1483
Черкаське поселення
Я покажу вам трохи про село, де я народився і жив протягом 15 років.
Розташований на річці Колям, названий географом і мандрівником Іваном Дементовичом Черським (1845-1897).
На час мого народження понад 10 тисяч людей мешкали в селі. Аеропорт, морський порт, рейндер ферма і хутро ферми.
Були ще два військові підрозділи (кордонні охоронці та локації) плюс пара військових дошків MI8 і навіть посольство військового річкового флоту у вигляді човна з кулеметом на носі.
Село було розглянуто районний центр Нижньоколимського району і був розташований в нижній частині Котіма, звідси ім'я. Його колишньою назвою є Нижні хрести. У знаменитих роках тут розташувався один з численних таборів Гула. Музей «Рабочий квартал Амури»
20 травня 1931 р.
Я пішов з Черського в '87. З тих пір, як і два тисячі років села почали повільно згинатися, багато росіян просто відварилися на своїй історичній Батьківщині, так як не секрет, що багато в ті роки пішли на довгий північний рубль. Організацій були повільно пряжкою ... розсипання. Аеропорт вдихає на оману, морський порт ледь рухається під час літньої навігації. На даний момент в с. проживає не більше 2,5 тис. осіб. Уся дерев'яна-домашня частина села була спалена, тільки територія, яка виконана з панно і цегляних будинків залишилися. Це місце, де я народилася і проживав протягом багатьох років.
Тепер деякі фотографії. Вони були взяті з сайту однокласника від другу матері. Він фотографував себе, коли він був у с.
Іван Дементевич Черський. на честь свого імені села.
Черський з повітря.
Травень 2013 ))) (що-небудь не має цього в січні
Це руїни зараз ...
Черський з річки Коляма
Будинки кладуть на сторожі, для пермофросту вічно.
І Північні вогні.
Центральна площа села...
р.
пам'ятник І.Д. Черського
Аеропорт
Розгорнути!
Аеропорт взимку, я пам'ятаю, що надходить до нагрівального автомата-готового рукава в салоні, а теплий повітря прогрівав площину, але при цьому люди вийшли в салон знову дуб страшний) вночі, літаки розіграють так, щоб роу стояв
Тепер трохи про тварину і рослинного світу.
Волохата
Знежирення і транспортування шкіри
Ось ці дербаза-варм легенів ...
Як без них?
Тепер вони повністю ізольовані про село.
труси
(заборона.)
Схед сам пішов на таке відчуження!!!
Рейндер
Ми взяли картину інтернету, але ми зробили.
,
Знайти європейський )
р.
Бісон каже, що це дрібно.
Пархер і взимку це білий)
лисиця, не утруднений)
Вольверин. не з фільму, але, красива і швидка красуня!
вона
доб.
Тепер підемо рибу...
христина
3779994
христина
шемале
ікра
р.
хірург
р.
Коляма
пердят
труси
Головний стан приготування є тільки після повного заморожування риби від 30 градусів заморозки.
Це те, що юкола-сушена риба виглядає як - дуже смачно. вірити мене! )
лінгонбар
chiksha-tasty ягода занадто
Що таке?
Зимова доставка
1990Р.
Веганський паливний бази закинувся ...
75 км від Chersky Mikhalkino Aerodrome. У цей час були гіганти!
Риба льодовика під селом зрізається в пермафрост. Холодний там собака, труби, що працюють водою з температурою 4 градусів нижче нуля (сальти)
км
Орбіта станція для телебачення. Більше не працює. У моєму часі була одна програма, після чого була відпустка другої програми і кожну годину ОРБІТ збивається, щоб від'єднатися до супутника. Чи є у вас хлопці? Низький
рибальство
красиві!!! Фото не передає всю красу і рух цих кольорових тканин.
Це те, що ягел деер їсти.
Додано до [mergetime]1388929142[/mergetime]
Я зробив! Є багато фотографій, тільки найменша частина, не дуже багато. Добрий ранок, кожен.
Джерело:
Розташований на річці Колям, названий географом і мандрівником Іваном Дементовичом Черським (1845-1897).
На час мого народження понад 10 тисяч людей мешкали в селі. Аеропорт, морський порт, рейндер ферма і хутро ферми.
Були ще два військові підрозділи (кордонні охоронці та локації) плюс пара військових дошків MI8 і навіть посольство військового річкового флоту у вигляді човна з кулеметом на носі.
Село було розглянуто районний центр Нижньоколимського району і був розташований в нижній частині Котіма, звідси ім'я. Його колишньою назвою є Нижні хрести. У знаменитих роках тут розташувався один з численних таборів Гула. Музей «Рабочий квартал Амури»
20 травня 1931 р.
Я пішов з Черського в '87. З тих пір, як і два тисячі років села почали повільно згинатися, багато росіян просто відварилися на своїй історичній Батьківщині, так як не секрет, що багато в ті роки пішли на довгий північний рубль. Організацій були повільно пряжкою ... розсипання. Аеропорт вдихає на оману, морський порт ледь рухається під час літньої навігації. На даний момент в с. проживає не більше 2,5 тис. осіб. Уся дерев'яна-домашня частина села була спалена, тільки територія, яка виконана з панно і цегляних будинків залишилися. Це місце, де я народилася і проживав протягом багатьох років.
Тепер деякі фотографії. Вони були взяті з сайту однокласника від другу матері. Він фотографував себе, коли він був у с.
Іван Дементевич Черський. на честь свого імені села.
Черський з повітря.
Травень 2013 ))) (що-небудь не має цього в січні
Це руїни зараз ...
Черський з річки Коляма
Будинки кладуть на сторожі, для пермофросту вічно.
І Північні вогні.
Центральна площа села...
р.
пам'ятник І.Д. Черського
Аеропорт
Розгорнути!
Аеропорт взимку, я пам'ятаю, що надходить до нагрівального автомата-готового рукава в салоні, а теплий повітря прогрівав площину, але при цьому люди вийшли в салон знову дуб страшний) вночі, літаки розіграють так, щоб роу стояв
Тепер трохи про тварину і рослинного світу.
Волохата
Знежирення і транспортування шкіри
Ось ці дербаза-варм легенів ...
Як без них?
Тепер вони повністю ізольовані про село.
труси
(заборона.)
Схед сам пішов на таке відчуження!!!
Рейндер
Ми взяли картину інтернету, але ми зробили.
,
Знайти європейський )
р.
Бісон каже, що це дрібно.
Пархер і взимку це білий)
лисиця, не утруднений)
Вольверин. не з фільму, але, красива і швидка красуня!
вона
доб.
Тепер підемо рибу...
христина
3779994
христина
шемале
ікра
р.
хірург
р.
Коляма
пердят
труси
Головний стан приготування є тільки після повного заморожування риби від 30 градусів заморозки.
Це те, що юкола-сушена риба виглядає як - дуже смачно. вірити мене! )
лінгонбар
chiksha-tasty ягода занадто
Що таке?
Зимова доставка
1990Р.
Веганський паливний бази закинувся ...
75 км від Chersky Mikhalkino Aerodrome. У цей час були гіганти!
Риба льодовика під селом зрізається в пермафрост. Холодний там собака, труби, що працюють водою з температурою 4 градусів нижче нуля (сальти)
км
Орбіта станція для телебачення. Більше не працює. У моєму часі була одна програма, після чого була відпустка другої програми і кожну годину ОРБІТ збивається, щоб від'єднатися до супутника. Чи є у вас хлопці? Низький
рибальство
красиві!!! Фото не передає всю красу і рух цих кольорових тканин.
Це те, що ягел деер їсти.
Додано до [mergetime]1388929142[/mergetime]
Я зробив! Є багато фотографій, тільки найменша частина, не дуже багато. Добрий ранок, кожен.
Джерело: