Круглий світ котів

Учора наша кішка повернулася з гойдалки, звичавши його в ванну кімнату, щоб мити лапи. Кіт звик до такого бульбування і відставання, особливо, оскільки він страждає від довільності господині в компанії дворічного дитини і величезного собаки (до собаки в той час був вже сухий і злоякісний породжений з його мату).
Припустимо, що кішка з'явилася. Я був здивований, тому що вона завершує ванность і безшумно, навіть коли я промив. Увімкніть коту - під хвостом розкриваємо кров'яну рану. Наступною другою була кричуща, з жахом і сюрпризом. Чоловік побігався з шумом, розглянув кішку, захопив своє серце і запропонував залишити незадовільну тварину не менше до ранку. кішка, до речі, не лякала і в цілому поведіла дуже сміливо, тому вранці здавалося мені, що вечча буде просто аномати його з зеленим каусальним місцем і все закінчилося там.
Захопити його. Лікар попросив утримати хворого, непрозоро відчував шаббі гідність кішки і циномовно оголосив, що він повинен бути відхилений. «Чік-Чік, і це буде великим і ніжним для вас». «Так, ноонах», - сказав чоловік, «ми вже маємо велику і ніжну собаку (необхідний, його порода Саммі), навіть якщо кота нормальна!» На наступні п'ять хвилин чоловік проповідував лікаря, щоб залишити кішку хоча б одну гідність, і лікар заданий, чому нам потрібні ці додаткові труднощі, особливо так як кішка явно не племінна. В цілому, ми приймали додому ідентичні животі кішки, які зловили деякі кисті невідомі для людей.
І я пишу все це, щоб пояснити причину нашого болю. Згідно з лікарем, старі коти зберігають свою територію і статус розкатують молоді коти, перекусаючи їх яєчки. Виявляється, що наш підліток кошеня (Я думаю, що він близько 8 місяців, я не знаю напевно – підібрав на вулиці в жовтні) трохи інший кіт, навмисно сльозивши його скроту. Руель. Після того, як коти є дикими істотами з дикого лісу, і вони глибоко піклуються, що ми розглянемо їх наші домашні тварини. Вони мають власну джунглі.

Джерело: