440
Сімейне життя в соціальних мережах
Добрий день, кожен. Я не фанат соціальних мереж, але чесно, іноді я шукаю там, як з колишніми однокласниками, друзями з дитинства, колегами з попередньої роботи та інших мешканців планети, з якими я колись знав, і тепер єдина нитка, що з'єднує нас, це віртуальна «друга» в дуже соціальної мережі. І тепер, подивившись в цьому магазині посилання на хлопчиків та інших snotty-mimish nonsense, які репост, як і коментар до представників більш слабкої половини, я помітив один цікавий візерунок, який хочу поділитися з вами.
7 фото. Може бути, хто знає, то ми разом сміється.
Ці теми користуються великою популярністю серед молодят. Чоловік Аліна Делон, любов до могили, заздрість друзів і всіх.
Після того, як вагітність, чоловік несе в руках, і знову заздрість друзів.
Наступним етапом є народження дитини, це просто чарівна стадія життя, коли кількість мімічних тем про дітей дивовижна, а заздрість друзів просто відходить від масштабу. Багато компліментів у коментарях, щоб ви вірили, що я королева, перенести мене в руки.
Мама дад бос?! Ось мабуть, терпіння другої половини починає лопатися і вже такі нитки.
Потім, як правило, самотність прокидається вгору. О, я так добре, але ніхто не любить мене або цінує мене.
30913634
І він зазвичай закінчується, як це.
Всі любов і добро. І порада майбутніх дружин і матерів полягає в тому, щоб провести більше часу в сім'ї, ніж з друзями в соцмережах, а потім у вас не буде такого роду речей. Дякую. Відчайдушні розлучення відсутні.
Джерело:
7 фото. Може бути, хто знає, то ми разом сміється.
Ці теми користуються великою популярністю серед молодят. Чоловік Аліна Делон, любов до могили, заздрість друзів і всіх.
Після того, як вагітність, чоловік несе в руках, і знову заздрість друзів.
Наступним етапом є народження дитини, це просто чарівна стадія життя, коли кількість мімічних тем про дітей дивовижна, а заздрість друзів просто відходить від масштабу. Багато компліментів у коментарях, щоб ви вірили, що я королева, перенести мене в руки.
Мама дад бос?! Ось мабуть, терпіння другої половини починає лопатися і вже такі нитки.
Потім, як правило, самотність прокидається вгору. О, я так добре, але ніхто не любить мене або цінує мене.
30913634
І він зазвичай закінчується, як це.
Всі любов і добро. І порада майбутніх дружин і матерів полягає в тому, щоб провести більше часу в сім'ї, ніж з друзями в соцмережах, а потім у вас не буде такого роду речей. Дякую. Відчайдушні розлучення відсутні.
Джерело: