Коли я придбав диво японської техніки.

З тих пір, як я придбав диво машинобудування японської думки - Приус, державний екран був зануренням мене, я хотів, щоб показати не тільки робочі мультфільми, але і щось інше.
Майже відразу після покупки я купив від однієї хорошої людини BU TV-Tuner Absolute (прийнятий для активації відео вводу на моніторі), за дуже мало грошей - Життя стала більш веселою=)

23 фотографії + відео

Тепер екран дав мені ще більше відпочивати, я дійсно хотів кинути навігатор з плитного скла і почався...
Я купив майже 10 прологі магнітол, який (як це здавалося мені, то) зустрів всі мої вимоги.

Довгий час, все шукав мене, але час пішов і я почав пропустити функції китайської маіфуги і вона була glitchy до жаху, хору SD-карти припинила роботу, а потім вхід USB, або швидше вони працюють, але тільки коли вони хочуть.

Натюрморт

Я втомився від усього цього і думав про створення ПК-автомобільу в моєму поїзді. Немає грошей, як звичайно, і я вирішив отримати, з яким був доступний.
По-перше, я збирав комп'ютер на Athlon з двоядерним гвинтом і двома гігами оперативної пам'яті, все це фарширований в чохол з старого Vidok, відео вихід було взято з відеокарти Radeon (для добре практично всіх старих відеокарт є S-Video аналоговий вихід), потужність була взята з звичайного ATX BP і підключена до інтерруптора, в короткі... повністю =)

Натюрморт

Натюрморт

більше

характеристики

Я гакнув все до телевізора тюнера на в'їзді VCR, а потім я чув, що звичайний шпильковий рекордер звуків, як і тоді я кинувся цей зло "дупа" з автомобіля. Єдине, що дуже багато проціджують цю організацію живлення для цього дивного компа, ефективність, як правило, до нуля, і тепловий вихід дикий з цього БП, і з усього іншого, і є багато шуму.
З цього моменту Я був ще більше мислення про створення нормального комп'ютера в машині, користь запасних частин моря. Я пам'ятав, що в бункерах є старий, але досить потужний ноутбук ACER, з розбитою матрицею і без гвинта. Я зачепита до монітора, він працює. Я знайшов шуруп, я роблю його, я кладаю вітрове скло на ньому, і я почав думати про те, як поставити всі ці речі в колісній стрілці. У нас винайшли тільки проблеми, щоб організувати відеоролики, але наші китайські брати вже придумали все для нас. У результаті Aliexpress придбали VGA на RCA конвертер з потужністю від USB роз'єму і досить хороші характеристики. У той же час Алі замовив сенсорне скло з контролером. Про місяць.

Як тільки я отримав пакет, я пішов, щоб розбити машину, озброєний п'яти літрами пива. Розбирання передньої панелі,

Коли я придбав диво японської техніки. р.

Уважно провідував провід USB в відсік рукава і пішов на ліжко, щось поїхав мені з п'яти літрів; наступного дня він розібрав ноутбук, подрібнив диво-юдо відео конвертер всередині, встановив відцентр, кинув музику і відео і пішов на машину для завершення роботи.
Довгий час я думав і спробував там, де поставити ноутбук, спочатку я хотів подрібнити його в стовбур, де я мав перший комп'ютер, але після того, як я покинути цю ідею так скоро зиму, і невідомо, як ноутбук буде поводитися в -35. Вирішена для шавлії під пасажирським сидінням, розбирання обшивки порогових відеопроводів, живлення, від кнопки живлення та розширення USB.

Коли я придбав диво японської техніки. р.

Натюрморт

Натюрморт

монітори

кицька

Коли я придбав диво японської техніки. Габаритний зображення

знову

USB сенсорний екран контролер

Потужність приглушена в блок запобіжника. Відео та відео, підключені до монітора та запису стрічки безпосередньо, оскільки ноутбук має вбудований тюнер AVER-TV, і постійно поковуючи кнопку VCR, втомлений. Телевізор залишив тільки активувати відео та аудіовходи.

Далі я розібрав панель призу і, попередньо відрізати старі доріжки, пропадив два дроти на навігацію кнопки, я з'єднав перемикач ноутбука до них.

Увійти

USB вихід з ноутбука привів до рукавного відсіку, де знаходиться USB-хаб, і підключений скло TACH до другого.

Український

Електропроводи, відео аудіо та USB

Поверніть... Не активовано. Я вже здався, що мені довелося сортувати його знову, а потім я думав трохи більше, і після того, як я мав маленьке пиво, я почав машину і комп'ютер працював, і весь пункт полягає в тому, що він має низький рівень захисту. Ноутбук PD дає 19-21 вольт, і в 13 вольт ноутбук вимкнено правильно завершуючи роботу Windows. Я хотів би цю верстку, тому що якщо я забув, щоб вимкнути її в парку, вона не зливається акумулятор. Вирівнюється дотик, налаштовується вітром і відцентром і радісним рандом в магазин ще більше.
Він також купив USB GPS контролер з антеною і подрібнила всю річ під торпедо. Я відкрив ігрову панель на вісім кнопок, підключених до регулярного >> і >> і налаштовував для перемикання треків, а кнопка CD для перемикання джерела в центральній частині.

Додано до [mergetime]1387133281[/mergetime]
Відео як все працює:

Додано до [mergetime]1387133349[/mergetime]
Я отримав все, PIKE ...

Джерело: