Мій досвід пошуку жінки.

За минулу пару днів кілька повідомлень про те, наскільки важко це знайти свою другу половинку, коли ви над... Хочу поділитися досвідом та порадами. Перший шлюб завершився 37. Що було 10 років тому. Відбулася знайомства бум. Після сидіння на місці знайомства протягом декількох років я зрозумів ворожість цього шляху. У своїй молоді я захопився гірським і водним туризмом, вирушав на серйозну гору і водну труку. З тих пір була невелика компанія, з якою вирушили каяки разом, катання. Але не було нових людей в компанії. У роботі немає відповідних кандидатів. Я почав аналіз ситуації.

Продовження під kata ...

P.S. Картина нижче за увагу ;

Не моя дружина.

47595.

Інтродукція:

1,1 км Для того, щоб знайти місце, де жінки, які пристрасті до туризму, катання на лижах або з іншими цікавими хобі, які проводять час. Хобі є передумовою, тому що з людиною без хобі це просто нудно.

2,2 км Потрібно знайти людину не менше тижня. У той же час варто ознайомитися без будь-яких обов’язків. Що ж, компанія повинна бути досить велика, що немає необхідності спілкуватись з однією особою.

Проаналізувавши необхідні інтродукційні ноти, я прийшов до висновку, що ці умови зустрілися в рекламних кампаніях. Займаючись спортом, я сам взяв групи в гори і рафтинг на грубій воді. У комерційних поїздках йдуть новачки. Ну, починайте як випіканка. Я почав аналізувати можливі поїздки. Тут був досить великий вибір:

- каякінг

- похід

- хрон

- плавлення.

- велосипед

Також я знайшов варіанти поїздки за кордоном на гірськолижних курортах. Компанія від 20 до 30 чоловік подорожує на гірськолижних курортах Європи.

Після того, як я шукав звіти, я зрозумів, що більшість жіночих походів є хрондом. У цих походах 80% дівчат. Але я не люблю коней, тому цей вид походу. Він був травневі свята і я вирішив розпочати з лапою. За травневі свята я вирішив піти в Крим. Тиждень в Криму з відвідуванням в печерних містах Балаклава і Гранд каньйону вартість 6000 рублів. (включили все, крім залізничного квитка в Сімферополь). На поході була хороша компанія. Ми ще зустрічаємо з деякими учасниками.

Габаритний зображення

Для літа я планував велотурну подорож на острови Аланд з візитом до Стокгольма. Прогулянка по знаменитому Санкт-Петербурзі Подорож був дуже успішним. Я маю багато друзів в Пітері.

Я запланував поїздку в Домбай на зиму. Я вирішив взяти автобус. Компанія, яка веде автобуси з Москви в Домбай. Весь день на автобусі дискотека. Він зробив друзів з хлопцями, орендивши квартиру з ними. Ми часто зустрічаємо з рештою компанії. Всі вони повернулися до однієї великої родини.

р.

Наступний літо був присвячений яхтуванню. На яхті ще не було. Поїздка була заброньована на тиждень-довгу плаваючу подорож на озеро Ладога з дзвінком на острів Валаам. Ця поїздка була найбільш успішною, тому що на Ладозі я зустрів жінку моєї мрії. Продовжуємо подорожувати.

На колишньому кар'єрі біля міста була побудована станція серфінгу. Ми проводимо все літо на воді. У вихідні ми влаштовуємо серфпатію, до якої запрошуємо друзів і знайомих. Так, серфінгова станція є чудовим місцем для нових знайомств. Це мій досвід знайомств. Ви можете вибрати інший напрямок для себе. Наприклад, міський туризм. У передмісті проводяться багато пісенних фестивалів. Поблизу нашого серфінгу в літній період з'явився екстремальний фестиваль. Народні забіги мотоциклів, параплановані, було багато музики. Виберіть те, що ближче і вперед для вас.

Додано до [mergetime]1389895501[/mergetime]

Я зробив.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное