Собаки, коти та бульдоги.

Пост для власників собак, бульдог, для тих, хто любить дивитися на цуценят і хто цікавиться роботою селекціонерів і їх hooliards прийшли з розведення ретельно відібраних собак. Я просто покажу вам життя тварини. А ще кішки, але іноді. Тепер я перевіряю себе на можливість приклеїти фотографії, якщо це можливо, я зроблю вибір.

до 1 2 3 4+

Ну, здається, вона працювала. Це мій улюблений англійський бульдозер в Чилі. Невідомо про те, що ти не охороняєшся, але надзвичайно позитивним. Вона живе в нашому будинку з другом, басетом.

трисмугові коти

Будинок охороняється російським чорним терором Алтай, який виріс з цього чіпздріка.

Це монстр.

Ось він знаходиться в сервісі...

Altai - це дворик, і рідко потрапляє в будинок для перукарні процедури. Бульдоги з бассетами навпаки - тільки виходимо до посипання трави, а на власній огорожі територія, бо у нас немає проблем з манжетами - сусідами. По-перше, вони сплять мирно в стілець, як це.

Бассетша є надзвичайно гарним виглядом, вона навіть не знає, як виростити. Хоча це барки дуже гучні і бас. вона схильна бути білявка і вірить вона є a cat.

Через особливий зовнішній вигляд при вживанні будь-якого мазка придумав супер спосіб не мити собаку і всю кухню з стінами. Не турбуючись про те, що одягнені шпильки дуже м'які, собака, завершена, просто відтіняє їх в одному русі.

Тарілка поруч з плитою, ця коробка з ручкою — вона називається пуфом.

І це басетшин розмір таксі. Добре, для шоу.

р.

басети трансформуються під час полювання. Це, по суті, хунд собака, з чудовим запахом, безщільним стелем прей ... З нас немає фото з полювання, ми не мисливці, басети орендовані з нас для полювання.
Бульдог приносить переваги власним чином, це невичерпне джерело радості і гарного настрою для нашої сім'ї і всіх наших найяскравіших друзів, улюблених, смарт і ... um ... indescribable beauty.

р.

Люблю всіх дітей. Звісно, наша дочка є найбільшою.

Джерело: