Королівство Бутан. Капітальний Тимпу.

Друзі! Я хочу відволікати вас від ебать політики, і зануритися в казку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Бутанець закликав свою країну Друк Тсенден, що означає Земля Thunder Dragon, інший епітет є ектернальним троном Лотоса, який символізує застій Махаїни. По закінченню анексії Сікіма в Індії і переповненням Короля Ганендра в Непал, Бутан став останню монархічну державу в Гімалаї. У 2008 році він скорочений.

29 зображень.

Thipha - столиця Королівства Бутан. Розташований в тихому і затишному місці на західному березі річки Ван Чу на висоті 2400 м.
За тривалий час Бутан і його столиця перебували у вассальній залежності від Тибету, пізніше під контролем британських органів. З 1949 р. Бутан був під індіанської телекомпанії. У 1971 році столиця Бутана є невеликим містом. Його населення становить лише 100 000 осіб. Тимпху – резиденція царя, Національна Асамблея.

Справа в тому, що населення в столиці не перевищує 100 тис. помітно в спокійному русі транспортних засобів.

Столиця зберігає зовнішній вигляд середньовіччя. Прийняття до сучасної цивілізації є неминучим процесом, але при цьому мешканці зберігають свої традиції і звичаї. Це приваблює потік туристів в країну. Туризм став невід’ємним елементом доходу у бюджеті Бутана за останні роки. В останні роки в столиці з'явилися багато маленьких готелів, ресторанів, барів, магазинів.

Розвиваність глибинного способу життя вплинула на розвиток Гімпху. Місто виросло з Тімпхуа Дзонга, величезного фортечного монастиря. З Тибету привозили Дзонги. Архітектурний стиль зонди характерний: це конструкції з стінами, що знаходяться в центрі, будівлі мають форму облицювання піраміди. У Бутані райони стали гігантичними, оточеними високими стінами і можуть вмістити кілька тисяч людей. У минулому, у разі небезпеки, вся навколишнє населення приймала притулок в найближчому дзьоні. Кожна така фортеця була на пагорбі, звідки відкривається велика панорама. Dzong є оборонною структурою з багатьма секретними проходами, потужними стінами і масивними вежами. Згодом населені пункти з'явилися навколо зон.

р.

Музей «Рабочий квартал Амури» Хортен був побудований в 1974 році пам'яті Третього короля Бхутана Джигми Дорджі Ванчука. Цей хортен дуже гостинно відвідав Бутанець і туристів, це одна з головних визначних пам'яток міста. У 2008 році був реконструйований і розширений. Найвідоміший релігійний сайт у Бутані. Він був освячений Dujom Rinpoche.

58980,00 Р

На відміну від інших хортенсів він не містить залишків царя, він містить фотографії вихідного короля в церемоніальний одяг в залі на першому поверсі. Будівництво цього хортену відповідає волі царя, який прагнув створити просторе представлення свідомості Будди.

Хортен відвідав пігми, так як вважається, що третій король Бутана мав особливу санкцію і чудотворні властивості.

Р

Головною окупацією старшого Бутанцю є реанімація мантра, за які вони можуть витрачати практично на вільний час.

Для дітей необхідно подбати про похилого віку і нічого не потрібно.

Або поспілкуватися один одному спокійно.

Dordenma Buddha - красива гігантська статуя Shakyamuni Buddha, зведений в Бутан в 2010 році. Його ім'я перекладається як «Діамонд Lightning Strike». Всередині статуї є храм з 25 тис. 30-сантиметром і 100 тис. 20-сантиметрових статуелей Будди. Всі вони, як і основна статуя, були зроблені з бронзи і щедро покриті золотом.

Атракціон Будда Дорденма знаходиться серед руїн старовинного палацу Шераба Ванчука на вершині високих гірських гір Чанрі Кенсел Фадранг. Звідси ви будете мати прекрасний вид на південну і західну спідницю Thimphu, столиця Бутана. Спочатку були завершені основні частини статуї у грудні 2009 року, після чого буддійські монахи розпочали останній етап роботи.

р.

Будівництво триває в цей день. Є багато відвідувачів з низки країн, особливо Індії.

У горах біля Тимпху є монастир, найбільший в Бутані. Має інститут астрології. У монастирі відомо про те, що тут знято фільм «Литва Будди».

Прогулянка містом.

Поверніть барабани ... думають про вічне.

Про нас

Траші-Чого-Дзонг Монастир вважається гордістю всієї країни і джерелом духовних знань. Не дивно, що його ім'я перекладається як «Форти благословленої релігії» - всі жителі країни звертаються до монастиря з незвичайною любов'ю і відродженістю, враховуючи його фокус мудрості, а ламаси, які його заселяють - кращі люди держави.
Зараз на території монастиря знаходиться як королівська резиденція, так і палац Великої Лами, тут непросто дістатися, і на жаль, не вдалося.
До речі, я більш ніж впевнений, що ніхто не читає цю картину знайде місце проживання короля. І вона тут... це камінь в саду нашого "kings";

У Thimphu є Королівська школа мистецтв, з цієї школи приходять майстри загальних костюмів зі свету до скульптора, пройдуть коридори цієї школи.

На цій фото клас різьблення дерево.

І тут викладач показує майстер-клас до своїх студентів.

Робота з болем, звертаємо увагу на кількість інструментів.

Тут ми бачимо початок скульптора.

Яка школа або університет може обійтися без неї? Може бути не графік... Я не люблю мову.

Більш тонка робота в цьому класі.

р.

Клас живопису також не свічка.

В цілому, є кілька класів живопису, ви можете побачити, що ця форма арт-карте-бланеш.

Це болючий випадок ...

Класні шви.

Студентський інструмент.

97

Я дуже сподобалося класи з p-подібним плануванням столів.

У той же час я повернувся на вулиці. Я бачу один останній погляд і перейде до 3,116 м, High Dochula Pass, але це ще одна історія, яку я розповість наступного разу.

Добрий час. Якщо ви зацікавлені в цій історії, будь ласка, почитайте решту цієї поїздки.

Бутан, Долина Паро

Бутан. Тігріс Незаймана

Джерело: