Як пояснити іноземцю, що таке Абірвальг?

А друг приніс нову подругу з Праги. вона народилася в 1988 році в Одесі, її мама одружилася в 1992 році до чеського митця і пішла з ним до Чехії. Він говорить про те, що Росія повільно і з помилками. Але це не "кухня".
У Свердловську, де зустрілися батьки. Вони одружилися. Зняти квартиру в Москві. Але хлопець має постійно триматися з майбутнім дружиною майстер-класами і «лікбеами» на житті «російського світу», а точніше - «мірор» іншої цивілізації.
Проста приклад: вони пройшли один день в Єкатеринбурзі по вулиці, а «прежанка» побачили знак рибальського магазину «Амірвальг». А друг пояснив, чому назва була написана назад. Починався з «Геартом собаки», якось пояснив її «рідкість» такого напису, навіть цитував ім’я Битлець – «Белетки», навмисно написаного помилкою.
В кінці друг почув розумне питання: «Не всі знають, що це свідомо написано неправильно.» Деякі люди подумають, що власники магазину просто приступають. й
Коли друг сказав мені своє діалог, симпатізував з ним. Я отримав таку дівчину... від Одеси, але без гумору. У мене був час для своїх мозків від ГОСТу до формату Європейського ISO.

Фотографії з Інтернету

І це Перм.

Ісхо

Як пояснити іноземцю, що таке Абірвальг? (Б)

Не реклама.

Як пояснити іноземцю, що таке Абірвальг? р.

Гаряча культура. Кінець.

Джерело: