506
Черемошки - СШГ
Продовжити цикл про найбільш незвичайні транспортні схеми колишнього СРСР
Я думаю, що це не має сенсу описати Сяно-Шушенська ГЕС. Як не потрібно сказати, що для будівництва такої машини, залізниця була покладена безпосередньо на будівельний майданчик.
Але збудовано ГЕС, а хтось настає з блискучою ідеєю, як організувати перевезення робітників електростанцій.
Тут будуть 12 фотографії.
А геній ідеї це. У 1991 році трамвай був запущений на колишньому залізничному підключенні!
Найвища шия залізничної станції відмінно вгадується.
І сама лінія є більш схожою на залізницю, ніж трамвай.
Лінія не має поворотних кілець, поїздок або зворотних відмерлих кінцівок, тому пік ранкових і вечірніх рейсів виконуються трьома машинами, що знаходяться поруч один одному, тобто в той же час максимум трьох машин з шести приїжджає до лінії.
Безсумнівно це один з наймальовничіших трамвайних ліній!
р.
Двосторонні автомобілі Ленінградської виробничої роботи по лінії.
Двох вагонів, що поєднуються з поїздом по CME
8458253
Подорож вільний, і стан автомобілів ідеально підходить!
Незвичайний, це не так?
Травма в лісі на тлі гір ...
Наприкінці лінії.
Джерело:
Я думаю, що це не має сенсу описати Сяно-Шушенська ГЕС. Як не потрібно сказати, що для будівництва такої машини, залізниця була покладена безпосередньо на будівельний майданчик.
Але збудовано ГЕС, а хтось настає з блискучою ідеєю, як організувати перевезення робітників електростанцій.
Тут будуть 12 фотографії.
А геній ідеї це. У 1991 році трамвай був запущений на колишньому залізничному підключенні!
Найвища шия залізничної станції відмінно вгадується.
І сама лінія є більш схожою на залізницю, ніж трамвай.
Лінія не має поворотних кілець, поїздок або зворотних відмерлих кінцівок, тому пік ранкових і вечірніх рейсів виконуються трьома машинами, що знаходяться поруч один одному, тобто в той же час максимум трьох машин з шести приїжджає до лінії.
Безсумнівно це один з наймальовничіших трамвайних ліній!
р.
Двосторонні автомобілі Ленінградської виробничої роботи по лінії.
Двох вагонів, що поєднуються з поїздом по CME
8458253
Подорож вільний, і стан автомобілів ідеально підходить!
Незвичайний, це не так?
Травма в лісі на тлі гір ...
Наприкінці лінії.
Джерело: