31 грудня, 13-а, Володимирська обл., Муром, гараж кооператив на залізниці. Батько пішов до гаража, там він був призначений для невеликої потреби (сорт для відвертості, але якщо не за його «поганий» – нічого не буде). Для цього він пішов за гаражами під мостом з очей людей. Як він зробив свій шлях до правильного місця, він почув вівчарство змішувати з мовчанням і крім - під мостом був досить хрусткий, але як відмирився під джендером, він не піклується про creep - він почав шукати джерело. Джерело звуку був бетонним дренажним каналом вздовж залізничного полотна Горького шосе. Хто не знає - бетонна траншея уздовж дороги для збору води з глибиною метр-твентії і шириною менше метра. На дно м'язової і водозварених істот розмір пальми чоловіка, які віджимають і щипуються. Вони не були мишей і щурів, вони були сліпі новонароджених цуценят.
Продовження під kata ...
Перша думка – де матір їх – відразу ж знизився – не звіря подарує їм в цьому місці або перетягувати їх – менше двох метрів промити з шумною залізницею, а всередині грязі і водою. Зроблено деяким нелюдом - швидше за все, просто кинути їх, засуджуючи їх до певної смерті. Непристойно замовили інакше - нерозривно кинулися в гараж, знайшли пластикову дитячу баню, намальовані ганчірки там і назад. Він сам говорить - тільки одна річ в голові - зберегти - як довго вони залишилися там невідомо. Поставивши ванну поруч з ями, він стрибнув там і почав витягти одну по одному. Впевнений, що ніхто не залишив на дні - підрахував - 7 цуценят, 7 ще сліпих безневинних істот. Отримати в машині і піти додому. Перед тим як залишити, він назвав його матір'ю і сказав, що він просто знайшов цуценят і взяв їх додому. В домашніх умовах відразу ж нагрівач - що робити з ними - зателефонуйте мені (Я в столиці) - кажу - живу і тепло.
Дад пішов купити спеціальну суміш, пляшки для годування. Вони називають, вони погано харчуються, ми можемо сказати, що вони не їсти на всіх. Всі холодні, брудні ... Ми повинні прогріти... У фоні на телефоні чути, як звучати ...
Я дзвонив себе, друзі - що робити. Відповіли люди, які відповіли відразу - поради, рекомендації. У соцмережах були ті, хто відразу ж опублікував оголошення на своїх сторінках - і це 31-й! цуценята почала з'їсти ближче до ночі, коли вони розіграють, вони промивають. Після обстеження - пуповинний пуповин відрізається грубо (але не бітен), відсмоктувальний рефлекс спочатку був повністю відсутній, після чого регулюється. 1 січня родина і я прийшов в Муром і ми пішли, щоб допомогти — ви повинні годувати кожні 2 години — навіть вночі. До цього часу цуценята були більш-менш смоктання пляшок, але мати (до речі, діабетика) і батько вже трохи вичерпувалися. Новий рік пропущений ними, але вони не пошкоджують.
цуценят не є породою для установки курсу. 5 хлопчиків і 2 дівчат.
6 січня дзвінки за допомогу в однокласниках відповіли - 3 цуценят - дівчинка і 2 хлопчики були взяті людьми - спасибі вам дуже багато за своє велике серце - не кожен подбає про цуценят. Так, вони взяли їх за себе. Залишилося 4 цуценят.
Я зізнаюся - з цим постом хочу поширення інформації - YAP має величезну аудиторію - Муром і Муромський район, сусідні райони - відповідь - хто потребує собак - вони бажали вбити, але доля приготувала їх ще - можливо, ці істоти стануть другом для одного з вас ...
У мене є два. Є 4 ліворуч... Хоча я думаю, що 3 – швидше за все, батьки дівчини будуть тримати себе – рік тому помер Ада – німецький вівчар, який жив протягом 10 років.
Я зробив, спасибі вам дуже багато.
P.S. - Я бажаю, хто зробив це для собак - що в новому році життя прокинув вас в сміття! Ви знаєте, сумочка - проти всіх коефіцієнтів - вони будуть жити !!!
Джерело: