прильоту. Аеропорт Махе-Айленд досить невеликий, як і в усіх подібних місцях світу.

34. Безпека на роботі. Шукаємо лікарські засоби та предмети.

35. І чекав мій валізу. Все ясно!

Рано вранці. Вид з балкона мого номера.

Сніданок практично на Індіанському океані

Я забули все! Сейшельські острови тут.

Висловлення цін на продукти харчування. В еквіваленті є пиво. Наприклад, Hainiken 355 мл коштує 120 Seychelles rupees. Ми отримуємо 432 наших рублів. Вирішити для себе або ні. У Сейшельських островах майже все імпортовано! Добре, крім деяких фруктів і морепродуктів. Так ціни високі.

Є один локальний сувенір – Коко де Мер. Це морський кокос, який тільки росте в Сейшельських островах. Як виглядає жіноча стегна (попередній вигляд). Ви можете експортувати лише якщо він офіційно придбаний в магазині. Вартість $250 заготовки. Я не збираюся купувати.

У меню готелю є навіть російські страви - Борщхт і Солянка на 140 килимок за порцію. Я не здаюсь. Роял креветки набагато смачніше

р.

Люди йдуть в Сейшельські острови не для розваг, а не для вечірок, але для задоволення природи, підводного світу, солідності і тиші.

доб.

"Відкрити" перегляди - скрізь! Колір води, небо, дивовижний. Немає емоцій або фотографій перенесуть реальне почуття того, що ви бачите.

1 999 р.

Шукаємо область... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Джерело: