Коли я придбав диво японської техніки.

З тих пір, як я придбав диво машинобудування японської думки - Приус, державний екран був зануренням мене, я хотів, щоб показати не тільки робочі мультфільми, але і щось інше.
Майже відразу після покупки я купив від однієї хорошої людини BU TV-Tuner Absolute (прийнятий для активації відео вводу на моніторі), за дуже мало грошей - Життя стала більш веселою=)

23 фотографії + відео

Тепер екран дав мені ще більше відпочивати, я дійсно хотів кинути навігатор з плитного скла і почався...
Я купив майже 10 прологі магнітол, який (як це здавалося мені, то) зустрів всі мої вимоги.

Довгий час, все шукав мене, але час пішов і я почав пропустити функції китайської маіфуги і вона була glitchy до жаху, хору SD-карти припинила роботу, а потім вхід USB, або швидше вони працюють, але тільки коли вони хочуть.

Натюрморт

Я втомився від усього цього і думав про створення ПК-автомобільу в моєму поїзді. Немає грошей, як звичайно, і я вирішив отримати, з яким був доступний.
По-перше, я збирав комп'ютер на Athlon з двоядерним гвинтом і двома гігами оперативної пам'яті, все це фарширований в чохол з старого Vidok, відео вихід було взято з відеокарти Radeon (для добре практично всіх старих відеокарт є S-Video аналоговий вихід), потужність була взята з звичайного ATX BP і підключена до інтерруптора, в короткі... повністю =)

Натюрморт

Натюрморт

більше

характеристики

Я гакнув все до телевізора тюнера на в'їзді VCR, а потім я чув, що звичайний шпильковий рекордер звуків, як і тоді я кинувся цей зло "дупа" з автомобіля. Єдине, що дуже багато проціджують цю організацію живлення для цього дивного компа, ефективність, як правило, до нуля, і тепловий вихід дикий з цього БП, і з усього іншого, і є багато шуму.
З цього моменту Я був ще більше мислення про створення нормального комп'ютера в машині, користь запасних частин моря. Я пам'ятав, що в бункерах є старий, але досить потужний ноутбук ACER, з розбитою матрицею і без гвинта. Я зачепита до монітора, він працює. Я знайшов шуруп, я роблю його, я кладаю вітрове скло на ньому, і я почав думати про те, як поставити всі ці речі в колісній стрілці. У нас винайшли тільки проблеми, щоб організувати відеоролики, але наші китайські брати вже придумали все для нас. У результаті Aliexpress придбали VGA на RCA конвертер з потужністю від USB роз'єму і досить хороші характеристики. У той же час Алі замовив сенсорне скло з контролером. Про місяць.

Як тільки я отримав пакет, я пішов, щоб розбити машину, озброєний п'яти літрами пива. Розбирання передньої панелі,

р.

Уважно провідував провід USB в відсік рукава і пішов на ліжко, щось поїхав мені з п'яти літрів; наступного дня він розібрав ноутбук, подрібнив диво-юдо відео конвертер всередині, встановив відцентр, кинув музику і відео і пішов на машину для завершення роботи.
Довгий час я думав і спробував там, де поставити ноутбук, спочатку я хотів подрібнити його в стовбур, де я мав перший комп'ютер, але після того, як я покинути цю ідею так скоро зиму, і невідомо, як ноутбук буде поводитися в -35. Вирішена для шавлії під пасажирським сидінням, розбирання обшивки порогових відеопроводів, живлення, від кнопки живлення та розширення USB.

р.

Натюрморт

Натюрморт

монітори

кицька

Габаритний зображення

знову

USB сенсорний екран контролер

Потужність приглушена в блок запобіжника. Відео та відео, підключені до монітора та запису стрічки безпосередньо, оскільки ноутбук має вбудований тюнер AVER-TV, і постійно поковуючи кнопку VCR, втомлений. Телевізор залишив тільки активувати відео та аудіовходи.

Далі я розібрав панель призу і, попередньо відрізати старі доріжки, пропадив два дроти на навігацію кнопки, я з'єднав перемикач ноутбука до них.

Увійти

USB вихід з ноутбука привів до рукавного відсіку, де знаходиться USB-хаб, і підключений скло TACH до другого.

Український

Електропроводи, відео аудіо та USB

Поверніть... Не активовано. Я вже здався, що мені довелося сортувати його знову, а потім я думав трохи більше, і після того, як я мав маленьке пиво, я почав машину і комп'ютер працював, і весь пункт полягає в тому, що він має низький рівень захисту. Ноутбук PD дає 19-21 вольт, і в 13 вольт ноутбук вимкнено правильно завершуючи роботу Windows. Я хотів би цю верстку, тому що якщо я забув, щоб вимкнути її в парку, вона не зливається акумулятор. Вирівнюється дотик, налаштовується вітром і відцентром і радісним рандом в магазин ще більше.
Він також купив USB GPS контролер з антеною і подрібнила всю річ під торпедо. Я відкрив ігрову панель на вісім кнопок, підключених до регулярного >> і >> і налаштовував для перемикання треків, а кнопка CD для перемикання джерела в центральній частині.

Додано до [mergetime]1387133281[/mergetime]
Відео як все працює:

Додано до [mergetime]1387133349[/mergetime]
Я отримав все, PIKE ...

Джерело: