Пройдемо в Стокгольмському метро.

Метро Стокгольма - це місце для відвідування в місті.

На сайті skaznov.livejournal.com/

2,2 км В даний час на трьох відділеннях побудовано близько 100 станцій: червоний, зелений і синій. Митрополита Стокгольма відома двома факторами: ціна та станція. Середня вартість квитка в зоні А (більшість міста) становитиме 40 крон або 200 рублів. Гостям міста можна придбати квитки на різні періоди часу або гостьову картку, яку я купила. На карті можна відвідати практично всі музеї, виставки та оглядові майданчики безкоштовно. Але я говорю про її пізніше. У зв'язку з великою кількістю тунельбаних або Т-банастанцій, яка є назвою метро в Стокгольмі, я обрала близько 12 станцій, які я вирішив відвідати. Що сталося, щоб він був щасливий поділитися...

В столиці Швеції дуже зручно і приємно користуватися. Відстань між станціями дуже мало і поїзди літати їх в середньому за три-чотири хвилин. На кожній станції інформація про рухи поїзда максимально доступна і візуально. Ви завжди можете побачити, скільки залишилося до наступного поїзда. Єдине, що інтервал руху поїздів себе досить великий - близько 7-10 хвилин. Але ви звикли до неї швидко. Головною особливістю станцій метро в Стокгольмі є те, що замість рекламного сміття творці дизайнерів і художників гордо розташовані тут, деякі станції, що представляють виставки сучасного мистецтва.

р.

3. У Більшість найкрасивіших станцій розташовуються на блакитній лінії. Станції практично всі підземні і зрізані в скелястому грунті. Дизайн деяких дивовижних. До речі, дуже мало людей на метро, і тих, хто ловив очі 70-80 відсотків Араби або африкансько-американські. А в цілому, якщо ви відійдете від Gamla Stan за пару кілометрів, ви отримаєте враження, що ви не в столиці Швеції, але в чорному кварталі Нью-Йорка або Алжиру. Стокгольм просто поглинається переселенцями і відвідуючи газтербаїти.

4.Т-Централлен. Центральна станція розташована біля залізничного вокзалу. Як правило, починається з поїздки в Стокгольм. Якщо ви хочете фотографувати всю красу метро, я дуже рекомендую використовувати штатив. Далі ви дізнаєтеся, чому...

5. Умань Більшість станцій практично пустелі і це задоволення, щоб стріляти їх.

6.Кунгстрädgården (Royal Garden) Багато скульптур і скульптур в скелях.

р.

7. Про нас The bas-reliefs виглядають дуже...

р.

8. У Залізнична станція.

33509879

9. Навігація Це дивовижна запис-виставка!

10. Підсумок дуже чистий! Зловити око відразу!

11. Деякі ескалатори тільки починають працювати при підході до них. А ліфт направо: він рухається паралельно ескалатору!!!

12. Фрідгемсплан станції.

13.00 р.

14.

15.00 р. Кілька станцій переїхала з японськими конкурентами

16.00 р. Ну, це, можливо, виклична картка Стокгольмського метро - Солна центора. Нехай ви йдете до пекти.

17.00 р. Звісно я приділяв більше уваги її.

18 років

19. Браво!

р.

20.

21.

22.

р.

23.

24.

25.

26. Станція Накроса.

27.

28. Є багато виставок на станції...

29.

р.

30.

31. Залізнична станція. Дуже весела станція. Розмальовуємо всі дитячі малюнки.

32.

33.

34.

Джерело: