Фонарей.

З огляду на популяризацію зброї (близько того, що «Япа» досить розповіли), я вирішив розповісти про вступ до зброї і об’єкт, який можна використовувати як зброї, а саме про своїх ліхтарів.

Кількість разів: Легендарні MegLight 6d (розсувні батареї D формату), які розпочали свою «холоду» з ліхтарями, героя багатьох бойовиків, він є ліхтар-поліцеман-клубом. Живе в Niva на оригінальних застібках в тунелі між сидіннями.

9 зображень.

Багато разів наповнилося. Лампа Krypton замінена на світлодіодну головку (800 люменів), бджільництво замінюється "агресивним" варіантом.

Замість стандартного акумулятора встановлюється кришка, кришка з гарячою «склокером».

Нативна ручка для повороту ліхтаря в неординарний «Батон-Батон» не реалістично купити, тому ми не провадимо з рукояткою від «Магпул».

р.

Лантер для кожного дня, завжди з вами: Shurfire 6px тактика (200 люменів)

Заслужений ветеран, збитий в місцях. Мереживо, латунь і факс.

Про запас є тим самим, тільки версія «про» з двома режимами: 200 і 30 (подібних) люменів.

На Saiga дуже гідний китайський (описаний американці) Phoenix TK12 (200 люменів) з дистанційною тактичною кнопкою. У майбутньому я буду підтримувати вітчизняний виробник - я буду брати "Тік" з Zenitka. (Тих, як і раніше, наші співвласники дізналися про це («Кобра – не запропонувати»)

І в кінці для туристичних поїздок до природи - Shurfaer Minimus (регулювання 0-100 люменів) Є тільки один недолік: до якого ви підходите в темряві, він кидає від вас і шуддерів, яскрава Цуко з глустю. Ми можемо розбити.

р.

Джерело: