Студент старшого віку таємно проживав в ванілі в студентському паркінгу США, щоб уникнути отримання в іншу кредитну кабалу.
У 2005 році, коли Кен Ільгунас був у фіналі аспірантури Університету Буффало, він не мав уявлення про те, що саме боргу він незабаром знайде себе.
Його спеціальність (англійська і історія) була однією з найбільш незатребуваних на ринку праці, а після 25 заявок на різні компанії для вступу до платних стажувань і 25 відмов, відповідно, він не мав надії на пошук зайнятості в професії.
«У той момент він служив своєрідним «кільком», — каже Кен. Я мав цей величезний борг $32,000, і я був прокат у Home Depot за $8 годину. Акуратно, я зустрілася в часі. й
У ці дні, студентські кредити ще не оточують скандальним полум'ям, які сьогодні мають. Ільгунас може затримати платіж або вимагати тимчасову неплатоспроможність, або просто попросити своїх батьків за кредит (вони були більше, ніж готові допомогти йому). У гіршому він міг піти в аспірантуру і чекати ринку праці, щоб вийти з кризи.
замість того, як Кен переїхав до Аляски і працював там протягом двох років, щоб сплатити кредит. Після цього він вступив в аспірантуру в Дюкському університеті і проживав в ванну в студентському паркінгу весь час, щоб він не був в борг знову.
«Коли я познайомився з кредитом, я не розумію, що я підписала. Я був 17 в часі і я не знаю, який відсоток був встановлений на ньому, сказав Кен. Я думаю, що дуже добре показує рівень обізнаності про фінансову систему серед молоді в нашій країні.
Він провів літо перед випуском в Алясці, де працював у віддаленому паркінгу. Тож він назвав старі знайомства, які пообіцяли йому роботу як екскурсовода, так і варити (актуально, робота була ширша і залучена до виконання різних потреб місцевих жителів).
«День після мого закінчення я летю до Аляски і отримав працювати прямо після того, як я прибув, - сказав Кен. Незважаючи на всі мої недоторканності, я не розумію, що якщо я не зважився з моїми боргами, я нарахував велику суму відсотків або нарахував з порушенням заборгованості. Так я хотів би платити кредит якомога швидше фізично. й
Для 20-річного, який необхідно сплатити свій боргу терміново, переїзд до Аляски було великим рішенням. «На місці, де я працював 250 миль з найближчого магазину, розміщення та харчування, не було мобільного зв'язку», - сказав Кен. Ви будете здивовані, скільки грошей ви можете зберегти, якщо ви знижуєте свій стандарт життя. В кінці майже кожен долар я заробив, щоб сплатити свій студентський кредит. й
Кен працював в Алясці на рік за 9 доларів і зумів оплатити більше $18,000 на кредит. У Нью-Йоркі, де він висаджував шестимісячний контракт як волонтер АміКорпсів у Міссісіпі.
Але нова робота оплачується трохи, а в кінці контракту він повернувся до Північного регіону: Я знову поселився в холодноті, в цей час як дальність в запасних воріт Арктики. Я, нарешті, отримувати хорошу зарплату. й
Два роки після виїзду за роботу Кен зробив останній платіж за кредитом. З інтересом сума його виплати склала 35 тис. дол.
Після цього він хотів продовжити навчання. «Для своїх подорожей я вирішив два речі для себе», – каже Кен. По-перше, я ніколи не познайомлюся з життям, а другий, продовжую вчитися. Я відчув інтелектуального голоду, і мій виступ і письма сильно погіршився. й
На шляху додому він вирішив проголосувати в певній доступній гуманітарній програмі, яка б сплатила за себе. Він залишився в Університеті герцога, де вони заряджали $2,500 за семестр.
Він мав знайти місце з мінімальною орендою, а потім він пам'ятав чоловіка, який зустрівся в Алясці. Він жив у своєму машині цілий рік і був щасливий з життям. "Я думав, що він може жити, як на дикому півночі, я, ймовірно, це зробити в Північній Кароліні, - сказав Кен.
Коли Кен прийшов через оголошення на Craigslist, що він був проданий 1994 Ford Econoline за $1,500, він знав, що це буде його новий будинок.
Додано до [mergetime]1389096930[/mergetime]
«Щоденно це було дуже холодно вночі, температура досягла 10 градусів (Фаренхайт, відповідно -12 Цельсій – близько. перекладач). На ніч, як це, я кладаю на термальну білизну і сходження на спальну сумку, і я буду спати просто дрібно.
Українська
Додано до [mergetime]1389096977[/mergetime]
Кен був тільки один семестр зліва, але гроші були страшними, і він мав жити в герцогі протягом декількох місяців. Так Кен почав працювати як «лабораторний щур» і взяв участь в принаймні двадцять медичних експериментах, оплачених між $10 і $20 за годину, під час якого він був сканований, вимушений ковтати експериментальні препарати і вивчити його когнітивні функції.
Додано до [mergetime]1389097003[/mergetime]
Але в кінці всі його труднощі окупилися. Кен успішно закінчив аспірантуру в травні 2011 року і не очолював цент.
«Симові студенти бачать свій навчальний кредит як вид страхування, платіж, який повинен зробити щомісяця. Для мене це важке навантаження – обов’язок, що не дає мені жити повноцінне життя. й
Додано до [mergetime]1389097043[/mergetime]
Кен сьогодні ще живе в Північній Кароліні, де він працює на його другу книгу про його шестимісячну подорож по лінії Keystone. (Він все ще там!)
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Р
Джерело: