Тротуна коса: Від і до

Я думаю, що багато людей буде цікаво бачити.

Розкажіть: мій чоловік і я вирішив покласти плитку на дворі, дворик великий, 70 квадратних метрів, і не дуже багато грошей. Я думав, чому не зробити себе? Інтеррутований інтернет, вирішив, що зуби. Поліпропіленові форми для плитки, 60 шт (вони 30p), придбані бетонні змішувачі. Чоловік зробив вібраційний стіл - від великої шини трактора, двигуна від старої пральної машини з навантажувачами, а сам стіл кришка.
Що погано, ми не змогли взяти картину процесу виконання, тільки на етапі укладання ми фотографували. Покажіть, що я можу поспілкуватися про це влітку...
60 форм трохи більше 2 квадратних метрів укладаної плитки, оцінюючи, що це займе місяць, якщо кожен день, і так як чоловік працює 2/2, вона зайняла 2 місяці. Але 3 години на добу не дуже напружений.
Ми зробили все відповідно до правил - додано пластифікатор (підвищує міцність бетону), я не пишу пропорції, не пам'ятаю - хто повинен знайти інформацію. Суміш виходить дуже товстою - більш товстою, ніж заливка фундаменту, і так як ви кладете її на вібраційний стіл - він швидко розподіляється. У день хоча б черепиця була у формі коли більше... Потім кладемо в тіні під навісом, в п/е пакетах (до вологості було, збільшує фортеця). Сама геморою була використовувати її, щоб вирізати з форм. У похмуру погоду вона не хоче вийти звідти - потім було збережено басейн з окропом, форма розширилася і плитка легко знизилася. Це майже завжди гаряча...
Ми потім пішли бачити готові майстер-класи - наші не гірше, або навіть краще, ніж деякі були) Так, тепер з фотографіями - 40 шт, не ламаються. Форми, як це (докази першої фото з сайту)

Пробити старе асфальт (30 років)

Форма є конюшиною, не сіллю, але стружка, рифи (не потрібно було взяти гладку - бруду палички краще до цієї плитки)

Всупереч очікуванням, він дуже легко розбиває.

Як після бомбардування...

Моя асистентка (в хвіртки широкі відкриті, тому прив'язується)

Необхідно видалити асфальт, якщо ви не хочете, щоб плитка стала бубльною з води, яка замерзає під ним взимку.
Ми збираємо пісок з візерункам, залишили саме піском KAMAZ (це було ас, не день... все разом з чоловіком)

І в димових пагонах - гра «збивача бульдога».

Здається, що є багато піску - нічого подібного, все буде сидіти.

Херсон

Як на пляжі...

999 р.

Ми шлангуємо пісок і трамвай її ногами. Між начинкою піску і початком укладання його на тиждень - керам повинен бути дуже добре. Пісок був великим, потім в процесі вони використовували тампер.

Чоловік кладе бордюри на розчині, всі по нитках, нитки простягаються уздовж рівня води, в сторону клумби з нахилу воріт див. 7.

Габаритний зображення

Все ясно)

р.

Квітковий паркан був видалений, зараз нам потрібно думати про красиву нитку наступного року.

р.

Трамінг помітний - знайшов чисто випадково в рублі, і це те, як він прийшов в руки ... Так, поли були поставлені - це навіс від гаража пізніше буде (тож і велика реструктуризація приходу)

Вкладаємо направляючі на пісок уздовж ниток, слід чітко підходити під стружки - без зазорів, але шар піску повинен бути нижчим, ніж ці напрямні 1-2 см, тому знімаємо надлишок.

І готуємо суміш з цементом, щоб засипати до рівня, ця суміш посидить плитку.

Заповнюємо суміш на місці, трамвай і вирівнюємо правило.

Нервус працює - постійно з'являються деякі отвори на цьому етапі - відокремлює жахливо)

Дуже гаряча, висихає поверхню перед очима (що не дуже добре).

Ну, тут ми йдемо. Плитка не йде в пісок, вона добре втамована, просто стоїть, а потім прилипає один до одного. Кіянка збити, щоб вона була навіть – і це все. Іноді ганчірка з піском дуже мала посипати кудись.

Я кладаю на чисту і в тіні - головний надсер.

Не забуваємо керівництва, щоб витягти і закривати отвори з піском з цементом.

Двір не є ідеальним прямокутником, тому плитка на якій стороні повинна вийти на невелику сторону. Вирішили рівні вікна будинку, а з квітника вирушили нерівний кут. Це менш помітно.

Р

Еквівалент на тротуарі.

При цьому забиваємо проміжки між цементно-піщаною сумішшю. (Я зробив це в мій вільний час) Просто ебляючи дощ дощ, і суміш отримав вологий і миттєво потрапив в плитку. Ось я був, з'ясувавши це з... А потім вони були смартером.

Головний лікар.

Це зроблено в 1 день (не навіть вранці)

Щось виходить. Цікаво, що плитка прокладена на різні дні спочатку відрізнялася від тіні - потім все було рівно.

Переміщення на ...

8774276

Тамперування.

А на фоні можна побачити, до речі, навіс з стеками готової плитки.

Вже згортається.

Вони мають рукав, який вони не комфортні. Це краще.

Головна частина завершена, найважчіше залишається - фурнітура зрізних частин.

Форма плитки не дуже зручна для цього, прямокутники легше підходити.

Готовий вид.

Детальніше

Детальніше

Я думаю.

Ну, щоб не зіпсувати статистику, той, хто піклується про все.

Джерело: