Головна театральний підсилювач

Натхнений темою поважної zubexkir
Я вирішив відтворити цю дивну коробку.
Я цінував комплект, перерахував розміри для комерційно доступного МДФ, а потім виникне питання - хто породить цей саб?
Я пішов онлайн, щоб подивитися на відповідну схему. Тоді я дізнався про наявність підсилювачів класу D, які з'єднуються з його ефективністю (90-95%) і оригінальним рішенням схеми за допомогою польових перетворювачів в режимі ключа. Він припинив на 300 Вт за схемою Олексій Корольков. Ви можете побачити тут.
Є інші схеми та посилання на Форум розробника. Дуже розумний дядько, до речі.
Всі представлені дошки виготовляються за допомогою технології LUT, яка багаторазово описана на цьому ресурсі, а в мережі навал. Для друку шаблону мені сподобалося підкладку з самоклеючого паперу. Хтось керує ним на кришках глянцевих журналів, але я не працюю. До речі, я зробив друк таким чином вперше.

Занурено ущільнення підсилювача. Мідні доріжки оснащені сплавом Рожева, точка плавлення якого ~ 96 градусів. Технологія настоянки проста: Покиньте ущільнення в чашу води, додайте щіпку лимонної кислоти, киньте кілька гранул сплаву і кип'ятіть. Коли кип'ятіння сплав стає рідким, він залишається тільки розмазувати його уздовж доріжок, використовуючи шматок бавовни, загорнуті в пов'язку (принаймні, я так званий). Я мав купити міні-дриль для буріння.

Перша спроба друкувати зображення та елементи п'яти назовні дошки. Він був дуже кроковим.

Ущільнення деталей. Відсутні дросельні і вихідні транзистори.

Детальніше

р.

Підсилювач практично готовий, і є нова проблема - що його годувати?
Для цього потрібен двополярний блок живлення +\- 50 вольт і потужність близько 400 ват. Для перемотування звичайної транси не вдячна річ, але купити готову до неї сім'ю.
На форумі того ж Корольков я прийшов через блок імпульсного живлення з відповідними параметрами. За схемою 600 Вт, але транс розкочується на 800 Вт.

Перенесення трафарету на текстоліт

Після травлення в хлорині

Залудик

Друк вершини. Це химер.

Початок збору. Багато частин використовуються з пальового комп'ютера PD, який в будинку насипний.

Детальніше

Все добре пропалюється, тому що струми не будуть жартувати.

Час розкачати трансформатор. Два ферітні кільця приклеюються з суперклеєм і загортають в стрічку. Немає магії синьої стрічки, я мав використовувати жовтий.

Нарізаний його.

616750 р.

Запуск первинного. 24 повороти, стрічка 4 дроти 0,6 мм кожен.

По-друге.

Ось як вийшов павук.

Ми пропалюємо.

Фотографії цього процесу були втрачені. Дошки фільтра низької частоти (LFF) і стабілізатор для живлення. FNF відрізає всі частоти > 200 р. Hz, є регулювання фази, розрізання, об'єм. Стабілізатор від ± 50v ± 15v. У майбутньому стабілізатор буде викинути, як я нагадую вам нижче.

Підготовка тестового стенду )

Детальніше

Згорніть пару чіпсів/транзисторів, потім все працював і санг. Час подумати про корпус. Я купив 3-метровий кут, був досить.

Ми робимо. Ви можете побачити тут невеликий транс, який годує низьковольтну частину PD (логічний).

Закріплюємо застібку з радіатором.

Це нічого не більше ніж м'який старт, який запобігає різкому стрибку в струмі під час повороту PD при зарядці конденсаторів.

Тут ви можете побачити встановлену дошку PCF, а також нову дошку, яка відповідає за вхідні входи, налаштовувати часовий пояс і всілякі ефекти, такі як об'єм.

З оригінальної статті беруться наступні дошки управління. Вхідні та комутаційні дошки можна побачити на фото вище. Ліва дошка - це мікроконтролер, який контролює все, а також відображає поточний стан регулювання. Ви можете керувати з пульта дистанційного керування або безпосередньо кнопки.

Ця композиція не влаштувала мене, і було прийнято рішення переробити друковану дошку, щоб задовольнити свої побажання. На кнопках були видалені і світлодіоди, розміщені по ручці припливного регулятора.
При натисканні підсилювача "покручування" вимкнено / вимкнено, коли обертається - встановлює рівень обраного режиму з відображенням рівня у вигляді півкола світлових світлодіодів.

Окремо мікроконтролер. Програмування мікроконтролера вимагає програміста. Я не можу знайти друзів, щоб я мав зробити це самостійно. Будь-які недорогі варіанти COM відразу ліквідували через їх нестійкість. Було прийнято рішення побудувати USB-програміст "PICit2", але це неприємності, він також використовує мікроконтролер. Це приблизно як драйвери з флеш-накопичувача, написані на флеш-накопичувачі, і Windows 98 (який пам'ятає, він буде зрозумілий)). Я дізнався, що мій комп'ютер має COM-порт, заради одного програмування я зібрав цей пристрій на коліні. Після танців з діамантами все одно вдалося залити прошивку в чіп.

р.

Змонтований USB-програміст стартував відразу. Мікроконтролер для контрольної дошки зшивається парою натискань. До речі, це, ймовірно, єдина дошка, в якій, після складання, я більше не стикався з паяльником.

Низ

Що здається працювати. Є підканал, але підсилювач для домашнього кінотеатру! Питання як отримати ще 5 каналів. Так як простір у випадку обмежений, я відразу ж вирішив це зробити на чіпсах. Після перегляду безліч варіантів я зупинився на TDA2050. Залучена ціна та параметри рівня Hi-Fi, потужністю 32 Вт. Я вирішив розмістити його на одній дошці.

Габаритний зображення

Детальніше

574168

Згорнути.

Низ

Встановіть підсилювач і радіатори в корпусі. Ви можете побачити порожню панель на вимикачі схеми, яку я не міг знайти в місті. Коли я знайшов його, він коштує 240p, і після установки його прогрівається дико і не працює. Я купив другу і історію повторив себе. В кінці замовили в Москві, вставили і все працювали. Всього 500 р. у річці (до китайських партнерів).

Трансформатор ПД став білим, так як додаткові обмотки повинні бути розкачані до живлення додані 5 каналів (мікроух потребують ± 20 вольт), а жовта ізоляція висушена.

На ній зберігалася дошка, що вказує рівень вихідного сигналу та кнопка керування мікроконтролерами (фото не зберігаються). Тут перемістили пару частин від стабілізатора (Microchips CREN, опускання ± 20 в ± 15 дюймів). Для лівої і правої світлодіодних ручок є підканальним затиском світлодіода і на / з двоколірного світлодіода (зелений/червоний), відповідно.

р.

Від 50 до 15 років не потрібно нижувати (понад 20 років), стабілізатор не був затребуваним і був вилучений. Карлсон додав. Дріт розбавляється від підсилювачів до виходу чіпсів на задній стінці. На потужності діодів 5 каналів встановлений «радіатор».

Пришийте каркас і виріжте обличчя. Алюміній був дуже м'яким, тому ідея наклеювання його відразу залишається.

Back. 3 стерео вхід + 1 вхід для 5.1 (загальні 12 роз'ємів). Виходить до Саба і п'ять "сінгерів".

Пофарбовані з автоматичною емблемою і настоюють обличчя глухим китайським настоєм. Світлодіоди плівку відмінно блищать.

Ви можете побачити її.

Я вирішив видалити колхоз з двох додаткових трансформаторів (ви знайдете в доп. фото, згідно з барами від дитячого дизайнера), для яких я з'ясував окрему плату. На дошці також розміщують просту схему управління, що складається з реле і транзистора. Коли ви натиснете регулятор на обличчі, реле обертається / вимкнено головний PD, з ним весь підсилювач. Не існує встановленої плати, але для розбирання лінь.

р.

Ми ставимо його в сидіння.

Немає кришки. Варто відчувати тепло.

(доб. )

В результаті, підключені до дешевої акустики 5.1 з китайського будинку. Кінотеатр (продюсер є тим самим, як телевізор, не реклама). Від китайської активної шаба, проголосивши всі активні і тьмяно знімали дріт (підсилення шаба було розсіяно, не шкодуючи). Якість звуку була дуже гарною. При збільшенні обсягу спотворення проводиться тільки дешевою акустики, а сусіди збивають на акумуляторі (похід). Ось Саба і одна з фронтів. Про нас

Неймовірно дорогий, складний, але неоцінний пристрій, який врятував мене багато грошей і часу.

Все управляється від «лизи», тому вам доведеться відірвати свої азони тільки для регулювання рівня шаба в загальній панорамі.

Займав 6 місяців, щоб побудувати, пара вечірок на тиждень. Я не знаю про бюджет, бо не знаю. Я купила дрібні речі, але часто. Я купив багато інструментів, навіть осцилограф на e-bay. І деталі через тремтіння пробе іноді вибухнуть.
Тепер подумайте про хорошу акустику.

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я кінець там. Дуже дякую.

Кяо!

Джерело: