499
Візьміть його в руки. Історія туалету
Привіт всім, я майже 32 і я му. На початку ручного пітчування є корінням, що знаходяться далеко за роки роботи, тому це не результат травматичної травми мозку або інших причин, це просто сталося. У мене є житловий простір, в якому я жив не турбувати до тих пір, поки це сталося в будинку жінки. Як ви знаєте, жінки люблять комфорт і не приймають в комфорті, і реальні хлопці завжди добре скрізь, тому навіть у своїх думках не вдалося зробити рухи щодо ремонту ванної кімнати. Як Я мало і обов'язково, і найголовніше - функціональність і не блискуча. У будь-якому випадку, жінка буде приходити і йти, і ремонт буде назавжди. Загальна вартість матеріалів становить близько 40 тис. рублів за ванну і туалет, хоча спочатку планується 20. плитка зайняла найбільш дешманський наявний асортимент, тобто без дзвоників і скосів, клей також найдешевший 180 ré на сумку - 30 мішків 25 кг, але потрібно багато сумок, щоб залити стяжки і вирівняти стіни, будівельники також ті руки, але ми побачимо, хто ще більш зручний.
18 фотографії
Він був досить нормальним.
2. Вилучення та освітлення
р.
3. У Хочу сказати, що верстка така, що від вхідних дверей відразу навпроти дверей до туалету, особливо якщо там немає ремонту.
4. У Поставте ящик.
5. Умань Я зшиваю штукатурку. Лінії паралельні, але вони не є.
6. Жнівень Після тижня і половини вони приносять клей. Вони не дали мені час і вони давали мені час. Крім того, бойовий настрій повільно зникне. До речі, дуже важко жити без горщика, який не торкався в раковині не чоловік! Я пишу стяжки 5 сантиметрів, різниця дуже велика з коридором.
7. Про нас Підлога плитка. Стяжка не повністю висохне, а плитка якось розбиває невелику.
8 про це.
3610Р. 4200Р.
9. Навігація Я почав будувати стіни. Укладаючи половину розуміють, що стіни дійсно млинці криві, вони вигнуті в усіх напрямках, плюс плитка на підлозі трохи лежачи. Особливо вражає від вхідних дверей, де особливо помітно непаралелізм.
10. У мене було відірвати і стекти знову. на нижньому ряду плитки змащують 5 см клею вгорі 1 см.
11.
12.
р.
13. Протерти стіну і повісити новий котел
14. Стеля вирішила зробити пластикові панелі. простіше, ніж намагатися вирівняти те, що або купити розтяг, перш ніж це ніколи не з панелями, як з плиткою не було.
15.00 р.
197866
16.00 р. Ось ручний палець особливо непривабливий. до речі, фотографії не можуть перенести кроки, але це дійсно. Так я керував світло від spotlight прямо на каструлі, щоб засліпити держатель і не хочу виглядати.
17.00 р. Є склад в залі.
18 років А що прийде.
Два фотографії були втрачені десь. Дякую за вашу увагу, ви можете курчати.
р
Джерело:
18 фотографії
Він був досить нормальним.
2. Вилучення та освітлення
р.
3. У Хочу сказати, що верстка така, що від вхідних дверей відразу навпроти дверей до туалету, особливо якщо там немає ремонту.
4. У Поставте ящик.
5. Умань Я зшиваю штукатурку. Лінії паралельні, але вони не є.
6. Жнівень Після тижня і половини вони приносять клей. Вони не дали мені час і вони давали мені час. Крім того, бойовий настрій повільно зникне. До речі, дуже важко жити без горщика, який не торкався в раковині не чоловік! Я пишу стяжки 5 сантиметрів, різниця дуже велика з коридором.
7. Про нас Підлога плитка. Стяжка не повністю висохне, а плитка якось розбиває невелику.
8 про це.
3610Р. 4200Р.
9. Навігація Я почав будувати стіни. Укладаючи половину розуміють, що стіни дійсно млинці криві, вони вигнуті в усіх напрямках, плюс плитка на підлозі трохи лежачи. Особливо вражає від вхідних дверей, де особливо помітно непаралелізм.
10. У мене було відірвати і стекти знову. на нижньому ряду плитки змащують 5 см клею вгорі 1 см.
11.
12.
р.
13. Протерти стіну і повісити новий котел
14. Стеля вирішила зробити пластикові панелі. простіше, ніж намагатися вирівняти те, що або купити розтяг, перш ніж це ніколи не з панелями, як з плиткою не було.
15.00 р.
197866
16.00 р. Ось ручний палець особливо непривабливий. до речі, фотографії не можуть перенести кроки, але це дійсно. Так я керував світло від spotlight прямо на каструлі, щоб засліпити держатель і не хочу виглядати.
17.00 р. Є склад в залі.
18 років А що прийде.
Два фотографії були втрачені десь. Дякую за вашу увагу, ви можете курчати.
р
Джерело: