Гаврюша. 7 днів вижити

Я пишу за перший раз, я читаю з-за кущів протягом тривалого часу. Будь ласка, не пошкоджуйте помідори.

Fate дав мені знайомство...
Поставляючи в'їзд, я прийшов по собачці, лежачи на ганку, натискаючи в куточок, і відчайдушно намагається спати. Пригоди годувати собаку фаршем були успішними і пальцем вовняної троянди для їжі стало ясно, що це цуценя.
Я зроблю його і пішов про мій бізнес. На деякий момент я перевернув навколо і побачив цуценя, що надходить після мене. Я намагався не звертати увагу на нього, але я дивився з кута мого очей і побачив, що він був відволікав (навіть ходи собак) дивився мене, а потім зловив мене. Запуск і витягування рукава - грай зі мною! В цілому, ми проходимо на півгодини, я спробував з'ясувати від місцевих працівників будівельної ділянки і не тільки де він прийшов з, за одну з парканів на всіх заздалегідь, щоб бути «запальником» з словами – і що у вас є собаки, які сидять тут, добре, швидко знімати його, навіть запропонували гроші на ніч для собаки, але всі невдало ...
Я не можу залишити його поза. Перетягнути його в приводний шлях. Ледько замовляє цуценя, щоб увійти в ліфт, за допомогою м&м, сусіда і чужої матері, ми пішли до нашого поверху, а потім я був ковтати невеликою панічною - і якщо немає зайвого, де він? Вдома не допускається ... провести ніч з ним в в'їзді не опція, але дати йому повернутися назад. Türkçe, English, Русский, Українська...

Звільнивши гістеричні думки, Я почав дзвонити всіх друзів і знайомих, які можуть допомогти...

Перша зустріч

Гаврюша не помітила мій панік багато, бо він відразу простягається ліфтом, блокуючи половину осі і знизився, періодично пропагуючи яд.

Ми зуміли знайти невідповідність за годину. Лікар-гінолог колеги погоджено укриття вагранту протягом декількох днів. Покликав і переконаний щирість моїх намірів прийняти ненавчену, брудну, бездомну людину, радію, але після фрази кінолога «зброджування», знову впав у стопор, бо я абсолютно не уявляв, як його транспортувати. Ситуація ускладнена тим, що чоловік чистих зупинок не затвердить ідею транспортування гігантської цуценя в нашому не новому, але ще гідно-розвантажувального автомобіля. Я шукав ескорту. Вони виявилися волонтерською колегою, виходить, що вона буквально торгує з супроводжуючими собаками в її запасному часі.
Після закінчення своєї чергової години я приїхав додому щасливим і пристрасно мій чоловік сказав, що я буду в парі годин, взяти цуценя і повернутися назад. Не кажучи вже про те, що потрібно взяти на територію 35 км від Санкт-Петербурга, де в цілому. До речі, це вже темно.

Le Havre був чітко відлякуваний іншим штовхом в ліфт, потім в машині, до речі, він не відмовляється від коміра, але він вперше побачив леш. Але мрія знову покрила хлопця і весь спосіб, коли я назвав лікар-кінолог 3 рази з фразою - шкода, я знову забув, де переїхати з Кільця Road, однак, наступні 5 поворотів я пам'ятав перший раз, він скинув в ногах супроводжуючого чоловіка без задніх ніг все ще струшуючи далеко.

У дворі будинку кінолога ми зустрілися з пакетом! Ле Хавре, як пристойний цуценя, що сидить на власній хвості, натискаючи вушка, похилого чекаю всіх членів пакета, щоб запашити його. Він особливо любив вівчарівний собаку, який, як він знав, намагався відрегулювати ззаду.

З почуттям глибокого рельєфу ми переїхали додому, чати і проходячи правий поворот, але незабаром ми були додому.

Ліричний відступ. Чена практично відразу ж називається Le Havre - по-справжньому собачу назву я вважаю GAV-RRR!

На наступний ранок почався з дзвінка з кінолога, що Гаврюша була освітлювала всю ніч, і що сьогодні вона буде з ним в ветеринарній клініці, щоб взяти тести на інфекції. І якщо раптом потрібно взяти його до інфекційної лікарні ... Я в почуттях глибокого розчарування з жалем я поінформую чоловіка, що я промишу в клініку 22 годин. Чоловік приховує свою щелепу, приховує.

Перегони до клініки, ми сидимо з Le Havre під IV, беремо тести, важить (припустимо було 21 кг), подивіться - вік становить близько 6 місяців, змінюючи зуби. Перлина безшумно притискаючи її хвіст переносить всі маніпуляції. У 1 м., вирощені з клініки, випрошують лікар-гінолог з Ле-Хавр до автомобіля, на шляху до того, що хлопець потім йде на леш, радий, що сьогодні не буде ніякої інфекційної лікарні на порожні вулиці я збираюся додому.

Фото з лікарні

Наступні кілька днів були проведені чеки на тести (але було добре!) і шукали перевипуск. У місті, з словами - власник обсесує собаками, але дуже добре. «Так, ми всі з наших поглядів тут, - Я думав, і звичайно я погодився.

У день я захопив сусіда в хапероні, з радістю розповів про чоловіка, який 22 годину я збираюся перевозити Le Havre до Санкт-Петербурга. Чоловік ковтнув килимок, недбалий.
Запропонувавши лікар-кінолог тільки один раз, куди піти з рингової дороги ми дісталися до місця, кладемо Le Havre в машині і ... назвав міжмісію, щоб бути щасливим, що ми збираємося. Повернемося до нас, щоб приїхати в ранок ... за 10 хвилин з'явився крос-тлек між кінологом, перевипуском і мені і ... повернувшись до кінолога, ми пішли додому.
З гранатометом, перевернувшись до початкової точки, ми знову почали знову повертати подорож. 24:00 чоловік відкрив двері.

У цій картині Le Havre відходить від каніну.

315762

Наступного дня ми провели на зустрічах з Левом Гаврим, з лікарем, з переплатою. Вирішені непорозуміння. Він пройшов майже ідеально!

Гаврюша спокійно прогулялася поруч з ним на поході, швидко оселилися в новому будинку, зустрілися інші собаки. А коли кішка господаря, з очей, що болить, сходження на обличчя Гавуха до сніфу, Ле Хавре діяв як справжній джентльмен - приховав обличчя в ляпасі.

Яким став Гавриш.

І так

69449794

І другу.

і яра :

вуаєрист

Наступні два тижні знову були в пошуку перевипуску, тому що струм був тимчасовим, за місяць. І я! Зв'язатися з нами Головна перевипуск знову, правда в області, але близько. Ще один рух і хлопець в новому будинку. Швидка адаптація, закріплення нових власників, як завжди.

Поведінка як ідеальна собака - туалет на вулиці, спить на підлозі, не зіпсує меблі. Казка!
Ми шукаємо власників.

І всі раптові, блювотні камені? Як? Вмітити стіни? Наступний день, тести. Парвовірусний ентит. Є багато в джерелах. Лікар сказав про смерть 60%, 7 днів на життя або смерть.

р.

Я тримаю, тому що я не бачу про рух. Зателефонуйте всім друзям і знайомим лікарям, підписавшись на рекомендовані. Курс лікування був регульований.
На допомогу в соціальних медіа.
Перший день рейс нормально. Він хворий, але він хоче їсти, він добре проходить.
Другий день - не їсти, після крапельного блювота, криється. У клініці немає водіння.
Третій день - все лікування в домашніх умовах, придбані лікарські засоби, краплі на 3 години. Напої, шавлії 2 ложки їжі.
Четвертий день
П'ятий день
Шостий день
Сьомий день

Під час очікування...

Гавруша в домашніх умовах. Тексти пісень, а це означає: Полювання на дверцятому, він спекотний в його приміщенні, очевидно,. Але вуха не шліфуються.

Джерело: