Історія кішки підробки

Я сидю на роботі, я не пампер, я роблю щось, як вивчення впливу папайської культури на африканське пінгвінське населення. П'ятниця: "Коме, є випадок." Я отримую!
Довгий капітан, відставив. У зв'язку з характером і відсутністю бажання порушувати на таку пенсію, він регулярно намагається знайти роботу на березі. У перші кілька років він був постійно «іті», бо він мав звичаї людей на своєму слові. В останні 5 років я зрозуміла, що я розумію неглибоку природу російських «підприємців» краще, я почав консультуватися перед вступом в інший проект. Цього разу він оселився в сусідньому селищі Кукуєво, як голова місцевих комунальних послуг. Якщо він дзвонить і не скажеш, то пропонується ще один шматочок. Я морально підготував, щоб перенести добриво з-за кордону, щоб виростити кавун на томатних кущах або автономному сонячно-потужному трубі або щось інше, що так багато потрібно в господарстві.
Я прийшов до відвідування: стіл, чай, під ногами hippopotamus-healthy black cat.
- Розкажіть мені своє господарство мертвим.
Дад загинув мене так.
до Отримай мене!
- Нахуа? Ми сказали хору з Бегемотом, і голос його зацікавився набагато більше.
- Ну, це не дуже мене. hippopotamus, позбавив, сказав щось схоже на «У, перевозити», але просто у випадку, якщо на диван, щоб щось не пропустити.
Далі батько розповів про те, як електрика Серйога потрапив до кішки матері на автомобілі, і вона терміново потребує нового.
до Що мені? Моє ім’я не є Шаріковим, щоб ловити котів в підвалах? Сергій, не може він?
Батя розповіла про другу частину історії мертвого кота. Виявляється, що Сергій вже збирався до підвалу для кота, але потім виявилося, що сусід Семионовна прийшла, похвалився тим, що її діти принесли перську персидію, ґрунтовно ... f***. Мама гонна потребує того ж ж п'єді. До 60-річчя. Я народився, але має бути кішка. Серйога має 15тир і два дітей. Сергій, звичайно, вирішив піти в астралі з граната, намагаючись знайти відповідь на це питання від «спірит Green Serpent», але він був спійманий Батієм в першому етапі просвітлення і зволожений в неприродному вигляді. Баня логічно вирішив, що влада «спірит Зеленого Серпента» є великим і єдиним способом безкоштовно душу Сергіягіна є жертвувати коту, який був урочисто довірений мені.
Коли я отримав додому, я взяв пляшки Jamesona і намагався перетворити в той же дух, як Сергій. У певній точці, коли я досягла бажаного етапу освітлення, «спірит» відповів мені з словами мультфільму «Елфант поганий, сертифікат хороший» і вказував кішка Муска, спокійно спати на підвіконня.
З шаутом «Чого генія, Ватсон» я набрав телефон Дімона, і сказав, що я послав йому картину кота, що запитує «що породу? Для чого я отримав категоричну відповідь – бочка! Мускава з підвіконня гордо дала щось, як “Я не танк, я підвал!” і пішла на місце далі. Я сумний.
- Чи звучать хто-небудь в теорії?
- Г.С., теоретично там щось з Сибірна.
Далі ми розвиваємо з другом операцію «Фейк кот». Щоб зробити це, ми знайдемо Сибірський кіт в Інтернеті, і серед картин, було дійсно схоже. Ми роздрукуємо фото, відправляємо Серегіну своєму мамі, по дорозі пояснимо, що тільки тигр охолоджується, ніж сибірський, але він не ловить мишей. А що тільки сьогодні, і тільки для великого блаженства на честь 60-річчя, готові пожертвувати один кошеня. По дорозі Дімон отримує сканування педігре з його «Сфінкс». Ми відреагуємо педігре, кішка Муску, посипаємо пляшки портового вина, зателефонуємо Matilda і вписуємо там. Для повного створення образу Муска, як переможець деяких виставок, був фотографований на фоні своїх спортивних чашок, вибравши пару менших штук на 2-3 місця. Для остаточного завершення легенди з сайту деяких кенелів фото батька-ката. Поки я працюю над легендою, мій кваус покликаний зайти на сайт загублених хлопців, щоб знайти подібного кошеня. Є ті ж дивні люди: це не буде щасливим, що вони дають тварину в нормальних руках, замість - Чому потрібно цей колір? й
Я отримав шматок мишки відлякувся від манто, нічого не патчувати ебать! В цілому, знайдено, привезено, змивається, з фотографіями Муска. Ну, фінальна: все це, тобто педігре, фотографії та головний характер - Васська, урочисто подається матері Сергія.
Результатом цієї фальшивої є наступне: 1-мати щасливий, вона не тільки чистої коти, але найхолодніший в с., син призерів виставок, з родовоградом, 2-Семеновною в с... е, разом з перською, щоб не знову забрати, 3-Серег буде витрачати гроші на дітей, не на понти, а 4-м найважливішим - невеликий кошеня Васська отримала право жити.
Я зробив. Фотографії основних персонажів прикріплюються. (тільки 4 штук не ламаються)
1.Сибірський. Оригінал з Інтернету

2. Муска-Матільда

3. У Виска

4. У Розкажіть, що вони не родичі.

Джерело: http://