Перша частина тут.
109 зображень.
Ну, після сніданку я мав подивитися на шармах міста, як красиво вони з похмілля :
Я думаю, що це достатньо, тому що цей пост повністю відрізняється "про їжу та інші" :
, Україна
Цього разу я купив квиток на поїзд І незважаючи на всі пересувні колеги (повно, ви не будете йти туди і англійською мовою на станції немає хутра). Я був вражений, коли молодий людина на виїзді, досить зрозумілий в англійсько-китайському, вдалося зрозуміти мене і продати квиток в правильному напрямку! І тут я на Yuyang City Station у Шанхай.
Що цікаво, нехай так, але 10 хвилин до вильоту поїзда і відразу ж перейдіть до маркування номера автомобіля. Неможливим є те, що не можна зніматися і відштовхувати там тут неможливим - не помітив я, і для цього немає часу. Так само, як і минулого разу я пішов на швидкість bump, але цей раз все поодинці.
Додано до [mergetime]1386243175[/mergetime]
попереду 6 годин їзди, як і швидко їсти, слухаючи на карті лише 1000 км і прискорюємо до 300 км / год, але ще 6 годин. як кажуть вони.
Цікаво, що тут так багато нових будівель по дорозі, що я думаю, що вся країна є твердою будівлею :) але це в пошті, коли він може краще це :
322428.
Цього разу я оселився недалеко від центру, поруч з райом для хардера Югардена (старе місто з найстарішим чам перебудовано непристойно в базар для туристів і пара будівель для місцевих маршрутів).
югарден
Габаритний зображення
ринок бреї
Вид з тераси до нових будівель центру міста.
Я вирішив переїхати на Шанхайський ринок блохи. Він приніс колегу з ним, щоб допомогти.
Колега.
Додано до [mergetime]1386243776[/mergetime]
Джерело: