Лист Дядько Федора.

Шановний Володимир Владимирович, ви знаєте, хто я і скільки я люблю село я думаю, що це не має сенсу. А що підказали нам, щоб написати вам лист на наступні обставини: ми вирішили піти в село з нашими друзями в кінці осені. Ми не будемо йти, але Matroskin практично припинили їсти і розтушили, що він захотів сільське молоко, і якщо ми не пішли в село для молока, він загинув. Я не можу дати другу смерть. Яйця радий, що він має гармату, ні, не справжньої гармати, але фото гармати, зможе взяти багато красивих фото і розмістити їх на улюбленому сайті I Cry, неперевершено впав її і він зламав. Я мав попросити друга, яка має фотографічну камеру, щоб прийти з нами, бо Шейрік пообіцяв своїх друзів на сайті YAP, щоб розмістити свій фотозвіт. Ось ми йдемо. Що ми побачили шокуючі, сердечника моряка. Sharik категорично відмовлявся розміщувати фотографії того, що він бачив на улюбленому сайті YAP. Ось фотографії з нашої поїздки. Найсвіжіші Матроскіні, він весь шлях, коли ми були водіння, роблячи плани і мріяли, скільки він буде пити молоко і взяти з ним в місто, але заспокійливий він залишився мрії. Ми купили його молоко з супермаркету, але він не хотів його пити, говорить це неправильне молоко.
Ну, це де я поверне мій лист, і я хочу попросити вас, Володимир Володимирович, що розповісти Матроскін, Шарик і Каркуша, вони все ще вірять вам, і я, добре, не знаю.

У ній буде 30 фото і маленьких коментарів. Ім'я користувача: www.journal.com/

1,1 км Серед різних занедбаних місць села займають особливе місце. По суті, у військовій справі ви думаєте, що "послужила ...", на заводі "гері працювали ...", а в селах - "хай живих людей". Наппресивний дух дезоляції заповнює все.
На жаль, такі місця стають все більш і більше. Я пропоную, що ви бачите кілька в Псковському і Костянтинському районах.

2,2 км

3. У У цьому селищі все ще є свого роду життя, але вандалами і москітами ламаються будинки, підбираючи прямо на дорозі. Це ще складніше зберегти село живим...

4. У

5. Умань Банке половина змінив фундамент, зробив новий зліт Але кинути. Поруч ще одна незакінчена ванна. Що заважає людям, де вони пішли?

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

9. Навігація Всередині є така затишна атмосфера і запах старовини.

10.

р.

11.

12.

13.00 р.

14. І це ще одна покинути ферма, що складається з пари будинків. Скільки було раніше?

15.00 р. Мараудери перетворили все знизу.

р.

16.00 р.

15 000 р.

17.00 р. Коли плита згорталася, хтось продовжував спалювати чорний.

18 років Звичайно, особливо цікаво знайти старий фотоальбом.

19.00 р.

Габаритний зображення

20.

21. Ось як будується будинок. Ось що зараз

22. Ще одне занедне село. Це дійсно погано.

Габаритний зображення

23.

24. І останнє село. Тут нам довелося буквально вирізати ліс, витягуючи падати дерева з дороги. Нарешті ми ввели величезне поле в середині яких стояв будинки.

66699 р.

25.

26.

573590 Р

27.

28.

29.

30. Це історія.

Ви не можете, але це наше життя. Міста особливо велика лопота з людьми, квартири і землі в місті варто мільйони, а в найближчий бік все просто обертається.

Джерело: