Скільки коштує вмирати?

Скільки коштує вмирати в Москві?

Скільки коштує вмирати? Пост не багато сумних, але в ньому не розкриває багато бізнесу гравійних торгів, а також деякі ціни на поховання в столиці.
Так в кінці 2012 року, близько 3 ранку, виклик був чутний, він був лише 32 роки в часі його смерті, він жив окремо від нас з цієї причини, його подруга повідомила про смерть, людина просто закохнула і не прокинулася... Кожен був загартований і шокований, після того, як черговий дзвінок пішов, поліцейський віщає в телефон і попросив приїхати в квартиру з паспортом, щоб оформити деякі документи, до яких я сказав, що документи померлого з ним, чому саме вам потрібні інші родичі? У відповідь я сказав, що це процедура, щоб прийти! Як виявилося пізніше, вона була лютою, прибуваючи в квартирі я бачив відкриті двері, звідки трупи мого брата вже покрили, і проходячи в вітальню, сіли два поліціани з похмурим виглядом своєї подруги і іншої людини в скатертинах. Спочатку я думав, що вона була оперою або чимось, але вона виявилася ритуальним агентом.
... У першому я думав, що я був підписаний протоколом, але як він вийшов, підписав угоду з МГУП РИТУАЛ (це підприємство монополіст в Москві, а також російських залізниць в Росії). У агента з усіма навичками, що впливають на його симпатію, додатково пропонується вибрати труну та іншу парафернуляю на місці. Я сказав, що без батьків я не робив цього, і відповідь дав, що я повинен йти зараз. Я попросив відкласти все на ранок, але агент сказав, що багато нюансів і мені потрібно зробити зараз так, щоб після фітингів він відразу пішов, щоб отримати свідоцтво про смерть і без нього неможливо зробити і якщо я не погоджуюсь, що я буду це зробити принаймні на тиждень, він просто розлучився мене, але я повторю, то це не турбувати мене багато, я можу зареєструватися нічого.
Прибуття будинку було вже п'яти годину вранці майже, батько застрягнув каталог, з багатьма трусиками, хрестами, і чути, все відбулося, якби ми купували кухню, агент з інтересом розповів, що матеріал трунів є, що вони оновили парк слухань і інші захоплення траур на цьому етапі за вартістю труни від 1500 витрат були такими.
coffin 16 000р
Хрест 1500р
- послуги ескорту 10 000p
- ембайнування (за 3 дні) 15 000R
Мерседес Спринтер 10 000Р
- костюм макіяжу близько 10 000r
+ Він пішов з переліку, щоб перейти на морговий рушник мильний брита щось інше.
Вранці 2 дні до похорону я вирішив знайти місце для пам'яті, прийшовши до ресторану, де є банкетний зал, попросив викликати адміністратора, леді прийшла з посмішки, яку я описав ситуацію до неї, вона попросила мене - Чи є агент? до якого я відповів - Ні Мені просто потрібно захопити мого брата (попередньо майже кричав в цьому моменті) вона розуміла все і захопила мені меморіальне меню. Я обговорював все для 30 людей без спирту 50 000R
Далі цвинтар ми обгрули тіло і тут вже підключено місце з'єднання в сковороді в центрі Москви ми купили за 40 000R початкової ціни від 90 000K.

Похоронний день

І тепер прийшов цей один з найсмачніших днів у моєму житті, коли потрібно нести рідну людину на його останню подорож, але бачалія не закінчувала там, прибувши в зазначений час в морзі я просто трахнув, так як це повинно бути в усіх державних установах, стояв на лінії для трупів !!! труни прямо по стінах і я шукав мій труни серед своїх грандіознихпарентів, але це було зроблено пізніше. Як він виходив на димову ломку, там були бліді мусульмани в айслі, і агент був розтирання, чому гасіння було настільки дорогим. Напередодні мого батька запитали, що люди, які сприятимуть труні, були в костюмах, це вартість мене ще 2000р (до 20-го по дорозі)
Далі, після доставки тіла, ми пішли на кладовище в духовці, потім вже ходили нерви, я був прийнятий до батька перед обрядом, який я сплатив 6500р за 5-хвилинну мову + музику 200p і кожну свічку на 40p. а також пішли в супермаркет урн в прямому сенсі слова, приймали туди урни від 1000 і до 100 000р найдешевші, як будь-якому випадку, це буде перекрито + 1500р.

Буріал.

Через кілька днів після пологів мій батько і я прийшов на попелиці, поки я стояв на лінії і перечитав, які знижки вони роблять для поховання підлітків, слухали кілька скандалів, люди втратили свої нерви, і співробітники поведіли, якби вони видалили не попелиці, але попит помітили. Очікується, що попелиці не видаються, якщо ви придбали місце на кладовищі (тобто ви не можете розсіювати попелиці в океані, якщо ви не купили місце)! Я мав піти на кладовище, щоб отримати сертифікат і повернутися назад. Прибуваючи на кладовищі, я знайшов місцеві могильники і попросив їх робити гравіювання, до якого я розповів, що робота була блокажу, хоча вони сиділи питтям чаю і переглядали деякі серії телевізорів. Але за подвійну плату, вони зроблять мене в 2 дні в результаті, один лист стояв мене в 400р. мармур + гравірування стояв близько 14k

В кінці, з усіма нюансами, я витратив близько 190,000 рублів не чудовий, але не найблагоднішим похороном. Хтось сказав, що ви можете зберегти багато грошей, але коли ви перебуваєте в стані туману, ви не подбаєте про гроші.

Спеціально для NAP

Джерело: