Новий рік в Домініканській Республіці:

Тут будуть 106 різнокольорових фото і багато цікавих коментарів. Чи варто хворіти,
праута

Частина I. Як дізнатися країну.

Автор: 31 грудня. Але я вирішив публікувати його пізніше, тільки в часі для новорічного похмілля буде добре читати щось.

Я нарешті отримав машину вчора. Виявилося тестування. Після того, як я був покинутий Thrifty, я заброню мій автомобіль на Alamo. Вони підтвердили, що вони мали машину, приймали готівку і сказали їм, щоб приїхати до аеропорту, щоб підібрати його. Хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх Ми не встигли авто в 3 дні! Чому центральний офіс передає всіх мені? 3 січня 2017 р. Я думав, що маю на пляжі 2 дні.

А потім я знову пощасти. Добре, у мене є читачі в Домініканська Республіка, які допомогли знайти автомобіль без будь-яких офісів оренди. За годину яскравий жовтий круїзер Toyota FJ стоїть за межами готелю. Це лише 100 доларів на добу.

Я пішов на вивчення країни.

01. Мар Перша зупинка - Ла Романа, гарне місто на півдні.

02. Мар Домініканська Республіка. Кожен так гостинний, любить фотографувати, допоможе порадувати, не дратує. Я не пам'ятаю країну, де було так зручно подорожувати. Навіть в туристичних місцях, ніхто не заважає, ніхто не завадить гроші і не намагатися обдурити.

Габаритний зображення

03.03.2014 р. У Ла-Рану є річка того ж назви, береги яких будуються яскравими будиночками рибалок.

04.03.2014 р. Також є коти.

05. У

Р

Мар Я рекомендую.

07. Мар На горизонті ви можете побачити круїзний корабель, є термінал, де привозяться оксами.

08.03.2014 р.

09.03.2015 р. Всі пришивки з будинків зливаються безпосередньо в річку.

10.

11.

12.

доб.

13.00 р. Інтер'єр місцевого будинку.

р.

14. Вулиці Ла Романи.

15. Стріляти.

16.00 р. Я ніколи не бачив.

17.00 р.

18 років Наступна зупинка - Сан-Педро де Макоріс. Майже всі міста мають однакове планування. У центрі квадрата з лавками і альтанками повинні бути деякі скульптури. Навколо прямокутних колоніальних будівель, переважно одно-двоповерхових. Ніщо цікаво.

19. Вулиця.

р.

20. У Ла-Роне, Кока-Кола запрошувала встановлення дорожніх знаків, тепер на кожному знаку їх логотип. Спочатку я був шаплінгом, від афара він схожий на цеглу, після чого я звик до неї.

21. Променад.

22. Пожежний відділ.

23.

Р

24. За колесею сиділи деякі важливі негро, поруч з жінкою слов’янського зовнішнього вигляду. Не передає музику, яка вийшла з цього молотка.

25.

26.

р.

27.

28.

29. Кожен грає бейсбол.

30.

31.

32. вуличне харчування.

Габаритний зображення

33.

34. Мода.

35. Ато Майор. Мій автомобіль.

36.00 Р Цукровий пісок вирощується тут.

37. Я думав, що Домініканська Республіка мала дупа, і все було дуже гідним, всі працювали, всюди були корови, полів, садів, ніхто не сидів. Білорусь.

38. Село, де живуть садиби.

39.00 р.

40. Увечері трактор приїжджає з плантацій.

41. Складання будинку від роботи.

42. Нормальне сільське життя.

43.

499.00 Р

44.

45.

46.

р.

47. м. El Seibo.

48.

49.00 р. У кожному селищі є домашні ялинки. Дерева тут виготовляються з пивних пляшок. Під дерево повинно бути деяка новорічна і новорічна історія з Магі, дер і Санта.

50.00 р. Дерево в іншому селищі.

672232

51. Все було відлякування Домініканської дороги, але насправді це не так погано. Найголовніше, дорогі дуже хороші. Протягом країни є відмінна траса, на якій можна безпечно тримати середню швидкість 150 км на годину. Єдина проблема полягає в тому, що всі приводи з високими вогнями вночі. Особливо автобуси і вантажівки дуже засліплені. Ну і діти люблять кидати на роликах вночі і їздити на гірці. Ви завжди боїтеся бігти над іншим молодим короном.

52. Дерева в Домініканській Республіці прикрашаються в Москві - тільки стовбур і великі гілки.

Частина II. Новорічне свято.

Все моє життя мріяв про Новий рік у сливах. Учора я прийшла ближче до моєї мрії. Справжня веселощі, звичайні люди без понтів і дорогих ресторанів, щира радість, феєрверки, ром і сигари, танцюючі до ранку. Що може бути краще? Я пішов в Санто-Домінго, столиця Домініканської Республіки.

Я думаю, що я здивую дружину. Ми поїхали на машині вранці і пішли. З Пунта-Кана можна поїхати за два години, якщо не поспішайте. дорога є чудовою, тільки одним рухомим світлом. Ми приїдемо до Санто-Домінго, поїдемо до гарного ресторану, рефекторії, потім прогуляйтеся до вечору по місту. До Нового Року я збираюся шукати місце, щоб стріляти. Бажаєте знайти підходящу площу, багато людей на вулиці, граючи гарну запальну музику. Я просто хочу звернутися до найбіднішого околиця, як каже моя дружина, "Що ви робите?" Це слив! Давайте звідти! Я відразу ж підозрюв, що це неправильно. Дивовижна не вразила дружини... Вона думала, що я хочу взяти її в ресторан, шампанське, синє світло, вечірня сукня, я в... В кінці ми познайомимося з Новим роком, звичайно, в сливах, але дуже швидко і зламали, бо хтось боявся!

01. Мар Походимо в Санто-Домінго.

02. Субурб.

03.03.2014 р. Санто-Домінго виявився дуже гарним містом з куполом хороших кафе і ресторанів. Напередодні нового року все закрито.

04.03.2014 р. Я побачила плитку і кричав ... Москва в 2011 році.

413484

05. У Старі вулиці міста. У Санто-Домінго живуть 2 мільйони людей.

06. У Він був раніше відомий як Нова Ісабела і пізніше, як Ciudad Trujillo.

597597

07. Мар Місто понад 500 років, заснований братом Колумбусом.

08. У. 27 лютого 2008 року в Санто-Домінго відбулося офіційне відкриття першої лінії м. метро, але через Новий рік 31 грудня в м. Санто-Домінго, я ніколи не їхав на прогулянку.

09.03.2015 р.

10. Ви не можете пити на відкритому повітрі, тому кожен зношує пиво в паперових пакетах.

р.

11.

12. Місто дуже приємно, я рекомендую. У Старому місті є багато чудових маленьких готелів з затишними двориками.

13.00 р. Вони просто кидають все в палі на дорозі. Далі сміття збирає все.

14.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р. Місцевий гриль.

18 років

19.00 р. Багато будівель мистецтва Deco, один з улюблених архітектурних стилів.

20.

21.

Р.

22.

23. На найвищій точці міської фортеці влаштували пельмен і туалет.

24.

25. Як милий ведмедя.

26. Сонце.

27. Море.

28. Міські каналізаці

29. Санто Домінго має Китайський центр.

680572

30. ЗАМОВИТИ

31. Я мав 3 варіанти святкування Нового року. На ембанку було кілька величезних диско-масових фестивалів. У старому центрі було мало людей, там також кілька сцен, грали музику. Третій варіант був піти на бідні мікрорайони і відсвяткувати новий рік з місцевими

32.

р.

33.

р.

34. Концерт з Старим містом.

35. У своїх штанах висвітлювались люди.

36. Модолог.

37. Туристи відзначають тут.

38. Це хлопці з робочих бахром.

39.00 р. Будинки. Часто можна побачити картинку, коли є телевізор у вікні і всієї сім'ї сидять на вулиці.

40. Як тільки це було темним, кожен почав надягати стільці на вулиці, тут було заблоковано багато вулиць у бідних мікрорайонах.

41. Будинки дуже маленькі, тому немає фізичної можливості зібрати всередині.

42. Головний атрибут свята тут гучна музика. Чим краще. Спікери можуть витягуватися зовні і перетворюватися на повному обсязі, можна перетворювати музику в машині і відкрити всі вікна.

1 999 р.

43.

44. Поліція.

45.

46. Поблизу, вулиці заблоковані і вогнепальні ліхтарі.

47. Піротехніки кидають в вогонь

48. Звичайно, ви повинні бачити це. Дружина заблокувала себе в машині і дивилася з жахом.

49.00 р. Під вибухами пожежників діти починають стрибати над вогоньми.

50.00 р. Красивий ) Прогулянка по вулицях, здається, що жилети або погроми.

51.

52. Кожен танець. Домінікани дуже веселі і добрі люди.

, доб. 5

53. Я ніколи не бачив найменшого підказки про агресію в будь-якій точці світу.

54. Новорічні багаття спалюють всюди.

З Новим Роком! Я зустрілася з дружиною.

Джерело: