Мій проект Kickstarter!

Привіт всім, моє ім'я Дмитра, Я з Києва. Я з нетерпінням чекаю, тому що в найближчі тижні буде зрозуміло, що я працюю за останні дев'ять місяців на цьому проекті або з хорошою причиною. З Я завжди висить в YAP, я вирішив зробити скромний внесок : По суті, перша серйозна тема, не курка Plz.

Фото показує фінальний результат, а саме компактний розкішний гаманець класу.

В кінці повідомлення, будь ласка, терпіння і не ламаються, спасибі!

Таким чином, Pyramid Wallet є компактним, легким (в залежності від конфігурації, вага становить два або три рази менше, ніж вага iPhone 5), вбудований гаманець з цінних порід деревини, італійської шкіри та металу. До тридцять видів деревини цінних порід, до тридцять кольорів натуральної італійської шкіри, алюмінію, титану, магнію сплаву, кілька додаткових варіантів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Відеопрезентація на Kickstarter

Як це все почалося. Все почалося з того, що я, будучи трохи втомився від мого головного бізнесу, вирішив придумати щось нове, цікавіше і вигідно вигідніше : Це так сталося, що я бачив посилання на проект на Kickstarter на Facebook, і я дійсно хотів ідею натовпу. А потім, як я пройшов через проекти, я бачив проект Омега Wallet. Я бачив, скільки грошей Григорій Вентерс, творець цього проекту, піднятий і продуманий... Як я гірший? : Руки ростуть з правого місця : З копіювання ідеї виступу не може бути, для мене це приступна і безперешкодна, необхідно зробити щось більш серйозним. Що я зробив.

Омега Wallet, Григорій Вентерс проект на Kickstarter

Ось настає клон :) Перші ескізи в 3D, ці фотографії були зроблені 15 березня 2013 року, як довго це було, олов ... Я ніколи не думав, що це займе так довго :

р.

Джерело: