Як збити настоянку

Написання Vasin Valentin:

Я часто пишу критичні повідомлення про поліцейських, і на дорогах я намагаюся спонукати їх до усвідомлення своєї роботи. Дуже часто вона закінчується успіхом, хоча багато зусиль потрібно витратити на неї. Я не роблю це з шкоди, але для того, щоб поліція була більш обізнаною у своїй роботі. Вони повинні дотримуватися правил, за якими вони працюють.

Минулого тижня я був запрошений керівництвом Саратовської ДАІ, щоб працювати з екіпажами на постійній операції, щоб зняти настоянку. З самого початку побували, що в нашому місті досить багато автомобілів з настоєм, було прийнято рішення про проведення іншої операції.

Моє ставлення до настоянки дуже негативно. Я хочу, щоб всі автомобілі були детоновані.

Продовження під kata ...
18 зображень + текст

Є дві основні причини:

По-перше, настоянка часто перешкоджає мені, що шукаючи особисто через автомобіль на правому або лівому, якщо я їду до головної дороги з вторинною. Не можна побачити, чи є втручання чи ні, і це значно підвищує ймовірність нещасного випадку;

По-друге, я обов'язково вірю, що все, що відбувається в машині, як мінімум на передніх рядах місць, повинні бути видимими для пішоходів, інших учасників руху і правоохоронних органів. Вистачить малювати аналогію з будь-якими акціями. Всі учасники не мають права приховати свої обличчя. Якщо ви не приховуєте ваші обличчя, ви можете визначити. Драйвери часто приховують обличчя за в'язаним склом через ковардію. Скільки разів потрапила гумка і рогатні люди, які зрізають, а потім подивіться на вас через невеликий слот відкритого вікна.

Але які трюки тільки сьогодні не йдуть моторики, щоб не повністю відмовитися від настоянки. Поліція більше не знає про це.

1,1 км Коли я прибув. Як тільки я починав зйомки, наш заслужений моторист (Я зрозумів, що він був з Вірменії) пішов на мене не знімати його. Я пояснив, що я журналіст, і в принципі, за законом, маю право зробити це. Він загрожував розірвати камеру, але я тримала. Він вийшов з машини і прийшов на мене. Поліція заблокувала свій шлях за запитом. Я написав свої персональні дані. Ми знаємо, хто шукає. Але щоб бути чесною, я здивував несудимість водія. Зловживання правил дорожнього руху, подавши свій автомобіль з плівкою, він дозволяє спілкуватися аналогічно навіть з офіцером поліції.

1975-1984 рр.

2,2 км Ще один інструдер. Новий Toyota SUV і вже настояний. Він відмовився негайно видалити настоянку. Поліція вимірювала передачу світла.

до

3. У Дуже слабкий. А потім моторист вирішив запропонувати на місці, щоб видалити його. Тільки зараз це занадто пізно. Протокол, штраф, державний номер в ДАІ.

537862

4. У Кількість скручування.

5. Умань Але є багато таких хитрощів на дорозі сьогодні. Вони використовують знімну настоянку. В той час як працівник йде на зупинений автомобіль, водій знімає настоянку зі скла. поліцейський поліції підійшов до вже детонованого автомобіля.

6. Жнівень Хлопці щасливі. Я не піклуюся про трафік.

7. Про нас

8. У Подібна ситуація. Але він вже старший чоловік. Також використовується знімна настоянка. Немає нічого, що ви можете зробити про це.

9. Навігація Поки ми стоялися тут, близько 7 вантажівок спробували піднятися під знаком «Заборонений транспорт». Скрипки перетворили їх навколо.

10. Ще один автомобіль з настоєним склом.

11.

12. Перевірка передачі світла.

13.00 р. Видається протокол.

14. Номери рулонні.

р.

15.00 р.

Р

16.00 р. Цей друг був значно меншим. Його вітрове скло з заводу. Що робити зараз?

р.

17.00 р. Намагайтеся переконувати співробітників, які скло настоюється з заводу, власник не несе відповідальності за це і, відповідно, не законно видалити номер.
До речі, водій цього автомобіля є чеченою національністю. Чи можна ви вгадати, які листи і номери не видно в номері? Добре, не важко вгадати. До речі, він був досить спокійним. Нервовий, але ще.

відбез ціни2005001'0001'5002'0002'5002'0002'5004'0004'5005'0006'0007'0008'0009'00010'00011'00012'50014'00015'00017'50020'00022'50025'00027'50030'00035'00040'00045'00050'00060'00075'000100'000

18 років
Ми використовуємо для одягу в поліцейських, для їх суроги на дорогах, але їх робота досить складна. Постійні конфлікти з драйверами. Провокація. Невідповідне ставлення користувачів доріг до безпеки. Більшість водіїв не погоджуються з працівниками, які їх дії порушують щось, тим самим захищаючи життя не тільки власних, але й інших користувачів дорожнього руху. Не можна переконувати їх. Небагато дій. Правоохоронці не вимагають, щоб їх права були обмежені. Робота в таких умовах складна. Я шукав персонал з іншого боку.

Я не можу сказати і повністю погоджуюся з персоналом на всіх точках, але я чітко розумію, що монета має дві сторони.

Джерело: