Я зацікавився сайтом, бо є ті, хто поділився своїм досвідом з яскравими фотографіями. Або про свою робочу посаду як «як це працює». Раритетні оази серед реєстраторів і репостів. Це для тих же шанувальників і мого посту. На жаль, у мене є алергії і не кішки, мої діти виросли, мій онук далеко.
Отже, що робить масло? Звичайно, ми всі знаємо, що. Наприклад, далеко на півночі є бурові установки і тут вони витягуються. Я не збираюсь, Вежа свердла така дуже велика свердла, або якщо ви хочете свердлити машину. По дорозі іноді називають так просто - машина. І на деяких мовах буровий процес називається бурінням.
А буровий біт працює, ви знаєте, в Armageddon.
Ну, ви скажете - Я вже виготовляв колодязі з вежами і це не гілочки, я знаю напевно. Так, є такі, але тут вони не хвиляться (у Татарстані, наприклад). Вони ремонтують свердловини, так, а також ремонтуються свердловини. І тут і там – Професіонали не знаходять несправностей – це не дисертація, це популярна ненаукова презентація теми.
Вежа за ремонтом, є трактор. Трактор працює з лебідкою, а вежа є блоком (як ворота на колодязі).
Але трактор вже з вежею (Я переносить все з мене). І ось байда більше, ніж це, Кремко. Ну, вежі були відсортовані трохи. Телекомунікації кажуть – і я бачив це, вона гойдалки і насоси. Мусковіти біля метро Тургеневська мають офіс Лукойл, який виробляє всю олію в Росії. Так, дуже невелика частина олії виробляється за допомогою скеляційних машин. Вони мають низьку продуктивність і насос від дуже старих, низькопродуктивних свердловин, від не дуже великої глибини.
І ось реальна скеляста станція, а точніше скелястий апарат.
р.
Для більш детального ознайомлення з пристроєм.
Але частіше ніж ні, це виглядає. Ну, майже так, тому що ФІГ в мережі ви знайдете типову фото колодязя, з якої більшість нафти витягується. Але це фото цілком підійде тому, що нюанси не помітні. Так, найбільша частина нафтових свердловин використовує механізований метод виробництва нафти і найчастіше за допомогою EPU (Електророзбірні установки) або UECS (Installation of Electrocentrifugal Pump). Звичайно, EPU і UECN не є однаковими, але це не про це зараз.
Так уявіть на фото арматура фонтану (темно з червоними деталями) без металоконструкції зі сходами та кабелем виходить з арматури фонтану.
І ось у мене є фото куща колодязів, з якого я ріжу цей шматок.
Ось типова схема UECN.
Ще один варіант.
Покажіть трохи про електричний насос. Я не буду говорити про решту вузлів.
Ось до того, як був журналістичний штамп - масло на кінчику бурильного біту. Ми вже бачили бурову машину. Так в більшості полів завершився золотий час фонтанів, а масло тепер на робочому колісі ЕКН. Про те, як працює колесо. Моя мета - надати уявлення про ці насоси через фотографії. Добре, дуже ненауково популярна мета.
На фото вузли, які складають УЕСН на раковині, готуються до ремонту. Не легко відрізнити насос, де двигун, і які інші вузли.
Добре, вони розділи ЕКН, готові розбиратися. Я не входив в деталі. З колодязя вони є, брудний бізнес, всі в паливній олії, не презентабельний.
Давайте перейдемо до складання. Це робочі кроки насоса. Путівники та колеса. Робоче колесо створює тиск рідини, а направляючий апарат перенаправляє рідину від периферії до центру, до «Використання» наступного робочого колеса. Ці деталі зібрані на вал і в колодязі розташовуються рівно на фото, на одному. Сотні в насосі (посос з трьох секцій поширений). Сотні і половина в одному розділі, також залежить від довжини розділу. І довжина секцій і насоса в цілому в залежності від тиску, необхідного для підйому рідини свердловини, відповідно, на глибині, на якій ґрунтується ця рідина. Більше трьох кілометрів в наших полях поширені для свердловин. Середня глибина спуску установки становить 2800 метрів.
Невелике освітлення. Технічна краса.
Це більше. Ліворуч «купець» направляючий апарат. До правого з лопатками навколо кола є робочим колесом.
р.
Верстат і колесо знаходяться внизу.
12089.
Тут вал готують на зборі ковзання і робочі етапи з стрункими вежами готові до складання - для "перетягування" на вал.
Низький кінець валу є точковим валом. Встановлено нижній підшипник і перший етап. І тут, а потім фотографії були зняті в різні часи, моделі були різними насосами і спеціалістами, і просто уважні можуть помітити його. Наприклад, тут і в наступних фотографіях насоси зібрані з різних сторін ковзання. Відповідні насоси і нові. Що відбулося в момент зйомок, я зняв.
1 990 Р
Робочий забирає сумку, як це і приводить його до дна валу.
Ось два пакети, відокремлені за підтримки ковзання. Для фахівців це не про пакети, виготовлені з пакетних насосів. Тут пакет просто кидається на підтримку.
Виготовляється Evon.
Весь пакет був відштовхований в тіло «пір» таким чином. На фото підстава вже викручується і встановлюється кришка для установки валу в положенні «робочий». Для регулювання вильоту / поглиблення валу насоса.
Ось в верхній частині насоса верхній підшипник вже викручується (в народі - ніпп).
Ось вже деталь. У цьому випадку це верхня секція насоса, і це головка. В ній при монтажі на колодязі CNT викручується. Труба компресора накачується, на сотні трьох ЦНТ, а насос добре висить, а через них ЕКН приводить добре рідкі вгору. У першій схемі УЕСН верхній секції насоса знаходиться де проводиться напис Кабель. Добре, це кабельне рішення, але є пам'ятка.
Ось насос зібраний знизу.
Ось насос, який тестується на стенді, і це, готовий піти в свердловину. І люди, які займаються зануренням інсталяцій у людей, називаються «попереджувачами».
Це все.
Але вже з'явилися точки, що означає, що хтось подобав його і тому зробив це з хорошої причини.
Проксимус
Дуже дякую.
Джерело: