Математика від Міністерства економіки

969148
Кілька днів тому я знову прийшов по лініях «зростання купівельної потужності населення». Ну, принаймні тут. ukrbiznews.net/v-2013-godu-so-storony-minekonomiki-otmechaetsya-uvelichenie-potrebitelskoj-aktivnosti-naseleniya/. Золотий. Я не знаю, що Міністерство економічного розвитку. З тих пір, як вони мають смішні часові координати. Візьміть довільний сегмент, зручний для підтвердження певної тенденції, і піти. Ми пропонуємо здійснити час з моменту запровадження гривні.
2 вересня 1996 р. за курсом 1,8 грн за долар США. Сьогодні це співвідношення (смішка) становить 8,1 долара.
Чи може бути придбаний для одного гривню? Давайте скажемо 3.12. Вартість трохи більше тридцять центів. Сьогодні, 0,25 лотав. А можна купити 1.72 літрів бензинового бренду 95. Ось 0.09 тепер. Це весело. Очевидно, що це всього два продукти. Але дуже проявляється. Для інших, за принципом, одержується приблизно середній результат.
Тепер для зарплат. Реальна річ. Так, за цей час (з 1996 по 2013 рр.) вони збільшилися в Україні на рівні 5.26 разів. Америка – гістерична. У той же час їх час зростало лише 1,6 разів. Разом з тим, купівля долара в США протягом цього часу знизилася на 1,48 разів. Що це, у нас є +0.12. І наша гривня відчувала 15.79 разів. Я не хочу розділити і відхиляти. Але це нічого. Найголовніше, що заробітні плати випливають! Хто такий для втрати значення три рази швидше? Придбайте швидше, витрачайте швидше. Підтримка вітчизняного виробника. Ось так.
В умовах придбання електроенергії Україна займає 34 місце в Європі з 42. І це навряд чи в будь-який час. І більше і більше людей дивляться вихід з цього аеропорту Бориспіль.