Текст відноситься до широко рекламуваної бонусної системи MVideo, яка насправді не на всіх, що говорить реклама.
Бонуси призначені для підвищення лояльності клієнтів за посиланням на покупця в даній мережі магазинів.
При першому придбанні в касі MVideo ви отримаєте бонусну картку безкоштовно і практично миттєво, яка накопичить бонуси з кожним наступним придбанням.
Всі товари на сайті мають інформацію про бонуси, що нараховуються від їх покупки, і ви, як покупець, вже розумово розглянути знижку на будь-які придбані товари, які ви отримаєте у вигляді бонусних рублів в майбутньому. Але не поспішайте зі знижкою, насправді це може з'ясувати, що ви не побачите бонуси, так як компанія подумати, що ви накопичилися занадто багато цих бонусів і буде відпрацьовано їх.
Це сталося мені, теж.
Продовження під kata ...

, Україна
Восени та грудень 2013 року він зробив багато покупок з презентацією бонусної картки. Припустимо близько 20 000 бонусних рублів (визначено до звичайних рублів), але використовувати їх не здавався. Mвідео заблокував картку бонусу в одному напрямку і без пояснення причин. Саме так вони зайняли і в одну точку заблокували те, що я дізнався при оформленні магазину під час наступної покупки.
Я назвав гарячу лінію, щоб дізнатися, що сталося на карті, може бути помилка. Після того, як компанія не може просто взяти і заблокувати бонусну картку його дуже регулярного покупця. Гаряча лінія сказала, що картка заблокована через те, що Mvideo має підозру, що я не зробив покупки взагалі, і я повинен забезпечити принаймні 70% перевірок для моїх покупок в будь-який магазин разом з додатком для розблокування. 100% перевірок були надані в магазин Mega Belaya Dacha. Продавець відсканував їх протягом тривалого часу, після чого приймав мій додаток і сказав, що зараз нам необхідно чекати інформацію від бонусного відділу.
Після очікування більше тижня і не отримання будь-якої інформації, я зателефоную бонусний відділ. Оператор — Яровенко Єлизавета вкрай боорішно сказав, що Mvideo має право в будь-який час, щоб виключити будь-який учасник бонусної програми без пояснення причин і цієї інформації на сайті. Вона також сказала, що мій бонус картки, ймовірно, не буде розблокувати. Що, як і чому ніхто не пояснить мені.
У мене є 2 припущення про це справи:
1,1 км Це політика компанії для простого блокування бонусів від тих клієнтів, які накопичили більше певної суми. У той же час, достатньо звернутися до пункту правил, які стверджують, що компанія не збирається нічого пояснити.
2,2 км Є деякі види шахрайства на складі певних співробітників MVideo, наприклад, від босів бонусного відділу. Картки заблоковані, а бонуси знімаються для особистих потреб. У той же час звичайні співробітники даного відділу або діляться мовчками під впливом управління.
Я не можу знайти працівника, який може принаймні пояснити щось. Керівник відділу бонусів, за співробітниками цього відділу, «не на місці». Також неможливо спілкуватися з сервісом безпеки.
Будьте обережні при спілкуванні з Mvideo і пам'ятайте, що так звані бонусні рублів, накопичені вами для покупок, фактично належать Mvideo і вони можуть просто взяти їх від вас.
Джерело: