Про нас

Добрий день, японці! Я не знаю, як почати, я з самого початку. Я повинен досягти все в житті з пітом і кров'ю, і я не вірю в альтрузію. Не вірю...
У вас буде 4 фото і два відеобайани (найбільш виразний стан). Будь ласка, не лікайте для байана!
Це історія. Часом до часу я піду до зброї Япа. Хто не знає forum14/st/0/topic637418.html. люди, які живуть з особливою, захопленою зброєю (Я покажу). А потім один з штатів гармати переходив до мене через препарат і дав мені подарунок! Немає причин! Я був переміщений, хоча бути чесним (Я не відчайдушний) Я переживав невеликий небес. Ну, особисто, незнайомець робить подарунок в цьому мультфільмі (і для чого ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Коли я запитав, що сказати, і що я можу зробити, я просто привітав з НГ!
У будь-якому випадку, я отримав текст цього ранку, говорячи, що ви отримали пакет, і ви повинні його підібрати. Я трахнув вгору, але я пішов, щоб підібрати його. Я приходжу, напишіть мені рахунок-фактуру.
до Що про оплату?
до Ні, відправник оплачується.
Ви знову. Я пішов, щоб отримати лінію, Узбек вантажівок, що працюють на складі. І тепер я відкочував структуру, що я трахнув знову.

Право на склад відкрив цю структуру і вивів ущільнений пакет з коробкою всередині.(фото2)

Я нарешті отримав додому і почав додому (фото 3)

Pandora... Я скажу всі ноги, що прокидають окропом ... і я почав вірити в чудеса.
Це новорічна історія, яка сталася мені. Є дива. З Новим роком! Ваш Хаупман!

Все про вас!

Джерело: