Сучасне Китайське місто Гуанчжоу

Гуанчжоу є одним з найбільших міст Китаю. Є багато навчальних закладів, спортивних комплексів і підприємств для виробництва шовкових і бавовняних виробів. І в Гуанчжоу відбудеться виставка Canton Fair - величезна виставка різних товарів, що приваблює бізнесменів з усього світу. Я хочу розповісти про це в новому пості.

47 зображень + текст через dimabalakirev

Населення Гуанчжоу становить приблизно 13 млн. Він сказав, що під час Кантонської ярмарки, що відбувся з 1957 року, він збільшує один і половину разів. Виставка називається вітринкою китайської промисловості та двигуном економіки КНР. І це не гарний знак, придуманий місцевими PR-особами. До сотні тисяч бізнесменів з усього світу дуже захоплюють тут. Від невеликих покупців з п'ять тисяч доларів у своїх кишенях до заводських власників. 01. У Росії не прийнято вжити валізи на борту повітряного судна. Пасажири, які перевозили великі мішки в транспортний ризик, що працює в засудженні сусідів і пасажирів. На вітчизняних китайських авіакомпаніях різні речі. Люди спокійно приймають валізи на дошці і подрібнюють їх в багажні полки. Цей факт не викликає жодних перешкод.

р.

02. Мар Усі таксі в Гуанчжоу є муніципалітетом. Це в основному старі Volkswagens зеленого кольору. Вартість посадки трохи більше долара. Потім водій виходить на метр. Для кожного кілометра шляху туристична буде викопати 50 сантиметрів.

03.03.2014 р. З точки зору безпеки, водіям таксі огороджуються з пасажирів з такими залізними парканами. Здавалося б, було зручно зібрано з підручних засобів. У дизайні вбудованих дисплеїв, нестандартних трансляційних роликів.

До речі, драйвери не говорять англійською мовою. Або попередили не говорити. Наприклад, щоб приїхати в місто довший і вітер до лічильника

04.04. Гуанчжоу TV Tower. Архітектурне диво з металевою рамою 610 метрів високою. На ніч підсвічується різнокольоровими висвітленнями. Як і багато інших будівель, він був побудований для 2010 Asian Games, які прибули місто.

05. Мар Уранці вежа не менш велична. Всередині знаходиться оглядовий майданчик і ресторан. Якщо хтось приїжджає сюди, я пропоную вам забронювати столик заздалегідь. Ми не знайшли місця в ній.

Мар Він майже завжди похмурий в Гуачжоу. Здається, що над містом, що не дозволяє сонячного прориву.

07. Мар Панорама міста в стилі хай-тек. З огляду на те, що є західні дизайнери в Азії, які люблять технологічну архітектуру, це не дивно. У нижньому правому куті будівля нагадує крадіжку літака.

08.03.2014 р. Відомий Ліде-Мост трохи більше чотирьох кілометрів. Перехрестя Перлової ріки та посилання на Гайжу та Тяньські області.

09.03.2015 р. Ще один спортивний комплекс побудований для азіатських ігор.

10. Розкішний житло в Гуанчжоу з басейнами на дахах. Однак, якщо збільшити картину, можна побачити, що сонячні покриви порожні, ніхто не вдається в воді, а навколо – не очищається. Можливий не сезон.

11. Міжнародний фінансовий центр Гуанчжоу - це 4-37-метровий клапковий хмарочос. Готель знаходиться в 5 км від готелю.

12. На оглядовій палубі телевежі є дуже лаконічний інтер'єр. Немає нічого всередині сувенірного магазину.

13.00 р. Поблизу знака, що ми на висоті 428 метрів, одна в п'яти фотографіях. Про ліфт. Позбавлення від вежі займає довше, ніж сходження.

14.

19

15.00 р. Китайська збірка швидко, часто не точно, але якісно. Є багато островів на дорозі для пішоходів. Навігаційні вогні, де вони повинні бути. На боці мосту кущі висаджують в горщики. Гуанчжоу, як правило, дуже зелений і красива гура

16.00 р. Pazhou - найбільший міжнародний виставковий комплекс в Азії. Я не можу сказати вам точну область, є абсолютно різні цифри в різних джерелах. Від 130 до 700 тис. кв.м. Але в будь-якому випадку це займе багато часу, щоб охопити його. Як виглядає 50 російських торгово-розважальних центрів, приклеєних разом. На таксі, метро, автобусах і автобусах.

17.00 р. Одна частина Пачжоу. Для того щоб не витрачати час на відходи, необхідно заздалегідь визначити, в якій частина комплексу проводиться експозиції зацікавленості до Вас, і повідомити водія таксі.

Р

18 років Кожен відвідувач повинен заповнити анкету, прикріпивши кольорову фото та паспорт. Ви отримаєте значок у поверненні. Процес реєстрації зазвичай займає сорок хвилин. Однак значок можна зробити безпосередньо в готелі за невелику плату. Його перевага полягає в тому, що це безчасно. Ви зможете отримати в будь-який з Кантонських виставок, які відбудуться в майбутньому.

19.00 р. Хвиляподібні навіси над ескалаторами виглядають стильно і сучасні.

20. Поблизу комплексу Пачжоу, повітряні кораблі та повітряні кулі. Організатори намагаються привернути увагу, попереду в оформленні своїх європейських колег – організаторів виставок у Франкфурті та Женеві.

21. На виставці є окрема каска людей – «посуд». Це 90 відсотків і жодна з компаній, які беруть їх серйозно. Вони випадковим чином стяжки навколо павільйонів, наборів каталогів і проспектів. Потім беремо валізовану вазу і готель, і повертаємо на виставку на нову частину відпрацьованого паперу. Чому так багато паперу в інтернеті не відомо. Люди хочуть продати щось, але вони не знають, що вони хочуть!

Не дивно. На виставці Canton можна знайти все з деревних гравірувальних машин і медикаментів до електроніки і світлодіодів. Зазначено, як і будь-які інші психічні загострення, двічі на рік. Весна і осінь. Цього року в Кантонському ярмарку відбуваються.

22. Виставковий зал, вид на вершину. По дорозі всі китайські виробники борються за власний кут на ярмарку. Що таке боротьба. Загальна вартість угод, укладених під час однієї сесії, згідно з деякими звітами, перевищує $ 30 млрд.

Однак не кожен може дозволити собі власний стенд. Ціна випуску, згідно відкритих джерел, починається від 28 тис. юань (150 тис. рублів). Крім того, статутний капітал компанії повинен бути не менше мільйона доларів. Цей черговий раз доводить, що ярмарок Canton є основною зовнішньоторговельної події для Китаю.

23. Просто половина години дощу, поза комплексом, наповненим потоками. За допомогою водоспадів і традиційного азіатського напруження вирішили проблеми китайської жінки.

24. Китайські кросівки. Вони виглядають красивими, але «здоблення» іноді залишає бажати кращого. Проте китайські інженери постійно борються за якістю. Я думаю, що протягом п'яти років ми будемо говорити про китайські велосипеди з повагою, так само, як ми говоримо про корейську автомобільну промисловість.

25.

26. На додаток до мотоциклів в павільйонах були досить милі баггі.

313394

27. «Жунін» - велике найменування для мотоциклів У кращих традиціях телеканалів «Санео» та інших смішних російських брендів.

28. Велосипеди для місцевих копсів. Цивільні службовці ПРК, на відміну від своїх російських колег, не використовують іноземне обладнання.

29. Позитивні китайські промотори. Весь час фольги, жарти і попросити відвідувачів взяти фотографії.

30.

31. Китайський еквівалент Segway. Вартість 5 разів дешевше американського прототипу, але має очевидні проблеми зі стабілізатором. Іноземці спробували дізнатися від дівчат, які недоліки були, але вони тільки посміхалися солодко в відповідь.

32. Китайська краса:

33. Виробники, які презентували високоякісне обладнання, користуються підвищеною увагою реальних клієнтів. Саме з цими та домовленими представниками компаній щодо договору. В інтересах власників вафель були задоволені дівчатами-виробниками, готові відповісти на 100 найбільш поширених питань.

34. На Кантонському ярмарку, іноді незрівнянна ясна страшної якості експонується, але навіть він його клієнт.

35.

36.00 Р

р.

37. Забавна історія стала для мене в Гуанчжоу. У той час як моя сестра і я говорю з виробником, ми фотографували фотографа. На наступний день китайський чоловік прийшов до мене і сказав, що він бачив мене в газеті. Я був здивований і не вірю, то він захопив свою руку і перетягував мене на деякий стенд. Він взяв від свого партнера останню проблему місцевої газети і показав на головній сторінці, де я дійсно продемонстрував. Я думав, що ми були однаковими, але виявилося, що це не було!

До речі, я взяв папір як сувенір. Якщо ви знаєте мову, допомогти з перекладом. Хочу дізнатися подробиці статті.

38. Ще один Segway з кришкою електроніки. Іноземець, який спробував «наречений» на підлогу.

39.00 р. Обід в Китаї є святим. Торговий майданчик величезний, але є ще більше людей. До кожного вечеря, довга черги підкреслюються, які регулюються стрічками, як в аеропорту. Однак сервіс швидко. В середньому за 10 секунд за клієнт.

Я не схожа на кухню. Вартість страв 135 рублів, але вони без смаку. Хоча, можливо, я просто копав у неправильних місцях?

40. Сидіння лякають, тому більшість людей копають на підлогу. На прикладі.

р.

41. Обід перерву в Китаї триває від 12 до 14 годин. Будь-який самореспективний Азіатська обов'язково займе годину до сну. Сешта є частиною місцевої психіки. Дуже дивний, щоб бачити промоторів, які кидають підставки і падають на лавки, розташованих уздовж травоаторів.

42. Слабкий китайський сон, солодкий сон.

43. Їх колеги є іноземцями - в тактиці вони сплять...

Р

44.

45.

47. І охоронець йде в ліжко,

Що відбувається,

Закрийте очі, бухта Дякуємо за Вашу увагу!

Джерело: