Майбутні Бретони, предмети королева

З 1 січня 2014 року, при обмеженнях трудового руху в межах ЄС будуть підніматися. Більше половини мільйона рум’ян і десятки тисяч болгарок переходять на країну. Представники цих національностей вже стали лідерами у кримінальних літописах у фользі Альбіон – вони довільно охоплюють будинки, роб, порода монстроуса несанітарних умов, поведінка неісно і агресивно.

Багато румунів мріяти про переміщення до Великобританії на користь. У січні майже половина своїх мешканців перейде до Великобританії. Колер Гавриїл-Адріан сказав 50 відсотків від 1,100 осіб в неперевершених селах Беріні та Улюка зможуть подорожувати до Великобританії в пошуках більш високих переваг і більш яскравого майбутнього. Багато жителів вже залишили для Франції, Італії та Іспанії, але мер каже, що при обмеженнях трудового руху по всій території Єврозони, Великобританія буде найбільш вигідним варіантом.
11 фото під штангою

1,1 км Серед майбутніх іммігрантів з румунських сіл Беріні та Ульюка буде 170 ром, що мешкає в екстремальній бідності на околиці цих сіл, без води в своїх будинках, 20 осіб в трьох кімнатах.

2,2 км Один з них Ремус Неда, 37-річний батько сім, сподівається переїхати до Великобританії. Крім того, він може отримувати переваги здоров'я і навіть житло. "У січні все, що залишилося з нас тут, це наша коза", - каже він.

3. У мер області, який включає в себе два населені пункти, сказав: Я думаю, що наступного року половина ромського населення Беріні та Ульюка буде в змозі піти до Великобританії. Особливо молодими, бо тут немає нічого. Вони будуть працювати в сільському господарстві та будівництві, але в Великобританії вони зароблять багато чого. й

р.

4. У Моя порада британського не дає їм все. Ви повинні бути обережними, тому що якщо кожен дрочить у Великобританії, що ви будете робити? Чи можна ви дозволити собі це? Люди тут не мають великих зарплат, тому вони, звичайно, зацікавлені в сплатах і перевагах в Англії. "Не так погано, що вони [Gypsies] живуть в Європі."

5. Умань «Приїдемо до Великобританії, зробіть додаткові гроші і, можливо, приїжджайте додому з грошима, оскільки це значно дешевшим. й

Пізії в Беріні живуть в будинку адобе і їсти тільки капусту, картопля і кукурудза, які вони вирощують себе. З 1 січня усі 29 млн. осіб в Румунії та Болгарії матимуть однакові права, як і інші громадяни ЄС, тобто вони зможуть жити і працювати в Великобританії. Обмеження на користь та здоров’я, які були накладені на країни, коли вони приєдналися до Європейського Союзу в 2007 році.

6. Жнівень Понад 10000 ром з Румунії та Болгарії повернулися додому з Франції щороку. Remus Neda є одним з найбагатших гіпсів в Беріні, оскільки він робить гарну живу блювоту на вулицях Парижа.

7. Про нас Його сім онуків, які живуть в дилапсованій цегляному будинку, але вони все ще бідні і сподіваються рухатися в Лондон. «На телебаченні ми чули, що змінилися правила. Це буде чудова можливість для нас. й

8. У «Якщо ми можемо знайти житло для всіх 12 членів сім’ї, це буде благословення. Моя сина-в-права вже працює в Лондоні на будівництві. Ми очікуємо, що це дійсно вірно. Далі ми переходимо в наступний день. Я буду працювати незаконним будівельним працівником або, якщо я щасливий, я буду зареєстрований. й

р.

9. Навігація Але в Великобританії Ремус Неда не тільки зможе отримати житло, але і медичні переваги. Його 15-річний син Саймон нещодавно підірвав хірургію серця і батько повинен платити за його ліки. «Це набагато простіше у Великобританії, оскільки це безкоштовно. й

10. Ще один мешканець того ж села – 45-річний Данила Неда (право іменники) також планує переїхати до Великої Британії. До останнього літа вона була життєздатною в Парижі і заробітком €15 на добу в алмах, але французькі органи заплатили свій квиток додому. Ми чули, що це буде легше рухатися до Великобританії найближчим часом.

11. «Весел в Румунії ми отримуємо лише 40 лей на дитину в місяць», – каже вона. Це не достатньо для виховання дитини. Рудко Кавчинський, президент Європейського Форуму Ром, сказав: Не можна просто приїхати до країн, таких як Франція і Німеччина, і скажеш: Подаруйте мені свої переваги. Це приплив. Неспроможність.

Джерело: